Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ahh canım kardeşim benim attığım adımların sayısı yok çok Allah c.c. büyüktür selametle kal
HAYIR RÜYAM ATMA ADIM.SEN ADIMLARINI DUANLA ZATEN ATIYORSUN.ERKEKLERİ ARADIKÇA KENDİLERİNİ KASIYORLAR.SENDE MESAFELİ OL .KENDİNİ TOPARLANDIĞINI ,GÜLDÜĞÜNÜ ONA GÖSTER.BAK OZAMAN NASIL ETRAFINDA DÖNÜYOR.YA AYNISINI YAŞADIM.3 AY ARADIM SORDUM AĞLADIM ETME YAPMA ÇOCUK VAR A BEYEFENDİ NASILDA KENDİSİNİ NAZA ÇEKTİ.ONDAN SONRA ARAMADIM.ARADIĞINDA MESAFELİ KONUŞTUM BAKTIKİ BEYİM HANIM BENDEN VAZGEÇİYOR ANINDA U DÖNÜŞÜ YAPTI.RABBİMİNDE YARDIMIYLA DÖNDÜ.YA BİRAZ KOMİK ANLATTIM HERALDE CANIM.SELAMETLE KAL CANIM KARDEŞİM.YARABBİM SEN BİLENSİN ,GÖRENSİN .MAZLUMUN AHINI BIRAKMASSIN KİMSEYE.KAPINA GELENİ BOŞ ÇEVİRMEZSİN.BİR ANNENİN ÇOCUĞUNA DUYDUĞU MERHAMETTEN DAHA BÜYÜKTÜR SENİN MERHAMETİN.ETTİĞİMİZ DUALARI KABUL ET.HÜLYA KARDEŞİMİZİN DUASINI KABUL EYLE YARABBİM.MELEK KIZINI KORU YUVASI DAĞILMASIN YARABBİM.AMİN

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Yok canım kardeşim seninde dediğin gibi önceden çok aradım artık aramıyorum sizlerinde desteğiyle aramicam ben boşanırsam ilerde Allah c.c. bilir keşke arasaydımda konuşsaydım dememek için kızım için yuvam için çabamı gösterdim şimdi sıramı saldım Allah c.c. büyüktür kardeşim sizlerin haklarınızı nasıl öderim bilmiyorum ama benden yana helal olsun Rabbim sizlerin ne muradı varsa versin kardeşim sağol Rabbime emanetsin selametle kal kızını öp benim için

kardelen83

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyam3 nasılsın inşallah her geçengün birazda iyi oluyorsun bende böyle oldugunu tahmin ediyorum anlına ne yazılmışsa onu görürsün kızını öp benin yerime :H

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ruyam 3 nasilsin?seni merak ediyorum.Esinle hayirliysa barisirsin insallah ama sen umdunu yitirme ayrilsan da ayrilmasan da dualarim seninle.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece 1 tek dilekle gerçek mutluluk elinizde

Mutluluk size sadece 1 dilek uzaklığında
ALLAH'a ULAŞMAYI DİLEMEK. (yunus 7-8 - Nisa 175)
Sadece tek bir dilekle hem dünya hem de ahiret saadetine ulaşacaksınız. Bu kadar kolay.
"Allah'ım ben sana yaşarken ulaşmak istiyorum, Allah'ım ben uyanmak istiyorum, Allah'ım hak yolda üzerine nimet verdiklerinin yolunda yürümek istiyorum....."
Allah'ım ben ruhumu sana ölmeden önce ulaştırmayı diliyorum. (Rad 20 -21)
Kalpler ancak Allahı zikretmekle mutmain olur (rad-28)
ÇOK GÜZEL RÜYAM3 İÇİN DEĞERLİ BİR PAYLAŞIM.ALLAH RAZI OLSUN

merihg

Kayıtlı Kullanıcı
özenle büyütüüğüm nefsimden fırsat bulunca arada sıkışıp kalmış ne halde olduğunu bile tarifden aciz yüreğimde yüzüne günahlarından tuttuğu perde ile affın ageldim ya rabbi diyor sen rahmeti bol olansın
sen affetmeyi sevensin... benide bizide affet allahım affet ya rabbim dileğim ve isteğim sana verdiğim sözü yerine getirmek ve sadece sana kul olmak istiyorum ya rabbi affet affet allahım....
kelimeler ne kadar anlamsız eğer arkasında değilsem eğer
yardım yarabbi senin adının zikredildiği muhabbetler nasip et allahım
beni sensiz bırakma allahım
bu dert senden allahım
çekeceğim naçarım
senden sana sığınır
senden sana kaçarım (n.f. k.)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENİM YA.RÜYACIM NERDESİN 2GÜNDÜR SESİN ÇIKMIYOR.İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR.ÇOK MERAK ETDİM

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rüyam3 nasılsın inşallah her geçengün birazda iyi oluyorsun bende böyle oldugunu tahmin ediyorum anlına ne yazılmışsa onu görürsün kızını öp benin yerime :H

aleyküm Selam
Kardelen83 iyiyim iyide olmaya gayret ediyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum Allah'dan güç kuvvet ve sabır diliyorum bunlarda geçer ellbet sen nasılsın inşallah iyisindir Rabbim razı olsun sizden Selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin :H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
RÜYAM HOŞGELDİN ÇOK MERAK ETTİM SENİ

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ruyam 3 nasilsin?seni merak ediyorum.Esinle hayirliysa barisirsin insallah ama sen umdunu yitirme ayrilsan da ayrilmasan da dualarim seninle.

Umudumu yitirmemek için çaba harcıyorum Rabbime sığınıyorum sabretip görücem Allah c.c. izniyle bu arada sen ve kızın nasıl Tefriciye bölümünde sıra sana gelmiş aklıma geldikçe senin ve kızı için okuyorum Allah kızınla sana güç kuvvet versin kardeşim sende yılma sakın Rabbim büyüktür Selametle kal arada yaz bana haberleşelim

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim nasılsın inşallah iyisindir allah iyilik versin allah gönlünden geceni kabul eder inşallah allaha emanet ol kardeşim benim.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece 1 tek dilekle gerçek mutluluk elinizde

Mutluluk size sadece 1 dilek uzaklığında
ALLAH'a ULAŞMAYI DİLEMEK. (yunus 7-8 - Nisa 175)
Sadece tek bir dilekle hem dünya hem de ahiret saadetine ulaşacaksınız. Bu kadar kolay.
"Allah'ım ben sana yaşarken ulaşmak istiyorum, Allah'ım ben uyanmak istiyorum, Allah'ım hak yolda üzerine nimet verdiklerinin yolunda yürümek istiyorum....."
Allah'ım ben ruhumu sana ölmeden önce ulaştırmayı diliyorum. (Rad 20 -21)
Kalpler ancak Allahı zikretmekle mutmain olur (rad-28)

Kardeşim sağol emeğine ve yüreğine sağlık gözümü açtın kafamda bişeyler canlandı bu dünyaya niçin geldiğimi unuttum bi nefeslerin esiri olmaya gider olmuşyum yazdıkların kafamda canlanı verdi Ahir zamanda ben Rabbime nasıl hesap vericem Rabbim o gün geldiğinde tüm müminlerin yar ve yardımcısı olsun bide üstüne anneyim ben kızımın yetişmesinden de sorumluyum Rabbim son nefeslerimizi verirken tüm müminlerin imanla vermesini nasip etsin Amin
Kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun bana güç verdin Rabbim ne muradın varsa sana versin Selametle kal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
özenle büyütüüğüm nefsimden fırsat bulunca arada sıkışıp kalmış ne halde olduğunu bile tarifden aciz yüreğimde yüzüne günahlarından tuttuğu perde ile affın ageldim ya rabbi diyor sen rahmeti bol olansın
sen affetmeyi sevensin... benide bizide affet allahım affet ya rabbim dileğim ve isteğim sana verdiğim sözü yerine getirmek ve sadece sana kul olmak istiyorum ya rabbi affet affet allahım....
kelimeler ne kadar anlamsız eğer arkasında değilsem eğer
yardım yarabbi senin adının zikredildiği muhabbetler nasip et allahım
beni sensiz bırakma allahım
bu dert senden allahım
çekeceğim naçarım
senden sana sığınır
senden sana kaçarım (n.f. k.)

Amin kardeşim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağol emeğine sağlık Rabbime emanetsin selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENİM YA.RÜYACIM NERDESİN 2GÜNDÜR SESİN ÇIKMIYOR.İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR.ÇOK MERAK ETDİM

Geldim canım geldim 2 gündür işde değildim tatildi valla sizleride çok özledim biran önce işe gitsemde kardeşlerimle konuşsam diye dört döndüm kötü değilim olmakta istemiyorum c.tesi günü ben işdeyken eşimin annesiyle babası gelmiş bize rüyanın kıyatleriyle benim eşyalarımı getirmişler torunlarını sevmişler gitmişler hayırlısı diyorum Rabbime sığınıyorum sabretip görücem inşallah pişman olucak bi hareket yapmam yapmakta istemem
Sen nasılsın kardeşim incinur nasıl öp benim için kızını Rabbime emanetsin Sealametle Kal :H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim nasılsın inşallah iyisindir allah iyilik versin allah gönlünden geceni kabul eder inşallah allaha emanet ol kardeşim benim.

Aleyküm Selam
Cevdet abicim iyiyim abi sen nasılsın ailen nasıllar inşallah iyisinizdir bi kaç gündür girememiştim siteye çok özledim sizleri tatiller iyide arada hasret olmasa Amin abicim Rabbime emanetsin selametle:H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
YA İNŞALLAH TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.HADİ HAYIRLISI.ART NİYET DÜŞÜNMÜŞ OLSALAR İNANKİ GELMEZLERDİ.HADİ HAYIRLISI.İNCİNUR İYİ NAPSIN OKULDA.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
YA İNŞALLAH TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.HADİ HAYIRLISI.ART NİYET DÜŞÜNMÜŞ OLSALAR İNANKİ GELMEZLERDİ.HADİ HAYIRLISI.İNCİNUR İYİ NAPSIN OKULDA.

Bayramda da gelmişler torunlarını görmeye benle muhabbetleri iyi aileme dedikleri lafda biz karışmıyoruz onların ikisinin kara vermesi lazım bu yuvanın yıkılmasını istemeyiz demişler dediğin gibi art niyetle bakmıyorum Rabbim hayırlısı neyse onu versin sabredip görücem
Bizim kızda dedesiyle geziyo şimdi parka götürmüş babam camdan gördüm onları Allah c.c. tüm çocukların alın yazılarını güzel yazsın kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN CANIM BENİM.RABBİM O SÜBYANLARA MERHAMET ETSİN.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm, ALLAH ; sizleri Allah yolundan alıkoymadığı sürece anne ve babanıza itaat edin diye buyuruyor, değerli kardeşim anladığım kadarıyla siz ve eşiniz bu emre karşı gelmişsin hepimiz biliyoruz ki emre itaatsizliğin bi cezası olucaktır, Yüce ALLAH cezaların bikısmına kefaret olacak bazı dertler verir insana bi kısmınıda ahirete bırakır ki bu çok çetin bi azaptır, dilerim rabbimden bu başınızdaki dert günahlarınıza kefarettir ve en kısa zamanda son bulur. Rahman ve Rahim olan ALLAH'tan sabır diler,merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'a emanet ederim sizleri.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm, ALLAH ; sizleri Allah yolundan alıkoymadığı sürece anne ve babanıza itaat edin diye buyuruyor, değerli kardeşim anladığım kadarıyla siz ve eşiniz bu emre karşı gelmişsin hepimiz biliyoruz ki emre itaatsizliğin bi cezası olucaktır, Yüce ALLAH cezaların bikısmına kefaret olacak bazı dertler verir insana bi kısmınıda ahirete bırakır ki bu çok çetin bi azaptır, dilerim rabbimden bu başınızdaki dert günahlarınıza kefarettir ve en kısa zamanda son bulur. Rahman ve Rahim olan ALLAH'tan sabır diler,merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH'a emanet ederim sizleri.
BEN ANLAMADIM NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ .ŞİMDİ YUVASINDA PROBLEM YAŞAYAN MİLYONLARCA ÇİFT ANNEYE BABAYA KARŞI GELDİĞİ İÇİNMİ SIKINTI YAŞIYORLAR.HAYIR BUNA BENZER BİR KONU BİR ARKADAŞIMADA SÖYLENMİŞTİ.6 YILLIK EVLİ OLAN ARKADAŞIM BİRTÜRLÜ SIKINTIDAN KURTULAMAMIŞTI.BİRİ ONA GÜNAH İŞLEDİĞİN İÇİN SIKINTIDASIN DEMİŞTİ.HALBUKİ KARI KOCA HELALİNDEN ÇALIŞIYORLARDI.ANNE VE BABALARINA KARŞIDA ÇOK İYİ EVLATTILAR .UNUTMAYIN PEYGAMBERLERİMİZDE ÇOK SIKINTI ÇEKMİŞLERDİR.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt