Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NAMAZ KILMAK İSTİYORUM... (9 Kullanıcı)

c1-ay

Kayıtlı Kullanıcı
S.A cümleten herkese, ben bu siteye yeni üye oldum. Allah razı olsun siteyi kuranlardan bir çok şey öğreneceğim burdan çünkü eksiğim çok var.

Ben namaz kılmayı hep erteledim Rabbim affetsin beni ama içimde öyle bir korku, öyle bir pişmanlık var ki bu geciktirmemden dolayı sanki acı çekiyorum.

Allah'ın izniyle bu ramazana beş vakit namazımla girmek istiyorum lakin çalıştığım için iş yeri namaz kılmama uygun değil ve zamanında kılıp kazayada bırakmak istemiyorum çünkü kazaya bırakırsam öğlen, ikindi ve akşamı kazaya bırakmış olacağım ne yapmalıyım bilmiyorum

Bana yardımcı olacak veya olmayacak herkesden Allah razı olsun Allah'a emanet olun..

tuncay147

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NAMAZ KILMAK İSTİYORUM...

bu durumda namazını tercih etmen gerek rızka allah u teala kefildir unutma dünyaya kulluk için geldik bence ne pahasına olursa olsun kıl namazınıB)

onur34

Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam hoş geldin allahın izniyle birbirimize yardım edicezB)B)
hayırlı olsunB)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

V.A.S. SelamünAleyküm
Aramıza Hoşgeldin.
Ablacım bence ramazan'ı bekleme çünkü yarına sağ kalacağımızı sadece Allah bilir. kılamadığın namazlar içinde sen namaza başlada Allah yardım eder İnşaAllah Selametle kal...B)

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

a s değerli kardeşim hoşgeldin aramıza bu sitede aradığın tüm dini bilgileri fazlasıyla bulacağına emin olabilirsin önemli olan günah işlemiş olman değil bundan sonra önemli olan günahına pişman olman ve telafi etmeye çalışmandır değerli kardeşim site yöneticisi olan kardeşler var onlara mesaj yazarsan sana daha ayrıntıı yardımcı olabilirler ama ben acizane olarak iş yerini birlkez daha bir düşün yada konuşabileceğin birileri vars bir akıl danışabilirsin namaziçin her yolu denemelisin istemeyerekte olsa kazaya kalırsa eğer eve gelince kaza edersin ama muhakkakk bir çıkar yol olmalı şöyle bir imkanın yok mesela öğlen yemeğini namaz saatinde yiyip o arada öğlen namazını kılsan ikindiyede bir çare bulursun inş sen yeterki iste muhakkak rabbim yardım edecektir dua ile ihtiyacın olursa yardıma hazırım seve seve olurmu kardeşim

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN AELYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.ARAMZIA HOŞGELDİN.RAMAZANI BEKLEMEDEN KARDEŞİM İÇİNDE BU DUYGULAR ŞUAN VARKEN NAMAZA BAŞLA..YARINA OLMA GARANTİSİNİ KİMSE BİZE VERMİYOR KARDEŞİM..HEMEN BUGÜN BAŞLA KARDEŞİM..RABBİM YARDIMCIN OLSUNÇ.RABBİM NAMAZINI DOSDOSĞRU KILANLARDAN EYLER İNŞALLAH KARDEŞİM.DUA ET KARDEŞİM.İNŞALLAH BİZLERDE EDECEĞİZ..SELAM VE DUA İEL..

c1-ay

Kayıtlı Kullanıcı

Allah hepinizden razı olsun sağolun şimdiden başlarım aslında ama bir iki eksik bilgim var namaz hahkkında onları kitaplardan öğreniyorum araştırıyorum inş. başlayacağım. İş yeri konusuna sıra gelince burası küçük bir idare bölümü bir boş oda var inş. o odaya kimse yerleşmez ben sekreterim yemek direk braya geliyor yemek saatim yok benim ancak burdaki arkdaşımla konuşup kabul ederse o şekilde Alla2ın izniyle hallederim.

Ama artık doğrunun bilincindeyim Rabbim benimle olduğu sürece inşallah herşeyin üstesinden geleceğim.

Açıklamalarınız için çok sağolun. Birde ben açık bir bayanım dinimizde örtünmemiz gerekli biliyorum ama bu benim içimden gelmiyor ve ben örtünürsem Allah için, O istediği için örtünmek istiyorum çünkü yürekten gelmezse o yapılan işin ne önemi vardır. Hepinize hayırlı günler...

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim hoşgeldin ablalarımseni yeterince aydınlatmış zaten bende iş yerinde sorunlarla karşılaşıyorum ama namazıma henüz yasak koymadılar çok şükür bütün vakitlerimi olabildiğince kılmaya çalışıyorum allaha emanet ol kardeşim allah yardımcın olsun

eğer hayır niyet ettiysen hemen uygula yoksa şeytan senin aklına girip seni vazgeçirebilir

selam ve dua ile kardeşim rabbim yardımcın olsunB)

goNuL_

Kayıtlı Kullanıcı

ARAMIZA HOŞ GELDİN CANIM BENİM HEMEN BAŞLA NAMAZINA HEMEN SAKINA YARIN BAŞLARIM RAMAZANDA BAŞALRIM DEYİPTE NAMAZLARINI GEÇİRME YARINA ÇIKACAĞIMIZIN GARANTİSİ VARMI AYRICA TESETTÜRÜ RABBİM BİZE EMRETMİŞ VE FARZ KILMIŞTIR.NEDEN İÇİNDEN GELMİYORKİ BU ÇOK GÜZEL ÇOK HUZUR VERİCİ BİŞEY NEFSİNİ YENMELİSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE......

kum_saati

Kayıtlı Kullanıcı

bence namazını ramazana bırakma hemen başlarsan ii olur.yarına çıkacamızın garantisi yok.ALLAH AYR VE YARDIMCIN OLSUN..BİZEDE DUA ET İNŞ.

mehmeterkoca

Kayıtlı Kullanıcı

Allah niyetini kabul eder inş. kardeşim. İnan Namaz gibisi yok bende bir zamanlar senin gibi hep erteliyordum ama gün geldi vesileler oldu Namaza başladım şükür Mevlaya sabah namazlarına bile şevkle kalkıyorum.. Niyetine girmenin bile sevabı vardır. Yetreki Gaflete düşme gayret et

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDE$IM HAYAT BANA $UNU ÖGRETTI HIC BIR $EYI ERTELEME! ZIRA TELAFISI MÜMKÜN OLMAYAN $EYLERLE KAR$ILA$MAN KACINILMAZ.BIR $EYI UNUTMA ALLAH´IN BIZIM YAPTIKLARIMIZA IHTIYACI YOK (HA$A)BIZ ONLARI KENDIMIZ ICIN KENDI NEFSIMIZ ICIN YAPIYORUZ.
SELAM VE DUA ILE SENDE BIZE DUA ET.

c1-ay

Kayıtlı Kullanıcı

Allah hepinizden razı olsun. Bu içimdeki Allah sevgisi , inancı olduğu sürece inşallah ibadetimi ertelemeyip biran önce namazıma başlayacağım. İnşallah benim gibi diğer insanoğluda gerçeği görür. Mutluluğun Allah yolunda O'nun inadetlerini yerine getirmede olduğunu görür.Amin. Allah'a emanet olun..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

kızım zerda hanıma katılıyorum abdesli olduğun sürece namaza herzaman hazır sayılırsın allah c c senin niyetini biliyor ama izin vermiyorlarsada ekmeğine de mani olma çalışmakda ibadettir eve gelince farzlarsın s a:DB):p

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı

aramiza hosgeldiniz.tam yerindesiniz cunki bu sitede her konuda bilgi almaniz mumkun ve anlatimlarda hic zorluk cekmeyeceksiniz her konuyu anlayabileceksiniz.sizden rica nacizane olacak namazninizi ramazana birakmayin cunki yarina cikmaya senedemiz yok:(bunun bilincinde olun.ALLAHA emanet olun hos safa geldiniz aramiza

DUN_SURGUNU_YA

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm öncelikle aramıza hoş geldiniz. Kardeşim bende diğer arkadaşlarım gibi namaz kılmaya hemen başlamanızı tavsiye ediyorum. Siz ibadetlerinize yerine getirmeye niyetlendiyseniz eğer Rabbim yardımcınız olur zaten. Ayrıca şunu eklemek istiyorum.

Peygamber Efendimiz, "İşlerinizi ertelemekten kaçının. Çünkü bir de bakarsınız, ölüm aniden gelebilir." buyurmuştur.

Selametle kalınızB)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt