Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

elimizden sizin için allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyor ...
allah cc yardımcınız olsun ...

inşallah tez zamanda eşinizle tekrar birleşirsiniz ...

Benim için ettiğiniz dualar yeterde artar bile sağolun Allah (c.c.) razı olsun hepinizden selametle kalın

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Durumunuza cok Üzüldüm ALLAH (c.c) Yardimciniz Olsun. InsaALLAH Mübarek Günlerin Yüzü Suyu Hürmetine Hersey Yoluna Girer__
Bolca Dua Edin__ Rabbim Hakkinizda Ne Hayirli
Ise Onu Versin. __

ALLAH´a.e.o

Allah(c.c.) razı olsun bu mubarek günlerde dilerim ki Rabbimden sizler içinde hayırlı olur

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A,RABBİM KİMSEYE ÇEKEMEYECEĞİ YÜKÜ YÜKLEMEZMİŞ,DERDİNİ VEREN DERMANINIDA ESİRGEMEZ MUTLAKA,SABIRLI VE DUA DA ISRARLI OL ABLACIĞIM,RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ONDAN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN...AEO,DUA İLE......

Allah'ım(c.c.) hiç bir kuluna çekemeyeceği dert vermesin Allah(c.c.) senden de razı olsun kardeşim selametle kal

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum güzel ablacim, yazinizi okudum rahman ve rahim olan allah'im size sabir versin. Nur topu masum bir meleginiz var, anne duygusunu rabbim (cc) size hediye etmis, bebeginize hayirli huzurlu gelecek nasib etsin. Yasadiginiz zorluklarin içinde bu mubarek Ramazan ayin hurmetine dualarinizi kabul eder insallah. Hepimiz bir sinav içindeyiz, günlerimiz farkli farkli musibetlerle doluyor, allah'im zorluk ceken kardeslerimize sabir versin, sonuçlarini selametle sonlandir. Allah'im yar ve yardimciniz olsun, allah'a emanet olun güzel ablacim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam
Rabbim ramazan-ı şerifin bu mübarek, son günleri yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun inş.
dün sultanahmetteydik, siz ve aynı dertten muzdarip olan zümrütüm ablamız için özellikle dua ettik inşaAllah.Rabbimiz yapılan duaları kabul buyursun, hakkınızda hayırlı olanı versin inş ablam.Güzel yavrunuzu da size bağışlasın.Allah'a emanet olun.. B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm şimdi okudum ve çok çok üzüldüm Allah kimsenin yuvasını bozmasın anladığım kadarı ile sen eşini hala seviyorsun üzülme diyecem ama üzülmemek elde değil her şerde mutlaka bir hayır vardır hiç kimse yuva kurarken bozulsun diye kurmuyor arada evlat olunca çok zor Rabbim inş eşine doru yolu gösterir sabret dua et dualarım seninle selametle

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
canım bacım şimdi okudum inan gözlerim doldu çok etkilendim bu kadar büyük bir sevgi hemen kopamazki ne zorluklarla kavuşmuşunuz ALLAHım inş.yardımcın olur bacım bütün dualarım seninle ve kızınla inş eski mutlu yuvana tekrar kavuşup bir aile olursunuz...sabret bacım sabır herşeyin ilacı RABBİM belkide seni böyle imtihan ediyor onun için sabır BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR sevgilerimle dualarla.....kib...:G:evet:evet

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam
Rabbim ramazan-ı şerifin bu mübarek, son günleri yüzü suyu hürmetine yardımcınız olsun inş.
dün sultanahmetteydik, siz ve aynı dertten muzdarip olan zümrütüm ablamız için özellikle dua ettik inşaAllah.Rabbimiz yapılan duaları kabul buyursun, hakkınızda hayırlı olanı versin inş ablam.Güzel yavrunuzu da size bağışlasın.Allah'a emanet olun.. B)

Allah (c.c.) senden razı olsun kardeşim dilerim Rabbimden sizin gibi insanların daima mutlu olmasını, bizleri tanımadan yanımızdasınız dualarınızla ne desem azdır Allah Emanet Ol Selametle Kal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm şimdi okudum ve çok çok üzüldüm Allah kimsenin yuvasını bozmasın anladığım kadarı ile sen eşini hala seviyorsun üzülme diyecem ama üzülmemek elde değil her şerde mutlaka bir hayır vardır hiç kimse yuva kurarken bozulsun diye kurmuyor arada evlat olunca çok zor Rabbim inş eşine doru yolu gösterir sabret dua et dualarım seninle selametle

Aleykümselam kardeşim allah(c.c.) razı olsun senden de dualarınız bana güç veriyor bu zor sınavı bir şekilde atlacım Allah'ım izniyle selametle kal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canım bacım şimdi okudum inan gözlerim doldu çok etkilendim bu kadar büyük bir sevgi hemen kopamazki ne zorluklarla kavuşmuşunuz ALLAHım inş.yardımcın olur bacım bütün dualarım seninle ve kızınla inş eski mutlu yuvana tekrar kavuşup bir aile olursunuz...sabret bacım sabır herşeyin ilacı RABBİM belkide seni böyle imtihan ediyor onun için sabır BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR sevgilerimle dualarla.....kib...:G:evet:evet

Allah(c.c.) senden de binlerce kere razı olsun kardeşim İnşallah kurban olduğum Allah'ım dualarımı kabul eder. Allah'ım herkesin bahtını güzel etsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum güzel ablacim, yazinizi okudum rahman ve rahim olan allah'im size sabir versin. Nur topu masum bir meleginiz var, anne duygusunu rabbim (cc) size hediye etmis, bebeginize hayirli huzurlu gelecek nasib etsin. Yasadiginiz zorluklarin içinde bu mubarek Ramazan ayin hurmetine dualarinizi kabul eder insallah. Hepimiz bir sinav içindeyiz, günlerimiz farkli farkli musibetlerle doluyor, allah'im zorluk ceken kardeslerimize sabir versin, sonuçlarini selametle sonlandir. Allah'im yar ve yardimciniz olsun, allah'a emanet olun güzel ablacim.

Aleyküm Selam kardeşim,
Allah (c.c.) senden de razı olsun dularınız beni kendime getirdi Allah'ım darda ve müşkül durumda olan tüm kullarının yardımcı olsun
Selametle kal Allah(c.c.) Emanet Ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Canım Kardeşim Allah(c.c.) senden de razı olsun Allah'ım kimsenin yuvasını bozmasın dilerim ki herkes mutlu olsun eğer sizde evliyseniz bi kardeş nasihati verim yuvanıza sımsıkı sarılın bu sözüm herkes için geçerlidir Selametle kal

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamnda allah gönlüne göre verirde feraha çıkarsın kardeşim allaha emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah tez zamnda allah gönlüne göre verirde feraha çıkarsın kardeşim allaha emanet ol

Allah(c.c.) senden de razı olsun kardeşim RAbbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah selametle kal

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
Sabır

"Sabır, aydınlıktır."(326)
Musibetler yığılıp çıkmaza girdiği, zorluklar birbirini takip ettiği uzun müddet devam ettiği zaman ve durumlarda, müslümana nurunu yayıp, onu şaşkınhk ve umutsuzluktan koruyacak tek hidayet ve kurtuluş yolu, SABIR'dır.
Sabır, bir müslümanın dünya ve ahiretinde muhtaç olduğu bir fazilettir. Müslüman, amel ve arzularını sabır fazileti esasına göre ayarlamak mecburiyetindedir. Aksi takdirde şaşkına dönüşecektir. Müslümanın geç olsa bile sıkılmadan neticeleri beklemesi, akıllıca ve sağlam bir kalb ile zorluklara göğüs germesi vâcibtir. Müslüman sebat ve güven sahibi olmalı... Ufukta görülen bulutlardan (çok olsalar bile) korkmamalıdır... Çünkü aydınlık ufukların zuhur etmesi muhakkaktır. Böyle bir anı sükun ve inançla beklemek hikmet icabıdır. Allah (c.c.) insanların gelecek musibetlere hazırlık yapmaları, facialara mağlub ve zelil olmamaları için mutlak olarak imtihan edileceklerini beyan etmiştir.

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞŞALLAH.

ARKADAŞIN YAZDIĞI YAZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ
SABIR EN BÜYÜK ERDEM

sessizseda

Kayıtlı Kullanıcı
Hak şerleri hayr eyler sanmaki gayreyler görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler....Cenabı Hak tez zamanda selamete erdirsin....hayat bir imtihan ve Cenabı Hak sevdiği kuluna ağır verirmiş.....siz sabr ve teslimiyetle yaradana manevaiyatta inşaallah çok yol katedersiniz.....Cenabı Hak Paeygamberimiz s.a.v.efendimizin sevdiği kullarının hürmetine şu mübarek Ramazanışerif hürmetine yuvanı toparlar ve hakkınızda hayrlı ve faydalı olanı nasip eder.....unutmayınki beterin beteri vardır Rabbim bundan muhafaza eylesin......siz bir annesiniz bunu unutmadığınızın farkındayım hamdolsun......Cenabı Hak yar ve yardımcınız olsun......dualarımız sizle hayrlı haberlerinizi inşaallah urdan alırız.....moralinizi yüksek tutun Cenabı Hakkın izni olmasaydı bunları yaşamadınız......kalbinizden zikri bırakmayın Yaradana sığının merhametlilerin en merhametlisi CENABI HAKTIR.....TEZ ZAMANDA SELAMETE ERERSİNİZ İNŞAALLAH......Bebeğinizi Allah size ve babasına bağışlasın inşaallah..iki cihanda beraber ve mutlu olursunuz inşaallah.....selam ve dularımla Allah'a emanet olun.

ELANURSİMGE

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞİM ÖNCELİKLE YÜCE RABBİM SABIRLAR İHSAN ETSİN NASIL ÜZGÜN OLDUĞUMU BİLEMEZSİN AMA KARDEŞİM HAYATA KÜSÜP KIRILMAKTANSA SAVAŞ MÜCADELENİ VER EMİNİMKİ OKADAR SABIR İHSAN ETMİŞKİ YÜCE RABBİM ÜSTESİNDEN GELİRSİN İNŞALLAH ALLAH(C.c) YARDIMCIN OLSUN DUACINIM BEBEĞİN VE SENİN KARDEŞİM

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Hak şerleri hayr eyler sanmaki gayreyler görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler....Cenabı Hak tez zamanda selamete erdirsin....hayat bir imtihan ve Cenabı Hak sevdiği kuluna ağır verirmiş.....siz sabr ve teslimiyetle yaradana manevaiyatta inşaallah çok yol katedersiniz.....Cenabı Hak Paeygamberimiz s.a.v.efendimizin sevdiği kullarının hürmetine şu mübarek Ramazanışerif hürmetine yuvanı toparlar ve hakkınızda hayrlı ve faydalı olanı nasip eder.....unutmayınki beterin beteri vardır Rabbim bundan muhafaza eylesin......siz bir annesiniz bunu unutmadığınızın farkındayım hamdolsun......Cenabı Hak yar ve yardımcınız olsun......dualarımız sizle hayrlı haberlerinizi inşaallah urdan alırız.....moralinizi yüksek tutun Cenabı Hakkın izni olmasaydı bunları yaşamadınız......kalbinizden zikri bırakmayın Yaradana sığının merhametlilerin en merhametlisi CENABI HAKTIR.....TEZ ZAMANDA SELAMETE ERERSİNİZ İNŞAALLAH......Bebeğinizi Allah size ve babasına bağışlasın inşaallah..iki cihanda beraber ve mutlu olursunuz inşaallah.....selam ve dularımla Allah'a emanet olun.

Selamün Aleyküm güzel kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun senden sizlerin duaları ve yorumları sayesinde içimde huzur oldu dilerim bugünleri yüzümün akıyla ve Allah'ım yardımıyla atlatırım güzel haberlerimide ilk sizlerle paylaşırım Selamet Kal....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM KARDEŞİM ÖNCELİKLE YÜCE RABBİM SABIRLAR İHSAN ETSİN NASIL ÜZGÜN OLDUĞUMU BİLEMEZSİN AMA KARDEŞİM HAYATA KÜSÜP KIRILMAKTANSA SAVAŞ MÜCADELENİ VER EMİNİMKİ OKADAR SABIR İHSAN ETMİŞKİ YÜCE RABBİM ÜSTESİNDEN GELİRSİN İNŞALLAH ALLAH(C.c) YARDIMCIN OLSUN DUACINIM BEBEĞİN VE SENİN KARDEŞİM

Sağol Kardeşim Allah c.c. razı olsun dualarınızla beni ayakta tuttunuz Rabbim bu hayatta hepimizin yar ve yardımcısı olsun Selametle Kal.......

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah beklenen gun gelecekse çekilen çile kutsaldir rabbim her daim yaniniz da olsun insallah selamletle .....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt