Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NAMAZ İÇİN AĞLANIR MI? (2 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: NAMAZ İÇİN AĞLANIR MI?

gule tutsak yazdı:
s.a tabı aglanır ama allah bızlerı ıslah eylesın bır çogu namaz bıle kılmıyor.kılamasakta kılmaya çalısalımallah teala'tya dua edelım.
namaz dının dıregıdır
allahım bızlerı emanetını kabzetme zamanına kadar emanette amın kıl:bızlerı kendıne kul kabul eyle:(((((=====amın======)))))))))[/quotea.s
amin kardeşim allah razı olsun.aeo;)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)B)B);)

sevdacicegi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
namaz için ağlanır mı evet ağlanır eğer namazın bilincindeysek ağlanır.Namaz Rabbin huzuruna kabulümüzdür sabah namazına kalkamayan bir müslümanın ilk düşünmesi gereken hangi hatamdan dolayı Rabbim beni huzuruna kabul etmedi olmalıdır.İnanın insan huzura kabul edilmediğini düşündüğü zaman yemek bile yiyemez.
acizane birşey paylaşmak istedim selam ve dua ile

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

sevdacicegi yazdı:
s.a.
namaz için ağlanır mı evet ağlanır eğer namazın bilincindeysek ağlanır.Namaz Rabbin huzuruna kabulümüzdür sabah namazına kalkamayan bir müslümanın ilk düşünmesi gereken hangi hatamdan dolayı Rabbim beni huzuruna kabul etmedi olmalıdır.İnanın insan huzura kabul edilmediğini düşündüğü zaman yemek bile yiyemez.
acizane birşey paylaşmak istedim selam ve dua ile

a.s
kardeşim allah razı olsun.aeo;)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.YENİ GÖRDÜM BU FORUMU ALLAH RAZI OLSUN,EMEĞİNE SAĞLIK.ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIRKEN KILACAK ORTAM BULUYORUM VE KAZAYA BIRAKMIYORUM ALLAHIN İZNİYLE.GEÇEN GÜN BİR SOHBETTE HOCAMIZ ANLATTI,BİR ARKADAŞI VARMIŞ SABAH NAMAZINA KALKAMAZ DA KAÇIRIRSA ERTESİ SABAH NAMAZINA KADAR HİÇBİRŞEY YEMİYORMUŞ.NEFSİNE CEZA VERİYORMUŞ.RABBİM BİZLERİ DE BU ŞUURA ULAŞTIRIR İNŞAALLAH.A.E.O.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
S.A.YENİ GÖRDÜM BU FORUMU ALLAH RAZI OLSUN,EMEĞİNE SAĞLIK.ÇOK ŞÜKÜR ÇALIŞIRKEN KILACAK ORTAM BULUYORUM VE KAZAYA BIRAKMIYORUM ALLAHIN İZNİYLE.GEÇEN GÜN BİR SOHBETTE HOCAMIZ ANLATTI,BİR ARKADAŞI VARMIŞ SABAH NAMAZINA KALKAMAZ DA KAÇIRIRSA ERTESİ SABAH NAMAZINA KADAR HİÇBİRŞEY YEMİYORMUŞ.NEFSİNE CEZA VERİYORMUŞ.RABBİM BİZLERİ DE BU ŞUURA ULAŞTIRIR İNŞAALLAH.A.E.O.
a.s
ablam ne güzel bu şekilde olamak rabbim böyle olmayı nasip etsin.aeo;)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt