bir istiğna çağrısıdır namaz aleme.. arayışları kıblenin alnında billurlaştırır namaz. umutları secdenin sütunlarında ayağa kaldırır. bir duruluş çağrısıdır ''HAYYALE'S-SALAH..'' gam yükünü göğe savurur. dert küpünü yokluğa devirir.
Gece.. Yıldızlar ayet ayet gökyüzünden asılıyor.
Gökyüzünde şölen var: vaktin melekleri, insanoğluna ikinci kez eline geçiremeyecek olduğu “zaman dilimi”ni sunuyorlar.
“Kalkın ey insanlar, Rabbimiz, sabahı size hediye ediyor!”
diye nida ediyorlar.
İnsan uykuda..
İnsan nefsinin kuyusunda..
Kuyularda Yusuf yok..
Rüyaları yılanlar basmış..
Minareden bir ses: “Allahu Ekber!”
Yusuf suretinde bir genç ayakta ve namazda: “Allahu Ekber!”
Kıyamet bugün de ertelendi, çok şükür..
Ve ruhumuzun kıyametinin ebediyyen ertelenmesi için hep birlikte haykıralım:
“Haydi namaza!”
Selamün Aleyküm...
Allah celle celalüh razı olsun.. Çok güzel...İNSAN NEFSİNİ KUYUSUNDA... VE KUYULARDA ARTIK YUSUF YOKK...
Ellerine sağlık..
selam ve dua ile
Senden başkası yok...
EVVEL sen AHİR sensin... TEK olan ALLAH c.c olan sensin...
Ululuğun ve Büyüklüğüne bir daha SECDE
BİN DAHA SECDE....
Şimdi tam vakti...
VAKİT SECDE VAKTİ...
"La ilahe illallah"
Onlara itaat edip sana itaat etmemek olur mu? Kalbimi çalıştıran, bana hayat veren, sağlığımı devam ettiren, tahsil yapmak için bana akıl veren Allah'ım; Sana hamd için Sana şükür için namaz kılıyorum. Başımı toprağa koyacağım. Esmaül hüsnanın tecellisine karşı kendimi bir hiç hükmünde sayıp kainatın, her şeyin kumandan-ı azamı olan Allah'ım, Sana secde edeceğim. Allahu ekber..."
Dedim ki: "Ben Müslüman'ım, namaz kılıyorum." Bu sözü söylerken sanki dünyanın tepesine çıkmışım, herkese ilan ediyorum. "Ben Müslüman'ım! Namaz kılıyorum!"
selamun aleyküm Rabbim razı olsun çok güzel bi yazıydı zor şartlar(dar vakit) altında okudum ama inanın sonlara doğru tüylerim diken diken oldu..çok güzeldi ya namaza dair alemimde ciddi manada yeni ufuklar açtı..öğle namazını tekrardan bu ulvi hislerle eda edesim geldi..''Dergah-ı izzetinde hayret ve muhabbetle secde etmektir'' manasını çağrıştırdı zihnimde..çok güzeldi elinize,emeğinize sağlık olsun inşallah..Rabbim hakkıyla,layıkıyla namazını kılan,ibadetini yerine getiren bahtiyar kullarından etsin bizleri de inşallah..Dua eder,dua beklerim..Rabbime emanet olunuz