Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Bu sitedeki herkese bana gösterdikleri ilgi ve hayır duaları ayrıca nasihatları için Rabbim razı olsun sağol sizlerin sayesinde kendimi güçlü ve diri hissetmeye başladım kilo aldım bu aralar yeme konusunda iyiyim 44 kg oldum hayatta değerli olan çok şeyi sizlerin sayesinde öğrendim gözümü açtınız derdime ortak oldunuz sağolun haklarınızı helal edin sizleri görmesemde çok seviyorum her zaman dualarımdasınız bana çok şey kazandırdınız en önemlisi namaza başlamama vesile oldunuz Rabbim her iki cihanda sizi mutlu etsin ne muradlarınız varsa versin Rabbimden başka kimseye muhtaç olmayın inşallah Amin
Selam ve dua ile kalın Rabbime emanetsiniz
Hayırlı Akşamlar

avsar

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allah sabır versin herşerde bir hayır vardır belki böyle hayırlıdır kardeşim diyecek söz bulamıyorum çünkü bende aynı durumdayım benimki tamamen bitti inşallah siz birleşirsiniz dua edinki bir çocuğunuz var morelinizi de bozmayın biliyorum zor durum ama sen şimdi cocuğun icin yaşaman lazım onun vebali senin onu büyütüp topluma kazandırman lazım kendini burakma hayat devam ediyor seni anlıyorum allah yardımcın olsun kardeşim allaha emanet ol

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam rüya

NEEEE 44 MÜ GENE ZAYIFSIN AMA RÜYA KARDEŞİM ÖNCEDEN KAÇTINKİ ?DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY.BİZİM ÜZÜLMEMİZ AĞLAMAMIZ HİÇ BİŞEYE FAYDA ETMİYO KARDEŞİM SENELER DESEM AKIP GİDİYO EN GÜZEL YILLARIMIZ AH İLE VAHH İLE GEÇİPDURUYO BEN BUNA YANIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY OLACAĞINA VARIR BİZ DUAMIZI AĞZIMIZDAN DÜŞÜRMÜYORUZ ALLAHA GÜVENELİM ONA BIRAKALIM HERŞEYİMİZİ ALLAH BİZİ BİZDEN DAHA İİ BİLİYOR BAZEN İSTEDİKLERİMİZ OLMUYO MALASEF ÜZÜLÜYORUZ ÇOK .YİNE ŞÜKREDELİM HAYIRSIZMIŞ DEYİP MUTLU OLMAYA ÇALIŞALIM.ÇOK SEVİNDİM KENDİNİ İİ HİSSETMENE DAHA İYİ OLURSUN İNŞALLAH.44KİLO OLMANI KISKANDIMDA :)ONDAN ÖYLE DEDİM KUSURA BAKMA BEN NAPSAM KİLO ALIRIMDA :))HELE ÜZÜLMEK HİÇ YARAMIYO BANA BU GİDİŞLE 55-60 OLURSAM HİÇ ŞAŞIRMAM.HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAHA EMANET OL.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allah sabır versin herşerde bir hayır vardır belki böyle hayırlıdır kardeşim diyecek söz bulamıyorum çünkü bende aynı durumdayım benimki tamamen bitti inşallah siz birleşirsiniz dua edinki bir çocuğunuz var morelinizi de bozmayın biliyorum zor durum ama sen şimdi cocuğun icin yaşaman lazım onun vebali senin onu büyütüp topluma kazandırman lazım kendini burakma hayat devam ediyor seni anlıyorum allah yardımcın olsun kardeşim allaha emanet ol

Aleyküm Selam
Kardeşim öncelikle sizin durumunuza çok üzüldüm nerde olursa olsun kimin başına gelirse gelsin düşmanımın başına dahi gelse bir yuvanın yıkıldığının duyunca çok üzülüyorum insan başına gelince çok daha iyi anlıyor Rabbim bundan sonraki yaşamınızda yar ve yardımcınız olsun
Güzel dualarınız için Amin İnşallah diyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin kardeşim Selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam rüya

NEEEE 44 MÜ GENE ZAYIFSIN AMA RÜYA KARDEŞİM ÖNCEDEN KAÇTINKİ ?DÜZELİR İNŞALLAH HERŞEY.BİZİM ÜZÜLMEMİZ AĞLAMAMIZ HİÇ BİŞEYE FAYDA ETMİYO KARDEŞİM SENELER DESEM AKIP GİDİYO EN GÜZEL YILLARIMIZ AH İLE VAHH İLE GEÇİPDURUYO BEN BUNA YANIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE HERŞEY OLACAĞINA VARIR BİZ DUAMIZI AĞZIMIZDAN DÜŞÜRMÜYORUZ ALLAHA GÜVENELİM ONA BIRAKALIM HERŞEYİMİZİ ALLAH BİZİ BİZDEN DAHA İİ BİLİYOR BAZEN İSTEDİKLERİMİZ OLMUYO MALASEF ÜZÜLÜYORUZ ÇOK .YİNE ŞÜKREDELİM HAYIRSIZMIŞ DEYİP MUTLU OLMAYA ÇALIŞALIM.ÇOK SEVİNDİM KENDİNİ İİ HİSSETMENE DAHA İYİ OLURSUN İNŞALLAH.44KİLO OLMANI KISKANDIMDA :)ONDAN ÖYLE DEDİM KUSURA BAKMA BEN NAPSAM KİLO ALIRIMDA :))HELE ÜZÜLMEK HİÇ YARAMIYO BANA BU GİDİŞLE 55-60 OLURSAM HİÇ ŞAŞIRMAM.HAYIRLI AKŞAMLAR ALLAHA EMANET OL.

Aleyküm Selam
Evet kardeşim ben kilo alma yönünde böyleyim evlenmeden öncede 48 dim sonra 45 oldum doğuma gittiğimde 58 idim doğum sonu 40ım çıkınca 45 oldum sonra bu olaylar yüzünden zayıfladım bi ara 38 e kadar düştüm şimdi şükür kendimi toparlıyorum 44 deyim niyetim tekrar 48-50 kilo benim metabolizman hızlı çalıştığından kilo pek alamıyorum küçük kızım bile benim gibi çok hareketli yemesi iştahıda iyi ama 9,5 kilo:D
Şükürler olsun Rabbime kendimi daha iyi hissediyoum Rabbim izniylede ne olursa olsun diyorum bir daha o kötü günleri yaşamak hiç istemiyorum kardeşim
Bu arada sen nasılsın iş konusunu ne yapabildin bu devirde iş bulmakta zor 5 aydır maaş alamamakta çok kötü malesef devir para devri herşey paraya bakıyo İnşallah senin içinde hakkında hayırlısı olur iyi bir iş veya işleriniz düzelir kardeşim Rabbime emanetsin selametle

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Evet kardeşim ben kilo alma yönünde böyleyim evlenmeden öncede 48 dim sonra 45 oldum doğuma gittiğimde 58 idim doğum sonu 40ım çıkınca 45 oldum sonra bu olaylar yüzünden zayıfladım bi ara 38 e kadar düştüm şimdi şükür kendimi toparlıyorum 44 deyim niyetim tekrar 48-50 kilo benim metabolizman hızlı çalıştığından kilo pek alamıyorum küçük kızım bile benim gibi çok hareketli yemesi iştahıda iyi ama 9,5 kilo:D
Şükürler olsun Rabbime kendimi daha iyi hissediyoum Rabbim izniylede ne olursa olsun diyorum bir daha o kötü günleri yaşamak hiç istemiyorum kardeşim
Bu arada sen nasılsın iş konusunu ne yapabildin bu devirde iş bulmakta zor 5 aydır maaş alamamakta çok kötü malesef devir para devri herşey paraya bakıyo İnşallah senin içinde hakkında hayırlısı olur iyi bir iş veya işleriniz düzelir kardeşim Rabbime emanetsin selametle

SELAMÜN ALEYKÜM

SÖYLEDİM PATRONUMA KESİNLİKLE ÇIKICAM DEDİM ŞUBAT SONUNDA.SÖYLEDİM AMA GENE BANA PARA FALAN VEREN YOK SİNİR İÇİNDEYİM BAŞIMA AĞRILAR GİRDİ ALACAĞIMIN YARISINDAN FAZLASINI K.KARTIMA YATIRMAM GEREKİYO KİMSE DEMİYO PARA GELİRSE AL KENDİNE DİYE YENİ GİREN İŞÇİLERE VERİLİYO AMA BANA VERMİYOLAR YA SABIR YARABBİM.ÇIKAYIM BURDANDA HAYIRLISI BELKİ ÇALIŞMAM OTURURUM EVDE.SENDE ALLAHA EMANET OL

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

SÖYLEDİM PATRONUMA KESİNLİKLE ÇIKICAM DEDİM ŞUBAT SONUNDA.SÖYLEDİM AMA GENE BANA PARA FALAN VEREN YOK SİNİR İÇİNDEYİM BAŞIMA AĞRILAR GİRDİ ALACAĞIMIN YARISINDAN FAZLASINI K.KARTIMA YATIRMAM GEREKİYO KİMSE DEMİYO PARA GELİRSE AL KENDİNE DİYE YENİ GİREN İŞÇİLERE VERİLİYO AMA BANA VERMİYOLAR YA SABIR YARABBİM.ÇIKAYIM BURDANDA HAYIRLISI BELKİ ÇALIŞMAM OTURURUM EVDE.SENDE ALLAHA EMANET OL

Aleyküm Selam
Alla alla yeni gelenler maaş alıyo sen alamıyosun amaçları ne? Acaba ay sonu toptan veririzmi diye düşünüyorlar ama yok ya çok yanlış ediyorlar resmen hakkını yiyorlar ssk var mı çıkış parasıda alman gerekir 10 yıldır oraya emek vermişsin valla bu durum bence ciddi bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim ne maaş verirler nede 10lık birikimini verirler Allah c.c. korusun inşallah böyle şeyler olmaz bi avukatla görüş haklarını öğren sabret ama elinden gelen bişey varsa da yap hakkını yedirme kardeşim
İnşallah hayırlı haberlerinide alırım selametle Rabbime emanetsin

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Dua Seferberliği çok Hoşuma Gitti Rüya Kardeşim.muhammed Bozdağ Kitabinda Birde Diyoki Tüm Türkiye Ayni Saatte Terör Için Duaya Başlasa Terör Diye Bişey Kalmaz.bana çok Mantikli Geldi.hepimiz Ayni Saate Her Nerde Olursak Olalim El Açip Ayni şeyleri Istiycez. Bu çok Güzel Biz Dün Başladik Saat 21:00 Yapiyoruz Ben Elif Esen Sibel Gül şimdilik Bukadariz Sende Katilmak Istermisin Kardeşim Bu Seferberlik Hepimiz Için Günahlarimizin Affi Hacetlerimiz Için Olacak.allaha Emanet Ol

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyna Ve Aleykümselam Ablaciğim Yaşadiklarin Eminim Zordur Allah Kolaylik Ve Sabir Versin. Rabbim Kimseye Kaldirmayacaği Yükü Yüklemez Dua Ile Sabir Göstermek Lazim Kii Eminim Yapiyorsundur. En Kisa Zamanda Ailene Huzur Versin Ailenize Doğru Yolu Göstersin Inşallah

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A.KARDEŞİMHER YAŞANAN OLAYDA ALLAH'IN BİR HİKMETİ VAR.KÖTÜ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER HAKKIMIZDA DAHADA HAYIRLI OLABİLİYOR.GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞ.ALLAH EL-VEKİLDİR BİZİM GERÇEKLEŞTİREMEDİKLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YOLUNA KOYUP GERÇEKLEŞTİRENDİR.DUANI NİYAZINI EKSİK ETME.MAZLUMUN DUASI KABUL OLANDIR.ALLAH SİZE GÜZEL BİR EMANET VERMİŞ.KENDİNİ EMANETİNE ADA.İNANIYORUM Kİ MUTLAKA BİR GÜN HERŞEY YOLUNA GİRECEK.ALLAH KULLARINA KALDIRAMAYACAĞI YÜKLER YÜKLEMEZ.YÜCE RABBİMDE DİLERİM.DÜNYADA VE AHİRETTE SİZE İYİLİK VERSİN.MUTLU OLUP MUTLU EDENLERDEN OLMAYI SİZE NASİP ETSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Dua Seferberliği çok Hoşuma Gitti Rüya Kardeşim.muhammed Bozdağ Kitabinda Birde Diyoki Tüm Türkiye Ayni Saatte Terör Için Duaya Başlasa Terör Diye Bişey Kalmaz.bana çok Mantikli Geldi.hepimiz Ayni Saate Her Nerde Olursak Olalim El Açip Ayni şeyleri Istiycez. Bu çok Güzel Biz Dün Başladik Saat 21:00 Yapiyoruz Ben Elif Esen Sibel Gül şimdilik Bukadariz Sende Katilmak Istermisin Kardeşim Bu Seferberlik Hepimiz Için Günahlarimizin Affi Hacetlerimiz Için Olacak.allaha Emanet Ol

Aleyküm Selam
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum benimde böyle olaylar çok başıma geldi sen ses çıkarmazsın hep onları düşünürsün ama onlar senin arkandan kuyunu kazarlar inşallah sorunsuz bir şekilde alacağınıda alır çıkarsın ordan Rabbim ıslah etsin kul hakkı yiyenleri sen sıkma az daha sabret bu ay da bitti zaten bişey kalmadı kardeşim üzme kendini
Dua kampanyası gerçekten iyi oldu bende zaten her namazdan sonra onlar için dua ediyorum şimdi hem saat 20:00 de hemde saat 21:00 dua edicez doğrumu anladım Rabbime emanet ol selametle kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyna Ve Aleykümselam Ablaciğim Yaşadiklarin Eminim Zordur Allah Kolaylik Ve Sabir Versin. Rabbim Kimseye Kaldirmayacaği Yükü Yüklemez Dua Ile Sabir Göstermek Lazim Kii Eminim Yapiyorsundur. En Kisa Zamanda Ailene Huzur Versin Ailenize Doğru Yolu Göstersin Inşallah

Amin güzel kardeşim amin Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun sizlerin sayesinde çok daha iyiyim iyide Allah c.c. cümlenizden razı olsun
Selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞİMHER YAŞANAN OLAYDA ALLAH'IN BİR HİKMETİ VAR.KÖTÜ GİBİ GÖRÜNEN ŞEYLER HAKKIMIZDA DAHADA HAYIRLI OLABİLİYOR.GÜÇLÜ OLMAYA ÇALIŞ.ALLAH EL-VEKİLDİR BİZİM GERÇEKLEŞTİREMEDİKLERİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YOLUNA KOYUP GERÇEKLEŞTİRENDİR.DUANI NİYAZINI EKSİK ETME.MAZLUMUN DUASI KABUL OLANDIR.ALLAH SİZE GÜZEL BİR EMANET VERMİŞ.KENDİNİ EMANETİNE ADA.İNANIYORUM Kİ MUTLAKA BİR GÜN HERŞEY YOLUNA GİRECEK.ALLAH KULLARINA KALDIRAMAYACAĞI YÜKLER YÜKLEMEZ.YÜCE RABBİMDE DİLERİM.DÜNYADA VE AHİRETTE SİZE İYİLİK VERSİN.MUTLU OLUP MUTLU EDENLERDEN OLMAYI SİZE NASİP ETSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN

Aleyküm Selam
Değerli kardeşim güzel dualarınız için Amin, Allah c.c. siz ve sizin gibi değerli kişilerde razı olsun çok güzel şeyler yazmışsınız gözlerim doldu ben bu sitedekilerin hakkını nasıl öderim Rabbim sonsuz kere razı olsun Rabbim her zaman yar ve yardımcınız olsun ne muradınız varsa versin içimi rahatlattınız ben bu siteden öyle şeyler öğrendim ki geride bıraktığım günlerimi hoşa geçirmişyim sizlerin sayesinde gözüm açıldı her daim cümleten dualarımdasınız iyiki bu siteyi bulmuşyum
Selametle Rabbime Emanet Olun Allah c.c. razı olsun

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm,
onbir aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 16 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm
Ablacım her ne kadar yaşım genç olsada tecrübesiz olsamda sana bir iki tavsiyem olacak.İnşallah sabret dayanamam deme Rabbim her şeye sabır veriyor.Düşünsene en sevdiğimiz insanları kaybediyoruz da nasıl dayanıyoruz.Kendini bırakma öncelikle kızın için.Bir hayal et kızın büyümüş üniversiteyi bitirmiş ve boynuna atılıyor Annecim hakkını nasıl öderim babam bizle olmasa da sen benim herşeyimle ilgilendin ve bu günlere getirdin diyecek bundan büyük gurur mu olur.Ablacım biraz daha gayret et baktın sonuç boşanmaksa varsın öyle olsun.Sende hayatını devam ettirmeye çalış.İnşallah kızınız için barışıp yeniden mutlu günlerinize dönersiniz.Sabırla ve dua ile kal...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ben evli dğeilim onun için belki sizi çok anlayamam.. ama inanın çok üzüldüm..arkadaşlarımdna biliyorum liseyi bitrri bitrmez evlendiler ve çoğuda aynı sorunları yaşıyor....rabbim yardımcın olsun başka ne diyebilirmki.......en yakında çok kötü biyrılık yaşadık dayım 2 küçük çocuğunu ve eşini terketti....30 yıldır çocuklarını birkez bile görmüyor....ben 4 yıl önce çocuklarını buldum gazeteye ilan vererk..bize düşman oldu...o çocukların yaşadıklarını yengemin yaşadıklarını hep gözyaşları içinde dinlerim...........rabbim kimsenin yuvasını bozmasın..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum benimde böyle olaylar çok başıma geldi sen ses çıkarmazsın hep onları düşünürsün ama onlar senin arkandan kuyunu kazarlar inşallah sorunsuz bir şekilde alacağınıda alır çıkarsın ordan Rabbim ıslah etsin kul hakkı yiyenleri sen sıkma az daha sabret bu ay da bitti zaten bişey kalmadı kardeşim üzme kendini
Dua kampanyası gerçekten iyi oldu bende zaten her namazdan sonra onlar için dua ediyorum şimdi hem saat 20:00 de hemde saat 21:00 dua edicez doğrumu anladım Rabbime emanet ol selametle kardeşim

O KARDEŞİMİZİN AÇTIĞI EZİYET GÖREN KARDEŞLERİMİZ İÇİN O AYRI.BİZİMKİ SAAT 21:00 ÇÜNKÜ ANCAK O SAATTE İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BİTİYO.BİZİMKİ HEPİMİZİN İSTEKLERİNİ YAZICAZ LİSTE YAPICAZ AYNI SAATTE HEPİMİZ LİSTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIN İSTEDİKLERİ İÇİN VE KENDİMİZ İÇİN DUA EDİCEZ.BUNADA KATILMAK İSTERMİSİN.BU SİTEDEN ELİF KARDEŞİMLE TELDEDE GÖRÜŞÜYORUZ ONUN ÇEVRESİNDEKİLER VE BENİM ÇEVREMDEKİLERLE BİR LİSTE OLUŞTURDUK.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
O KARDEŞİMİZİN AÇTIĞI EZİYET GÖREN KARDEŞLERİMİZ İÇİN O AYRI.BİZİMKİ SAAT 21:00 ÇÜNKÜ ANCAK O SAATTE İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BİTİYO.BİZİMKİ HEPİMİZİN İSTEKLERİNİ YAZICAZ LİSTE YAPICAZ AYNI SAATTE HEPİMİZ LİSTEDEKİ ARKADAŞLARIMIZIN İSTEDİKLERİ İÇİN VE KENDİMİZ İÇİN DUA EDİCEZ.BUNADA KATILMAK İSTERMİSİN.BU SİTEDEN ELİF KARDEŞİMLE TELDEDE GÖRÜŞÜYORUZ ONUN ÇEVRESİNDEKİLER VE BENİM ÇEVREMDEKİLERLE BİR LİSTE OLUŞTURDUK.

Tamam anladım bende varım benide ekleyin listeye banada liste gönderebilecekmisin yada ayrıyetten forum mu açıcan nasıl yapcaz liste işini

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım her ne kadar yaşım genç olsada tecrübesiz olsamda sana bir iki tavsiyem olacak.İnşallah sabret dayanamam deme Rabbim her şeye sabır veriyor.Düşünsene en sevdiğimiz insanları kaybediyoruz da nasıl dayanıyoruz.Kendini bırakma öncelikle kızın için.Bir hayal et kızın büyümüş üniversiteyi bitirmiş ve boynuna atılıyor Annecim hakkını nasıl öderim babam bizle olmasa da sen benim herşeyimle ilgilendin ve bu günlere getirdin diyecek bundan büyük gurur mu olur.Ablacım biraz daha gayret et baktın sonuç boşanmaksa varsın öyle olsun.Sende hayatını devam ettirmeye çalış.İnşallah kızınız için barışıp yeniden mutlu günlerinize dönersiniz.Sabırla ve dua ile kal...

Canım sağolasın haklısın derdi veren Rabbim dermanıda verir Allah c.c. razı olsun hayal ettimde çok duygulandım İnşallah ogünleri görürüz Rabbimin izniyle yanlız kendimi yaşlı olarak hayal edemedim:K güzel duaların içinde Amin Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun Selametle kalın Rabbime emanetsin

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Forum Açmaya çekiniyorum Rüyacim.oarkadaşimiz Açtiya Onun Için.nebileyim Kirilir Falan Bişey Derler Aslinda Açsak çok Güzel Olur.ben Listeyi Sana Göndericem

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm..ben evli dğeilim onun için belki sizi çok anlayamam.. ama inanın çok üzüldüm..arkadaşlarımdna biliyorum liseyi bitrri bitrmez evlendiler ve çoğuda aynı sorunları yaşıyor....rabbim yardımcın olsun başka ne diyebilirmki.......en yakında çok kötü biyrılık yaşadık dayım 2 küçük çocuğunu ve eşini terketti....30 yıldır çocuklarını birkez bile görmüyor....ben 4 yıl önce çocuklarını buldum gazeteye ilan vererk..bize düşman oldu...o çocukların yaşadıklarını yengemin yaşadıklarını hep gözyaşları içinde dinlerim...........rabbim kimsenin yuvasını bozmasın..

Aleyküm Selam
Değerli kardeşim inşallah sizde güzel bir evlilik hayatı kurar mutlu ve mesut olursunuz Dayınız yaptığı çok kötü hani insan tamam boşanır orasını anlarımda çocuklarından da vazgeçer mi? yaa onlar senin canın bir parçan ben insanları çözemiyorum benim eşim en son kızımızı ramazan bayramında 10 dk. gördü o kadar nasıl dayanıyor aklım almıyor Rabbim ıslah etsin Allah c.c. büyüktür.
Sizide canı gönülden tebrik ederim kuzenlerinizi arayıp bulmuşsunuz onlara sahip çıkmışsınız helal olsun Allah c.c. razı olsun
Selametle Rabbime emanetsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt