ya arkadaşlar oğluma bir haller oldu bu aralar nama z kıldırmıyor daha 10 gün öncesine kadar birlikte kılardık şimdi yeri göğü inletiyor ağlarken kaçak göçek namaz kılıyorum televizona daldığı sıralarda uykudayken evde ikimizsek kıldırmıyr birisi varsa sorun olmuor neden oldu böyle bilmiyorum dün öğle namazını kaza yapmak zorunda kaldım bugün kıldım çok şükür kayu seyrederken namaza durdummu ne eşarp kalıyor başımda nede secdeye varabiliyorum düzelir Allahın izniyle ama kazaya kaldığı için bazı vakitler suçluluk duyuyorum eşarbı açması halinde namaz bozulur mu onu sormak istedim tamamen kafamdan çıkmasada çözüyo eşarbı uyutmuşken ikindiyi kılayım Allahın izniyle
Selamun aleykum icindeki bu guzel isteklerle sana guveniyorum kardesim sen herseyi hakkiyla yapacaksin insallah dinin diregi namaz onu hakkiyla husuyla kilmak sana bana ve tum mumin kardeslerimize nasip olur insallah siz yeterki isteyin namazi bir gorev gibi saati geldiginde yapman gerken bir durum gibi dusunme namaz senin rabbinle bulusman onunla konusman onunla dertlesmen gibi dusunup hissedersen inan kendini zorlayarak degil heran ezan sesini heyecanla beklersin namaz kilip rabbinle bulusmak icin rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim selametle .dua ile..hayırlı aksamlar sıteye yenı uye oldum. cok guzel konular var en guzelıde ıcınde kını rahat rahat paylaşabılıyorsun senı yargılayan yok ynlıs anlayan yok... ben 2 yıldır namaz kılıyorum ama hep ıstek olmuyo ıcımden gelmiyo cogu kez sonra vıcdan azabı cekıyorum uzuluyorum ben layıgı ıle kılmak ıstıyorum kapalı degılım kredı ıle esya aldım belk o yuzden kabul olmuyo ondan ıstek gelmiyo. arkadaslarımla paylasamıyorum bu konuları konuyu kaapatmak ıster gıbı konusuyorlar paylasamıyorum...Husu ıle kılmak ıstıyorum hergun aynı ıstekle ama olmuyo arkadaslar bırfakmak ıstemıyorum asla cunkı korkuyorum RABBIMIN rızasını kazanamamaktan olmekten ahıretten cok korkuyorum sımdı dıyeceksınız belkı korkan ınsan saydıklaını yapar mı dıy yapmaz... bende soruyorum o soruyu kendıme ama yıne de yapıyorum Kuran 'ı Kerim bile bılmıyorum daha öğrenmek istıyorum ama sadece istıyorum falıyet yok. imkanlarda cıkmıyo karsıma bazen ımkan oluyo bu seferde ben yaz cızıyorum. bu sıtenın sızlerın bana cok faydası yardımı olacagına ınanıyorum sımdıden ALLAH razı olsun hepınıden
Selamun aleykum icindeki bu guzel isteklerle sana guveniyorum kardesim sen herseyi hakkiyla yapacaksin insallah dinin diregi namaz onu hakkiyla husuyla kilmak sana bana ve tum mumin kardeslerimize nasip olur insallah siz yeterki isteyin namazi bir gorev gibi saati geldiginde yapman gerken bir durum gibi dusunme namaz senin rabbinle bulusman onunla konusman onunla dertlesmen gibi dusunup hissedersen inan kendini zorlayarak degil heran ezan sesini heyecanla beklersin namaz kilip rabbinle bulusmak icin rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim selametle .dua ile..
Allah razı olsun ... kardesım cok tesekur ederim ınsallah guvenını bosa cıkarmayacagım...hayrlısı ıle
Oglun senin namaza verdigin sevgiyi ve ayirdigin zamani kiskanmis demekki masallah sana demekki kucuk bir cocugun dikkatini cekecek kadar onem veriyorsun namaza gelelim onu bu duruma alistirma evladin ne kadar kucuk olursa olsun ona dini ve gereklerini anlat anlamsiz cocuklari siddete yonelten cizgi filmler yerine dini anlatan cizgi filmler izlete bilirsin resimli dini cocuk yayinlarini beraber incelayip ona anlatirsan inan hem sen ogrenirsin hemde evladin bildigi zaman oda gereken saygi ve sevgiyi gosterecektir cunku bizi yaradan onu bulmamiz icin icimize o duyguyu vermistir ruhlarimiz ilk yaratildiginda biz dinimizi ve yaradanimizi kabul ettik dogduktan sonrada onu kabul etmemis gibi yasamaya calisiyoruz halbuki hep vardi icimizde .selametle dua ile canim.....
hayırlı aksamlar sıteye yenı uye oldum. cok guzel konular var en guzelıde ıcınde kını rahat rahat paylaşabılıyorsun senı yargılayan yok ynlıs anlayan yok... ben 2 yıldır namaz kılıyorum ama hep ıstek olmuyo ıcımden gelmiyo cogu kez sonra vıcdan azabı cekıyorum uzuluyorum ben layıgı ıle kılmak ıstıyorum kapalı degılım kredı ıle esya aldım belk o yuzden kabul olmuyo ondan ıstek gelmiyo. arkadaslarımla paylasamıyorum bu konuları konuyu kaapatmak ıster gıbı konusuyorlar paylasamıyorum...Husu ıle kılmak ıstıyorum hergun aynı ıstekle ama olmuyo arkadaslar bırfakmak ıstemıyorum asla cunkı korkuyorum RABBIMIN rızasını kazanamamaktan olmekten ahıretten cok korkuyorum sımdı dıyeceksınız belkı korkan ınsan saydıklaını yapar mı dıy yapmaz... bende soruyorum o soruyu kendıme ama yıne de yapıyorum Kuran 'ı Kerim bile bılmıyorum daha öğrenmek istıyorum ama sadece istıyorum falıyet yok. imkanlarda cıkmıyo karsıma bazen ımkan oluyo bu seferde ben yaz cızıyorum. bu sıtenın sızlerın bana cok faydası yardımı olacagına ınanıyorum sımdıden ALLAH razı olsun hepınıden
insallah arkadasım dua et bana ..ınanıyorum burası cok faydalı olacak bana daha uye olalı uc gun oluyo ama sımdıden cok degerlı faydasını gordum..istemek öğrenmenin yarısıdır arkadaşım bend eKURANbilmiyordum 2 ay öncesine kadar evde kendim öğrendim eşim sağolsun kitap aldı çok şükür geçtim KURANa burası çok iyi gelecek emin olabilirsin bana çok iyi geldi daha yapamadığım şeyler var bunun için çok üzülüyorum fakat biliyorum çok uzak değil olacak Rabbimin izniyle