Çoban Uveys
Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah c..c razı olsun Allah c.c. namazlarımızı ibadetlerimizi hatalarıyla kabul etsin Amin a.e.olunuz hayırlı aksamlar
Selamunaleykum Allah c..c razı olsun Allah c.c. namazlarımızı ibadetlerimizi hatalarıyla kabul etsin Amin a.e.olunuz hayırlı aksamlar
s a kardeşim allah razı olsun.emeğinize sağlık....
teşekkürler ablacığım...
Selamün Aleyküm Allah C.C razı Olsun çok güzel,anlamlı.
Rabbim cümlemize şüurlu namaz kılmak nasıb Eylesin aynı zamanda biz da Din'lenmiş oluruz.
AMİN!
allh razı olsun çok güzel bir paylaşım hayırlı cumalar
Selamün Aleyküm
Değerli kardeşim Aliye paylaşımın için Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık...Hayırlı Günler...
Namaz Dinin Direğidir...Hadis-i Şerif...
Namaz DİNlendirir...:a12:
selamün aleyküm aliye kardeşim nekadar güzel anlatmış namazı secde halindeki bir insanın gözü açık olmalı o büyük hazı hissetmemek mümkün deyil ah ah onca vaktim bomboş şeylerle uğraşmakla geçiyor namaza ise sadece 45 dakika ayırarak kuluk borcumuzu verebiliriz bir yere bir borç alsam vakti gelmeden telaş kaplar içimi onu denkleştiripte biran önce ödesen diye oysaki en büyük borcumuzu hep görmezden geliriz yüreyi güzel kardeşim ben 36 yaşındayım namazımı hiç aksaltmadan kılsam bile kazalarımı 25 yıl kılmam lazım ömrüm yetmezse ben ne yaparım gizli kıldığım namazlarımıda kapı çalarsa korkumdan karma karışık kılıp kalkıyorum eşin namaz kıldığımı görünce küfrediyor pisikolojim bozuk zaten iyice harap oluyorum inşallah bende namazımı herkes gibi vaktinde kılacağım ALLAH CC razı olsun selametle kal