Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm, ALLAH ; sizleri Allah yolundan alıkoymadığı sürece anne ve babanıza itaat edin diye buyuruyor, değerli kardeşim anladığım kadarıyla siz ve eşiniz bu emre karşı gelmişsin hepimiz biliyoruz ki emre itaatsizliğin bi cezası olucaktır, Yüce ALLAH cezaların bikısmına kefaret olacak bazı dertler verir insana bi kısmınıda ahirete bırakır ki bu çok çetin bi azaptır, dilerim rabbimden bu başınızdaki dert günahlarınıza kefarettir ve en kısa zamanda son bulur. Rahman ve Rahim olan ALLAH'tan sabır diler,merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'a emanet ederim sizleri.

Aleyküm selam
Anne ve babalarımız başımızın tacıdır eşim ve ben ailelerimiz istemediği halde birbirimizi sevdik ve evlendik aileler istemiyo diye sevmediğim başka kişilerle evlenseydik çok daha iyi mi olurduk onu Yüce Rabbim bilir anne ve babalar çocuklarının isteklerine saygı duysalardı belki çok daha güzel olurdu bizim bu durumlara gelmemizde olayların büyümesinde ailelerinde payı var her iki tarafta alttan almadı bizleri yani eşimi ve beni kıştırttı bunun vebalini kim ödeyecek peki yuvanın değeri ve önemi nerde ortada birde torun var o ne olucak Allah c.c. çok büyüktür
Anne ve babaya off bile denmez çok günah olduğunu biliyorum ama anne babada çocuğunu yetiştirirken onunda bir can taşıdığını unutmamalı onunda değerleri ve fikirleri var paylaşmalı diye düşünüyorum
Sealmetle

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
BEN ANLAMADIM NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ .ŞİMDİ YUVASINDA PROBLEM YAŞAYAN MİLYONLARCA ÇİFT ANNEYE BABAYA KARŞI GELDİĞİ İÇİNMİ SIKINTI YAŞIYORLAR.HAYIR BUNA BENZER BİR KONU BİR ARKADAŞIMADA SÖYLENMİŞTİ.6 YILLIK EVLİ OLAN ARKADAŞIM BİRTÜRLÜ SIKINTIDAN KURTULAMAMIŞTI.BİRİ ONA GÜNAH İŞLEDİĞİN İÇİN SIKINTIDASIN DEMİŞTİ.HALBUKİ KARI KOCA HELALİNDEN ÇALIŞIYORLARDI.ANNE VE BABALARINA KARŞIDA ÇOK İYİ EVLATTILAR .UNUTMAYIN PEYGAMBERLERİMİZDE ÇOK SIKINTI ÇEKMİŞLERDİR.

Arkadaşınızın ve diğer insanların neden sıkıntı çektiklerini bilmiyorum ( aslında biliyorum hepsi bir sınavdır, kimi dertle kimi mutlulukla sınanır kimi varlıkla kimi yoklukla ama neyse ) benim demek istediğim Rüyam3 kardeşimizin ilk sayfadaki yazısında evliliklerine anne ve babalarının karşı olmasına rağmen evlenmeleri yukardada söylediğim gibi emre itaatsizliktir ve eğer şuan bi sıkıntı çekiyorsa umarım ki bu yaptığı günahına kefarettir ve kısa zamanda son bulur kesin olarak sebebi odur demiyorum.
HALBUKİ KARI KOCA HELALİNDEN ÇALIŞIYORLARDI.ANNE VE BABALARINA KARŞIDA ÇOK İYİ EVLATTILAR
helal çalışan ve anne babasına iyi davranan insanlarda günah işliyebiliyorlar.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ANNE VE BABANIN ÇOCUK ÜZERİNDE HAKKI OLDUĞU KADAR ÇOCUĞUNDA ANNE BABA ÜZERİNDE HAKKI VARDIR.AİLELER ÇOCUKLARINI İSTEMEDİKLERİ BİRİYLE EVLENDİREMEZLER.AİLE TARAFINDAN UYGUN GÖRÜLMÜŞ EVLİLİKLERDE HÜSRANLA BİTEBİLİYOR.TABİKİ BU DÜNYADADA GÜNAHLARIMIZIN KEFARETİNİ ÖDEDİĞİMİZ DOĞRU.DİĞER BİR TARAFTANDA RABBİM SEVDİĞİ KULUNADA SIKINTI VERİRMİŞ.SELMETLE KALIN.KIRDIYSAM HAKKINIZI HELAL EDİN.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm baba431
Biz eşimle ailelerimize karşı gelmedik onlar istemediler bu evliliği ama biz eşimle beraber sabretip bekledik niyetlerini almak için ah larını değil ve öylede oldu kaçarak evlenseydim dediğiniz olurdu ama kaçmadım eşim kaçalım dediği halde kaçmam dedim babamın boynunu büktürmem bekleyelim zamanla yatışırlar onay verirler dedim vede öyle oldu baba431

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm baba431
Biz eşimle ailelerimize karşı gelmedik onlar istemediler bu evliliği ama biz eşimle beraber sabretip bekledik niyetlerini almak için ah larını değil ve öylede oldu kaçarak evlenseydim dediğiniz olurdu ama kaçmadım eşim kaçalım dediği halde kaçmam dedim babamın boynunu büktürmem bekleyelim zamanla yatışırlar onay verirler dedim vede öyle oldu baba431

Aleykümselam anladığım kadarıyla ailenizin gönül rızasını almışsınız ben başta yanlış anlamışım kusuruma bakmayın Hakkınızı helal edin Allah sabır versin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam anladığım kadarıyla ailenizin gönül rızasını almışsınız ben başta yanlış anlamışım kusuruma bakmayın Hakkınızı helal edin Allah sabır versin.

Aldım baba431 onların izni olmadan evlenmedik zaten bekledik eşimle beraber sonra eşimle ailesiyle geldi istediler beni ailemden helal olsun sizde helal edin Rabbime emanetsiniz selametle Amin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Bugun Sole Bişey Yap Elinde Olani Sokakta Aç Olan Birisiyle Paylaş Ozaman Bak Bakalim Mutsuz Oluyonmu

Haklısın kardeşim her zaman sokaktaki kişileri düşünürüm aç olan bebekler olsun ama hayat işde herkesin bir derdi ve tasasıda oluyo ve paylaşma ihtiyacı duyuyor selametle

inci taneleri

Kayıtlı Kullanıcı
ablacıım unutma hayatta ne olursa olsun sen dünyaya bir kere geliyosun üstelik bi yavrun var güçlü olmalısın allaha sığın dik dur eşinde yanlış yaptığının farkına varacaktır yeterki sen kendini bırakma çocuğuna tutun allah yardımcın olsun kendine iyi bak

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ablacıım unutma hayatta ne olursa olsun sen dünyaya bir kere geliyosun üstelik bi yavrun var güçlü olmalısın allaha sığın dik dur eşinde yanlış yaptığının farkına varacaktır yeterki sen kendini bırakma çocuğuna tutun allah yardımcın olsun kendine iyi bak

Sağol kardeşim Allah c.c. razı olsun senden yazdıklarınla bana gücüme güç kattın Rabbime emanetsin selametle kal....

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ruyam3 nasilsin?2 gecedir gece namazlarimda basimi secdeye koydugum zaman Rabbim e senin icin yalvariyorum insallah esinle barisirsin,Allah hakkinda hayirlisini versin cok uzuluyorum.Allah gonlundekini nasip etsin.Evladinin yuzu hurmetine yuvani ayakta tutmayi nasip etsin.Canim kardesim,ne desem bos ama Rabbimden umut kesilmez.Sen neseni kaybetmemeye calis,seni sevdigimi bimeni istiyorum.Allah yardimcin olsun.Dualarim seninle insaallah Rabbim kabul eder.Amin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ruyam3 nasilsin?2 gecedir gece namazlarimda basimi secdeye koydugum zaman Rabbim e senin icin yalvariyorum insallah esinle barisirsin,Allah hakkinda hayirlisini versin cok uzuluyorum.Allah gonlundekini nasip etsin.Evladinin yuzu hurmetine yuvani ayakta tutmayi nasip etsin.Canim kardesim,ne desem bos ama Rabbimden umut kesilmez.Sen neseni kaybetmemeye calis,seni sevdigimi bimeni istiyorum.Allah yardimcin olsun.Dualarim seninle insaallah Rabbim kabul eder.Amin.

Selamün Aleyküm
Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun senden benimde her zaman dualarımdasın inşallah eşin hidayete ererde mutlu olursunuz Rabbim haklarımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah gün gelir üzüntülerimiz sevinç'e döner.
Umuda kurşun sıksada ölüm unutma! umuda kurşun işlemez gülüm
Rabbime emanetsin dualarımdasın selametle kal kardeşim Amin

turk_s

Kayıtlı Kullanıcı
sıkma kendini
ben de dua ediyorum sürekli
sende duanı eksik etme
ayrıca çok sıkılırsan sokağa çık bi ikikişiye sadaka falan ver
rahatla
hayat tamamen senin istrediğin gibi bunu yaşanır
bunu akşlndan çıkarma güzel kardeşim

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
sıkma kendini
ben de dua ediyorum sürekli
sende duanı eksik etme
ayrıca çok sıkılırsan sokağa çık bi ikikişiye sadaka falan ver
rahatla
hayat tamamen senin istrediğin gibi bunu yaşanır
bunu akşlndan çıkarma güzel kardeşim

Selamün Aleyküm
Sağol Allah c.c. razı olsun dediklerini yapıcam çok güzel bir fikir aslında Rabbime emanetsin selametle kal kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA CANIM.MUTSUZUM BAŞLIĞINI HER GÖRDÜĞÜMDE İÇİM CIZ EDİYOR.BU ARADA UMARIM İYİSİNDİR.GEL ŞU BAŞLIĞI DEĞİŞTİRELİM HA HÜLYAM OLURMU.UMUTLUYUM DİYE.OLMAZMI CANIM.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SA CANIM.MUTSUZUM BAŞLIĞINI HER GÖRDÜĞÜMDE İÇİM CIZ EDİYOR.BU ARADA UMARIM İYİSİNDİR.GEL ŞU BAŞLIĞI DEĞİŞTİRELİM HA HÜLYAM OLURMU.UMUTLUYUM DİYE.OLMAZMI CANIM.

Aleyküm Selam
Canım kardeşim o başlığı değiştirmeyi çok istiyorum ama bekliyorum kısmet hep mutsuz olucak değilim sizlerin sayesinde daha iyiyim umutsuzluğum yok Allah c.c. hakkımda hayırlısı neyse onu versin diyorum biraz bekliyim dediğiniz gibi sabır erdemliktir Rabbime emanetsin selametle

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
Ah bacım ah

Ah bacım ah

İnan bu sayfayı her gördüğümde kendi durumum aklıma geliyor.Evleneli 16 ay oldu .Çocuk yok.
Evlenmeden önce tesettüre giren eşim, deli gibi aşık oldugumuz eşim değiştikçe değişti.Sürekli başını acmak istiyordu reddediyorudum.Çalışmak istiyordu reddediyordum.
Sonunda ne istersen yap dedim.Dili 5 metre .
Ve senede giderbir kaç ay ailesinde kalır daha 10 gün önce gecende gidip ailesinde 1 ay kaldı bu bayramda gidip daha da kalacakmıs.
Aramızda özel hayatımızda yasadıgımız hataları sürekli önüme getiriyor.
Ve şokla karsılastım .Başını açmış iş aramaya cıkmıstı.Bi makyaj bi kısa etekler sanki örtü cıkınca namusta gidiyor.
Ve karar verdik bosanacaz daha önce 3 defa denedik olmadı .Ailelerle papaz olduk.
O bana artık sevmediğini ve kıskanmadıgını söylüyor .En sonunda ben de ona öyle hissettiğimi söyledim.Ve o istememesine rağmen yatakları ayırdım.
Ve dedimki o istemediği sürece dısarı atmayacam çalıssın para biriktirsin.Ben onun ihtiyaclarını karsılamaya devam edecem.Ama para toplayınca ayrılacaz.Bilemiyorum Rabbim beni zinadan uzak tutsun ne yapacam bilemiyorum.
Çok dua ettim ama Rabbim böyle uygun gördü demekki.Asla isyan etmem.
Ama üzülüyorum cok aciz hayata karşı ayrılınca mahvolacak.Ona cok üzülüyorumAma bende bana kadınlık yapmayan birine ne kadar tahamül ederim bilmiyorum.Rabbim zinadan uzak tutsun
Özür dilerim rüyam bacı sayfanı işgal ettim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
ben 40 yaşında bir kardeşinim.Bu zaman süresi içerisinde görmedigim,tatmadıgım şey azdır.peki ne gördün ne anladın diye sorarsan,sana şunu söylerim."GÜN BU GÜN,AN BU AN" 40 yıllık ömrüm 40 saniye gibi geliyor.sanki onca çile,onca dert çekilmemiş,yaşanmamış gibi.Ama şu anki anım benim şu imtihan dünyasındaki tek anım.bu dünyaya dönüşün tekrarı olmadıgı için,hiç bir şey beni intiharın eşigine getiremez.inş.şimdi 3 tane dünya güzeli kızım nar. şükür evimdede mutluyum. ama 20 sene önce senin gibi düşündügümde, yeter artık dayanamıyorum deyip canıma kıysaydım,hem günaha girecektim hemde şu anki mutlulugu tatmayacaktım.Mübarek bir zatın sözü hiç kulagımdan çıkmaz.şöyle derdi"NE İDİMKİ NE OLDUM,NE OLDUMDA NE OLACAM". Allah sonumuzu hayr eylesin.amin. selametle.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Kardeşim garibano sayfamı işgal etmiş değilsin burda senin ve benim gibi çok insanlar var onlarda yazıyorlar sıkıntılarını paylaşıyorlar. Her zaman safyamı işgal edebilirsin :)
Durumunuza gerçekten çok üzüldüm zaten kim benim forumuma girse kendi hayatlarından bişeyler yaşıyorlar.
Eşinin niye böyle bir değişim geçirmiş olduğunu çözemedim acaba çevrenin etkisi olabilir mi? İnşallah yuvanız yıkılmaz çocuğunuz yokmuş olsun yuvanın sıcaklığı hiçbir ortamda bulunmaz eşinde yuvasının değerini anlar hatalarını anlar pişman olur ama iş işten geçmeden önce pişman olur.
Ama dediğin gibi devam ederse Allah c.c. yardımcısı olsun sen bence eşini seviyorsan çaba göster gerekirse aile danışmanlarına gidin uzlaşmak için bişeyler yap ama yok sevmiyorum diyorsan ağzından değil gönlünden içinden kalbinden evet sevmiyorum diyorsan bitir gitsin umarım anlamışsındır kardeşim Rabbime emanetsin selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
ben 40 yaşında bir kardeşinim.Bu zaman süresi içerisinde görmedigim,tatmadıgım şey azdır.peki ne gördün ne anladın diye sorarsan,sana şunu söylerim."GÜN BU GÜN,AN BU AN" 40 yıllık ömrüm 40 saniye gibi geliyor.sanki onca çile,onca dert çekilmemiş,yaşanmamış gibi.Ama şu anki anım benim şu imtihan dünyasındaki tek anım.bu dünyaya dönüşün tekrarı olmadıgı için,hiç bir şey beni intiharın eşigine getiremez.inş.şimdi 3 tane dünya güzeli kızım nar. şükür evimdede mutluyum. ama 20 sene önce senin gibi düşündügümde, yeter artık dayanamıyorum deyip canıma kıysaydım,hem günaha girecektim hemde şu anki mutlulugu tatmayacaktım.Mübarek bir zatın sözü hiç kulagımdan çıkmaz.şöyle derdi"NE İDİMKİ NE OLDUM,NE OLDUMDA NE OLACAM". Allah sonumuzu hayr eylesin.amin. selametle.

Aleyküm Selam
Allah c.c. çocuklarınıza ve size eşinizede uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin mutluluğunuz bu dünyada ve ahirette de devam eder inşallah
İntihar etmeyi artık düşünmüyorum bu sitedeki üyelerin sayesinde konumumu ve durumumu biliyorum en önemlisi arkamda kızım var bana ihtiyacı olan eşimle ne oluruz bilemem ama hayırlısı diyorum her zaman inşallah 20 sene sonra bende sizin gibi olurum Amin
Selametle Rabbime emanetsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt