Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NAMAZ ''DİN''LENDİRİR VE DİNLENDİRİR (1 Kullanıcı)

Çoban Uveys

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah c..c razı olsun Allah c.c. namazlarımızı ibadetlerimizi hatalarıyla kabul etsin Amin a.e.olunuz hayırlı aksamlar

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamunaleykum Allah c..c razı olsun Allah c.c. namazlarımızı ibadetlerimizi hatalarıyla kabul etsin Amin a.e.olunuz hayırlı aksamlar

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim. Amin inşallah..
Allah c.c sizden de razı olsun..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve Dua ile.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Allah C.C razı Olsun çok güzel,anlamlı.
Rabbim cümlemize şüurlu namaz kılmak nasıb Eylesin aynı zamanda biz da Din'lenmiş oluruz.
AMİN!

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allh razı olsun çok güzel bir paylaşım hayırlı cumalar

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Değerli kardeşim Aliye paylaşımın için Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık...Hayırlı Günler...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Namaz Dinin Direğidir...Hadis-i Şerif...
Namaz DİNlendirir...
:a12:

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm aliye kardeşim nekadar güzel anlatmış namazı secde halindeki bir insanın gözü açık olmalı o büyük hazı hissetmemek mümkün deyil ah ah onca vaktim bomboş şeylerle uğraşmakla geçiyor namaza ise sadece 45 dakika ayırarak kuluk borcumuzu verebiliriz bir yere bir borç alsam vakti gelmeden telaş kaplar içimi onu denkleştiripte biran önce ödesen diye oysaki en büyük borcumuzu hep görmezden geliriz yüreyi güzel kardeşim ben 36 yaşındayım namazımı hiç aksaltmadan kılsam bile kazalarımı 25 yıl kılmam lazım ömrüm yetmezse ben ne yaparım gizli kıldığım namazlarımıda kapı çalarsa korkumdan karma karışık kılıp kalkıyorum eşin namaz kıldığımı görünce küfrediyor pisikolojim bozuk zaten iyice harap oluyorum inşallah bende namazımı herkes gibi vaktinde kılacağım ALLAH CC razı olsun selametle kal

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm

Değerli kardeşim Aliye paylaşımın için Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık...Hayırlı Günler...

Ve aleyküm Selam Değerli ablacım..
Allah c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Teşekkür ederim yorumunuz için..Gönlünüze sağlık..Selam ve Dua ile Rabbimize emanet olunuz.B)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
cocuktum namaz nasıl kılınır dıye
kıtabı karşıma alıp baka baka
sayfalarını cevıre cevıre namaz kılmaya calışıyordum:)
namaz dının dıreğı
bu yoğun hayat trafığınde bır dınlenme bır huzur bıt borçtue
emeğıne sağlık
allah o guzel yureğıne gore versın amın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm aliye kardeşim nekadar güzel anlatmış namazı secde halindeki bir insanın gözü açık olmalı o büyük hazı hissetmemek mümkün deyil ah ah onca vaktim bomboş şeylerle uğraşmakla geçiyor namaza ise sadece 45 dakika ayırarak kuluk borcumuzu verebiliriz bir yere bir borç alsam vakti gelmeden telaş kaplar içimi onu denkleştiripte biran önce ödesen diye oysaki en büyük borcumuzu hep görmezden geliriz yüreyi güzel kardeşim ben 36 yaşındayım namazımı hiç aksaltmadan kılsam bile kazalarımı 25 yıl kılmam lazım ömrüm yetmezse ben ne yaparım gizli kıldığım namazlarımıda kapı çalarsa korkumdan karma karışık kılıp kalkıyorum eşin namaz kıldığımı görünce küfrediyor pisikolojim bozuk zaten iyice harap oluyorum inşallah bende namazımı herkes gibi vaktinde kılacağım ALLAH CC razı olsun selametle kal

Ve aleyküm Selam değerli ablam..
Rahman c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah..Durumunuzu anlıyorum.. Hamd olsun ki şuurundasınız ablam..Bu da namazlarınızı daha güzel bir şekilde eda edebilmek için bir adımdır.. İnşallah yolunuzda muvaffak olursunuz.. Sizin gibi çabalayan tüm büyüklerimizle ve kardeşlerimizledir dualarımız..
Selam ve baki Dua ile, Rabbimize emanetsiniz inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt