Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz Kilmaya Gidiyoruz.Gaflette Olan,Nefsine Yenik Düşen Kalmasın. (2 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
d3b07c1ee51948ec333a61382b190c5c_1270831396.jpg

bis_susleme5.gif

HAYDİ AKŞAM
NAMAZINA..

_EZAN DUASI_

ezanDuasi3.jpg

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Hz.Muhammed Mustafa'nın(s.a.v.) Vasiyetidir.
BIRAKMAYALIM.SAHİP ÇIKALIM
AHİRETE HAZIRLIK YAPALIM
NAMAZI SEVELİM
NAMAZI SEVDİRELİM

öğle namazının sevabını kaçırmayalım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Şimdi samimiyetimizi gösterme
zamanı inşaALLAH..

x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_eTa60xp862VaXJROMjy7gF-m3Cx5L1flydA9_seW1IJPYA6yPLECceXZeFyThQyou6hRB17q03WBtdldPoiBYc

ALLAH celle celaluhu namazımızı ve dualarımızı
kabul eylesin..
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_eTa60xp862VaXJROMjy7gF-m3Cx5L1flydA9_seW1IJPYA6yPLECceXZeFyThQyou6hRB17q03WBtdldPoiBYc

Vakit İkindi..
Şimdi İKİNDİ NAMAZI Vakti..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaşlar oğluma bir haller oldu bu aralar nama z kıldırmıyor daha 10 gün öncesine kadar birlikte kılardık şimdi yeri göğü inletiyor ağlarken kaçak göçek namaz kılıyorum televizona daldığı sıralarda uykudayken evde ikimizsek kıldırmıyr birisi varsa sorun olmuor neden oldu böyle bilmiyorum dün öğle namazını kaza yapmak zorunda kaldım bugün kıldım çok şükür kayu seyrederken namaza durdummu ne eşarp kalıyor başımda nede secdeye varabiliyorum düzelir Allahın izniyle ama kazaya kaldığı için bazı vakitler suçluluk duyuyorum eşarbı açması halinde namaz bozulur mu onu sormak istedim tamamen kafamdan çıkmasada çözüyo eşarbı uyutmuşken ikindiyi kılayım Allahın izniyle

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaşlar oğluma bir haller oldu bu aralar nama z kıldırmıyor daha 10 gün öncesine kadar birlikte kılardık şimdi yeri göğü inletiyor ağlarken kaçak göçek namaz kılıyorum televizona daldığı sıralarda uykudayken evde ikimizsek kıldırmıyr birisi varsa sorun olmuor neden oldu böyle bilmiyorum dün öğle namazını kaza yapmak zorunda kaldım bugün kıldım çok şükür kayu seyrederken namaza durdummu ne eşarp kalıyor başımda nede secdeye varabiliyorum düzelir Allahın izniyle ama kazaya kaldığı için bazı vakitler suçluluk duyuyorum eşarbı açması halinde namaz bozulur mu onu sormak istedim tamamen kafamdan çıkmasada çözüyo eşarbı uyutmuşken ikindiyi kılayım Allahın izniyle

Oglun senin namaza verdigin sevgiyi ve ayirdigin zamani kiskanmis demekki masallah sana demekki kucuk bir cocugun dikkatini cekecek kadar onem veriyorsun namaza gelelim onu bu duruma alistirma evladin ne kadar kucuk olursa olsun ona dini ve gereklerini anlat anlamsiz cocuklari siddete yonelten cizgi filmler yerine dini anlatan cizgi filmler izlete bilirsin resimli dini cocuk yayinlarini beraber incelayip ona anlatirsan inan hem sen ogrenirsin hemde evladin bildigi zaman oda gereken saygi ve sevgiyi gosterecektir cunku bizi yaradan onu bulmamiz icin icimize o duyguyu vermistir ruhlarimiz ilk yaratildiginda biz dinimizi ve yaradanimizi kabul ettik dogduktan sonrada onu kabul etmemis gibi yasamaya calisiyoruz halbuki hep vardi icimizde .selametle dua ile canim.....

xxxLH

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı aksamlar sıteye yenı uye oldum. cok guzel konular var en guzelıde ıcınde kını rahat rahat paylaşabılıyorsun senı yargılayan yok ynlıs anlayan yok... ben 2 yıldır namaz kılıyorum ama hep ıstek olmuyo ıcımden gelmiyo cogu kez sonra vıcdan azabı cekıyorum uzuluyorum ben layıgı ıle kılmak ıstıyorum kapalı degılım kredı ıle esya aldım belk o yuzden kabul olmuyo ondan ıstek gelmiyo. arkadaslarımla paylasamıyorum bu konuları konuyu kaapatmak ıster gıbı konusuyorlar paylasamıyorum...Husu ıle kılmak ıstıyorum hergun aynı ıstekle ama olmuyo arkadaslar bırfakmak ıstemıyorum asla cunkı korkuyorum RABBIMIN rızasını kazanamamaktan olmekten ahıretten cok korkuyorum sımdı dıyeceksınız belkı korkan ınsan saydıklaını yapar mı dıy yapmaz... bende soruyorum o soruyu kendıme ama yıne de yapıyorum Kuran 'ı Kerim bile bılmıyorum daha öğrenmek istıyorum ama sadece istıyorum falıyet yok. imkanlarda cıkmıyo karsıma bazen ımkan oluyo bu seferde ben yaz cızıyorum. bu sıtenın sızlerın bana cok faydası yardımı olacagına ınanıyorum sımdıden ALLAH razı olsun hepınıden

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı aksamlar sıteye yenı uye oldum. cok guzel konular var en guzelıde ıcınde kını rahat rahat paylaşabılıyorsun senı yargılayan yok ynlıs anlayan yok... ben 2 yıldır namaz kılıyorum ama hep ıstek olmuyo ıcımden gelmiyo cogu kez sonra vıcdan azabı cekıyorum uzuluyorum ben layıgı ıle kılmak ıstıyorum kapalı degılım kredı ıle esya aldım belk o yuzden kabul olmuyo ondan ıstek gelmiyo. arkadaslarımla paylasamıyorum bu konuları konuyu kaapatmak ıster gıbı konusuyorlar paylasamıyorum...Husu ıle kılmak ıstıyorum hergun aynı ıstekle ama olmuyo arkadaslar bırfakmak ıstemıyorum asla cunkı korkuyorum RABBIMIN rızasını kazanamamaktan olmekten ahıretten cok korkuyorum sımdı dıyeceksınız belkı korkan ınsan saydıklaını yapar mı dıy yapmaz... bende soruyorum o soruyu kendıme ama yıne de yapıyorum Kuran 'ı Kerim bile bılmıyorum daha öğrenmek istıyorum ama sadece istıyorum falıyet yok. imkanlarda cıkmıyo karsıma bazen ımkan oluyo bu seferde ben yaz cızıyorum. bu sıtenın sızlerın bana cok faydası yardımı olacagına ınanıyorum sımdıden ALLAH razı olsun hepınıden
Selamun aleykum icindeki bu guzel isteklerle sana guveniyorum kardesim sen herseyi hakkiyla yapacaksin insallah dinin diregi namaz onu hakkiyla husuyla kilmak sana bana ve tum mumin kardeslerimize nasip olur insallah siz yeterki isteyin namazi bir gorev gibi saati geldiginde yapman gerken bir durum gibi dusunme namaz senin rabbinle bulusman onunla konusman onunla dertlesmen gibi dusunup hissedersen inan kendini zorlayarak degil heran ezan sesini heyecanla beklersin namaz kilip rabbinle bulusmak icin rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim selametle .dua ile..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
“Allah’ım, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, ihtiyarlıktan ve cimrilikten Sana sığınırım. Kabir azabından Sana sığınırım. Hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.” (Müslim)

xxxLH

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum icindeki bu guzel isteklerle sana guveniyorum kardesim sen herseyi hakkiyla yapacaksin insallah dinin diregi namaz onu hakkiyla husuyla kilmak sana bana ve tum mumin kardeslerimize nasip olur insallah siz yeterki isteyin namazi bir gorev gibi saati geldiginde yapman gerken bir durum gibi dusunme namaz senin rabbinle bulusman onunla konusman onunla dertlesmen gibi dusunup hissedersen inan kendini zorlayarak degil heran ezan sesini heyecanla beklersin namaz kilip rabbinle bulusmak icin rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim selametle .dua ile..

Allah razı olsun ... kardesım cok tesekur ederim ınsallah guvenını bosa cıkarmayacagım...hayrlısı ıle

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Oglun senin namaza verdigin sevgiyi ve ayirdigin zamani kiskanmis demekki masallah sana demekki kucuk bir cocugun dikkatini cekecek kadar onem veriyorsun namaza gelelim onu bu duruma alistirma evladin ne kadar kucuk olursa olsun ona dini ve gereklerini anlat anlamsiz cocuklari siddete yonelten cizgi filmler yerine dini anlatan cizgi filmler izlete bilirsin resimli dini cocuk yayinlarini beraber incelayip ona anlatirsan inan hem sen ogrenirsin hemde evladin bildigi zaman oda gereken saygi ve sevgiyi gosterecektir cunku bizi yaradan onu bulmamiz icin icimize o duyguyu vermistir ruhlarimiz ilk yaratildiginda biz dinimizi ve yaradanimizi kabul ettik dogduktan sonrada onu kabul etmemis gibi yasamaya calisiyoruz halbuki hep vardi icimizde .selametle dua ile canim.....

sağol arkadaşım eşimde internetten dini çizgifilmler izletelim dedi dün ben yatsı namazını kılarken eşime sormuş annem neden namaz kılıyor kıulmasın demiş eşimd eanlatmış Allaha şükretmek için Rabbim bize dondurma veriyor(dondurmayı çok sevdiği için böyle örnek vermiş daha iyi anlasın diye) ekmek veriyor yemek veriyor verdiklerine teşekkür etmek için diye sonra birşey söylemedi daha 10 gün öncesine kadar oda kılıyodu küçük seccade aldım oğluma birlikte kılıyrduk geçici bir dönem sanırım inşallah çabuk geçer öğreterek

repsol

Kayıtlı Kullanıcı

istemek öğrenmenin yarısıdır arkadaşım bend eKURANbilmiyordum 2 ay öncesine kadar evde kendim öğrendim eşim sağolsun kitap aldı çok şükür geçtim KURANa burası çok iyi gelecek emin olabilirsin bana çok iyi geldi daha yapamadığım şeyler var bunun için çok üzülüyorum fakat biliyorum çok uzak değil olacak Rabbimin izniyle

mir_erhan

Moderator
Ey Gaflet içindeki Nefsim...
UYAN artık...Bir vakit daha kaçırma... Ki Rabbinin Her vakti seninle...
Uyan ve dik karşısında Günahların...
Boynumun eğildiği tek yer... Rabbimin HUZURUDUR...
KABUL EYLE HUZURUNA...

VAKİT NAMAZ VAKTİ...

xxxLH

Kayıtlı Kullanıcı
istemek öğrenmenin yarısıdır arkadaşım bend eKURANbilmiyordum 2 ay öncesine kadar evde kendim öğrendim eşim sağolsun kitap aldı çok şükür geçtim KURANa burası çok iyi gelecek emin olabilirsin bana çok iyi geldi daha yapamadığım şeyler var bunun için çok üzülüyorum fakat biliyorum çok uzak değil olacak Rabbimin izniyle
insallah arkadasım dua et bana ..ınanıyorum burası cok faydalı olacak bana daha uye olalı uc gun oluyo ama sımdıden cok degerlı faydasını gordum..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_dCGASa5Nv3A2ZEYTbDJJj0YjiYdXasIF4JyK1jHZ-M3XjKrMbYxcXue9Ba29eFN8akEsRlBiP4PtekW7yYeO7o

Mersin İçin
Yatsı Namazı
Vakti..
Rabbim kabul etsin..
x1pjzF2-RYhxRWtSbRE9koX_dCGASa5Nv3A2ZEYTbDJJj0YjiYdXasIF4JyK1jHZ-M3XjKrMbYxcXue9Ba29eFN8akEsRlBiP4PtekW7yYeO7o

Ezan Duası
ezanDuasi3.jpg

mir_erhan

Moderator
Yâ Rabbi!..
Sen benim Rabbim’sin, ben ise Sen’in kulunum.
Sen her şeyi Yaratıcısın, ben ise yaratılanım.
Sen rızık verensin, ben ise rızık alanım.
Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim.
Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim.
Sen zenginsin, ben ise Sana muhtacım.
Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum.
Sen bakisin, ben ise fânîyim.
Sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyığım.
Sen iyilik yapansın, ben ise kötülük işleyenim.
Sen affedicisin, ben ise günahkârım.
Sen büyüksün, ben ise hakirim.
Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim.
Sen verensin, ben ise isteyenim.
Sen emniyet verensin, ben ise korkanım.
Sen cömertsin, ben ise duâ edenim.

Ey merhametlilerin en merhametlisi!

Rahmetinle benim/bizim günahlarımı/zı affet. Suçlarımı/zı bağışla. Amîn

VAKİT ÖĞLE NAMAZI VAKTİ....

mir_erhan

Moderator
Kılmayan Kalmasın....
Huzura Davet var...Duymayan kalmasın...

Vakit Akşam... AKŞAM NAMAZI VAKTİ....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
namaz.jpg

Vakit, Öğle Namazı Vakti..
Rabbim kabul etsin, dualarda buluştursun inşaAllah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt