berat05
Yönetici
vakit namaz
zaman namaz
namaz zamani
zaman namaz
namaz zamani
Slamün Aleyküm...
Allah Razı Olsun,Hayatımızda çok önemli bi yeri olması gereken bir konuya değindiniz için sonsuz saygılar,teşekkürler...Namaz dinin direği,Namaz Kul Olarak Yaratılmanın Şükrü,Namaz Herşey o kadar önemliki Kuran-ı Kerimdede 70 kere emrediliyor..Öyleyse namazımızı dosdoğru kılmak ve çevremizdekilere de aşılamak için daima seferber olalım diyorum bende,tekrar sağolun...Dua İle..Allah Hayrınızı Kabul Etsin İnşallah..
Ezan Duası
"Allahumme Rebbe hazihi'd-da'veti't-tamme. Vesselatil kâimeti ati Muhammedenil vesilete vel fazilete ved-dereceter-refîate. vebashu makamen Mahmudenillezi veadteh. İnneke lâ tühlifü'l-mîâd
KALPLER ANCAK ALLAH C.C. ANMAKLA HUZUR BULUR....
NAMAZLA KALBİNİZİ FERAHLATIN...
Vakit öğle...
O kadar gürültü var ki ortalıkta...
Kalbinin sesini duyamıyorsun bile.
Ruhunun sonsuza uzanan emellerine kör olmak üzeresin.
Telaşların arasından sıyrıl, ruhuna yer ayır.
Ebedî sükû»nete hazırla kendini.
Kalbini sonsuzluğa bitiştir.
Alnını secdeye değdir.
Şimdi öğle namazı vakti
vakit namaz
zaman namaz
namaz zamani
Ben nekadar gafletteyim şimdi anlıyorum.Ama umursamadan bu halime devam ediyorum.Namazları rahatlıkla terkedebiliyorum.Korkuyorum ama ,fani olduğumu unutuyorum.Acınacak haldeyim biliyorum..
Eşimizi,dostumuzu akrabalarımızı namaz konusun da uyaralım yarın ahirette
''Sen kılıyordun ama beni hiç uyarmıyordun''
sözünü duymamak için elimizden geldiğince, tatlı dille namazın önemini anlatalım inşaALLAH.
Ezan Duası
"Allahumme Rebbe hazihi'd-da'veti't-tamme. Vesselatil kâimeti ati Muhammedenil vesilete vel fazilete ved-dereceter-refîate. vebashu makamen Mahmudenillezi veadteh. İnneke lâ tühlifü'l-mîâd
KALPLER ANCAK ALLAH C.C. ANMAKLA HUZUR BULUR....
NAMAZLA KALBİNİZİ FERAHLATIN...
Vakit öğle...
O kadar gürültü var ki ortalıkta...
Kalbinin sesini duyamıyorsun bile.
Ruhunun sonsuza uzanan emellerine kör olmak üzeresin.
Telaşların arasından sıyrıl, ruhuna yer ayır.
Ebedî sükû»nete hazırla kendini.
Kalbini sonsuzluğa bitiştir.
Alnını secdeye değdir.
Şimdi öğle namazı vakti
Eşimizi,dostumuzu akrabalarımızı namaz konusun da uyaralım yarın ahirette
''Sen kılıyordun ama beni hiç uyarmıyordun''
sözünü duymamak için elimizden geldiğince, tatlı dille namazın önemini anlatalım inşaALLAH.