Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Tarih:02/10/2007 EŞİMLE AYRIYIZ....
Selamün Aleyküm,
onbeş aydır olduğu gibi bugünde mutsuzluğum devam ediyor. Nedeni eşimle evliliğim bitti resmi olarak ayrılmasakta niyeti öyle bir tanede kızımız var. Yandaki resimdeki kızım rüya, şuan 20 aylık ayrıldığımızda 7 aylıktı. Onun için çok üzülüyorum kızım bu olanları hiç ama hiç hak etmedi. Eşimle bence çok büyük sorunumuzda yok çok çaba harcadım çok uğraştım ki; halada uğraşıyorum ama yok olmuyo olanları içime atmaktan bıktım stresten ve bunalımdan dolayı sağlığımda kötü hastalandım kilo kaybettim şuan 40 kg lum. Önceden üstüme güzel olan kıyafetlerim bollaştı ben ise kıyafetlerin içinde yaşıyan bir ölüden farkım kalmadı. Aynalara bakamıyorum zayıflıktan kemiklerim sayılıyo çevremdekiler beni gördükçe üzülüyorlar ve acıyorlar halime acınıcak bi halim yok sadece eşimle aramızdaki sevginin bi anda bitmesi beni çok etkiliyo beynim farklı diyo kalbim farklı biz çok zor evlendik her ikimizinde aileleri istemediler bu evliliği yinede faz geçmedik birbirimizden keşke o zaman bitsey intiharın günah olmadığını bilsem çoktan kıyardım bu canıma ama yapamıyorum kızım var onu çok seviyorum(eşimi de)
Sizleri sıkmak istemedim çok doluyum sadece içimi döktüm

Tarih:05/02/2008 CÜMLETEN HERKESTEN ALLAH C.C. RAZI OLSUN
Selamün Aleyküm
Bu sitedeki herkese bana gösterdikleri ilgi ve hayır duaları ayrıca nasihatları için Rabbim razı olsun sağol sizlerin sayesinde kendimi güçlü ve diri hissetmeye başladım kilo aldım bu aralar yeme konusunda iyiyim 45 kg oldum hayatta değerli olan çok şeyi sizlerin sayesinde öğrendim gözümü açtınız derdime ortak oldunuz sağolun haklarınızı helal edin sizleri görmesemde çok seviyorum her zaman dualarımdasınız bana çok şey kazandırdınız en önemlisi namaza başlamama vesile oldunuz Rabbim her iki cihanda sizi mutlu etsin ne muradlarınız varsa versin Rabbimden başka kimseye muhtaç olmayın inşallah Amin
Selam ve dua ile kalın Rabbime emanetsiniz

Tarih05/06/2008 MAHKEME TARİHİ GELDİ...
Selamün Aleyküm
Evet kardeşlerim onbeş ay geldi geçti şöyle bi düşünüyorumda onbeş ay nasıl geçti? aylar çok çabuk geçmiş geldi ama saatler ve günler bu kadar çabuk geçmek bilmiyo 18 Haziran 2008 saat 09:20 de mahkeme var ne yapacağımı hiç bilmiyorum beynimde kalbimde karmakarışık mahkeme aklıma geldikçe kalbimin çarpıntısı artıyo elim ayağım titriyo o günü hayırlı bir şekilde atlatmak istiyorum Rabbimin yardımıyla İnşaAllah ve sizlerin desteğiyle dualarınıza çok ihtiyacım var Allah c.c. hepinizden razı olsun bana gösterdiğiniz ilgi ve destek için burda çok şey öğrendim en önemlisi imanımı geliştirmeyi ve namaz kılmayı haklarınızı helal edin Allah c.c. emanet olun
Selam ve dua ile kalın....

Abdulbaki

Kayıtlı Kullanıcı
<<< ALEYKSLM <<< ABLAM ALLAH YARDIMCIN OLSUN . Sabret inş sonucu iyi olur. K.İ.BAK

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allah sabır versin herşerde bir hayır vardır belki böyle hayırlıdır kardeşim diyecek söz bulamıyorum ve sen şimdi fazla morelinide bozma biliyorum zor durum ama sen şimdi cocuğun icin yaşaman lazım onun vebali senin onu büyütüp topluma kazandırman lazım kendini burakma hayat devam ediyor seni anlıyorum inşallah eşinizle de tekrar birleşirsiniz allah yardımcın olsun kardeşim allaha emanet ol:A

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allah sabır versin herşerde bir hayır vardır belki böyle hayırlıdır kardeşim diyecek söz bulamıyorum ve sen şimdi fazla morelinide bozma biliyorum zor durum ama sen şimdi cocuğun icin yaşaman lazım onun vebali senin onu büyütüp topluma kazandırman lazım kendini burakma hayat devam ediyor seni anlıyorum inşallah eşinizle de tekrar birleşirsiniz allah yardımcın olsun kardeşim allaha emanet ol:A

Cevdet Abicim sana ne diyim ki yine yanımdasın Allah senden binlerce kere razı olsun

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Sabır

"Sabır, aydınlıktır."(326)
Musibetler yığılıp çıkmaza girdiği, zorluklar birbirini takip ettiği uzun müddet devam ettiği zaman ve durumlarda, müslümana nurunu yayıp, onu şaşkınhk ve umutsuzluktan koruyacak tek hidayet ve kurtuluş yolu, SABIR'dır.
Sabır, bir müslümanın dünya ve ahiretinde muhtaç olduğu bir fazilettir. Müslüman, amel ve arzularını sabır fazileti esasına göre ayarlamak mecburiyetindedir. Aksi takdirde şaşkına dönüşecektir. Müslümanın geç olsa bile sıkılmadan neticeleri beklemesi, akıllıca ve sağlam bir kalb ile zorluklara göğüs germesi vâcibtir. Müslüman sebat ve güven sahibi olmalı... Ufukta görülen bulutlardan (çok olsalar bile) korkmamalıdır... Çünkü aydınlık ufukların zuhur etmesi muhakkaktır. Böyle bir anı sükun ve inançla beklemek hikmet icabıdır. Allah (c.c.) insanların gelecek musibetlere hazırlık yapmaları, facialara mağlub ve zelil olmamaları için mutlak olarak imtihan edileceklerini beyan etmiştir.

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞŞALLAH.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sabır

"Sabır, aydınlıktır."(326)
Musibetler yığılıp çıkmaza girdiği, zorluklar birbirini takip ettiği uzun müddet devam ettiği zaman ve durumlarda, müslümana nurunu yayıp, onu şaşkınhk ve umutsuzluktan koruyacak tek hidayet ve kurtuluş yolu, SABIR'dır.
Sabır, bir müslümanın dünya ve ahiretinde muhtaç olduğu bir fazilettir. Müslüman, amel ve arzularını sabır fazileti esasına göre ayarlamak mecburiyetindedir. Aksi takdirde şaşkına dönüşecektir. Müslümanın geç olsa bile sıkılmadan neticeleri beklemesi, akıllıca ve sağlam bir kalb ile zorluklara göğüs germesi vâcibtir. Müslüman sebat ve güven sahibi olmalı... Ufukta görülen bulutlardan (çok olsalar bile) korkmamalıdır... Çünkü aydınlık ufukların zuhur etmesi muhakkaktır. Böyle bir anı sükun ve inançla beklemek hikmet icabıdır. Allah (c.c.) insanların gelecek musibetlere hazırlık yapmaları, facialara mağlub ve zelil olmamaları için mutlak olarak imtihan edileceklerini beyan etmiştir.

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞŞALLAH.

Kardeşim sağol Allah razı olsun ben 27 yaşındayım ve bu zamanıma kadar zorluk görmedim bununda çok etkisi var üzerimde hayatta sabır edemem illa hemen olucak ne olucaksa çok uğraşıyorum ama beceremiyorum sabır edip bekleseydim aramasaydım şimdi belki evimde olurdum ama bu yazdıkların içimi aydınlattı sağol Allah razı olsun selametle kal

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Kod:
Kardeşim sağol Allah razı olsun ben 27 yaşındayım ve bu zamanıma kadar zorluk görmedim bununda çok etkisi var üzerimde hayatta sabır edemem illa hemen olucak ne olucaksa çok uğraşıyorum ama beceremiyorum sabır edip bekleseydim aramasaydım şimdi belki evimde olurdum ama bu yazdıkların içimi aydınlattı sağol Allah razı olsun selametle kal

Yine buradan hayırlı haberlerini de duyarız inşallah.
Selam ve dua ile.

Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAHIM bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...

Mohaç

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...

İnsan hayatının zor dönemeçlerinden bir dönemeçten geçmektesiniz... Üzülmeniz... Stres yapıp hayatınızın yaşamsal fonksiyonlarının yavaşlaması ailesinin ocağının tütmesi arzusunun bir sonucudur... Belki size faydası olur diye bir iki cümle sarf etmek istiyorum... Kardeşim... kesinlikle geri adım atmıyacaksın... Boşanmak... ayrılmak çözüm değil... Sabır Sabır sabır dedikten sonra şU Ramazan ayının hürmetine ALLAH ın kapısına dayanacaksın... Ve ALLAH ü Teala dan Ailenin Afiyetini isteyeceksin... Tam ve Devamlı afiyet isteyeceksin... Afiyet çok anlam ifade eden bir kelime dikkat buyurun... Duanız ile eylemleriniz birbiri ile örtüşmesi dikkat edin... Bugünün insanı laf ile ocakta kül bırakmazken eylemde ise pek zayıftır... Sizin kocanıza karşı sözleriniz ile eylemlerinizi birbirleriyle örtüştürün... Bu konuda diyeceğim bu kadar...

Şimdi söyleyeceklerimi herkes umursamayabilir... Ama bu Türkiyenin bir vakıası Malesef... Yaşadığınız ortamı ve çevresel kültürü bilmiyorum ama... Evliliğinizin bozulması için çekemeyen insanlar var ise size karşı kısacası nuska yapılmış olabilir...

Herşey ALLAH ın izni ile vuku bulmaktadır... Yaşadığınız bu sıkıntılarında bir sınav olduğunu ve bu sınavı verebilecek kudrete sahip olduğunuzu unutmayın... Yoksa Rabbımız bu sıkıtıyı yaşamanıza izin vermezdi...

İntihar gibi şeylerin lütfen değil ağzınızdan çıkması düşüncesel olarak bile hafızanıza getirmeyin lütfen...

ALLAH yar ve yardımcınız olsun... ALLAH a emanet olun..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Yine buradan hayırlı haberlerini de duyarız inşallah.
Selam ve dua ile.

Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?
Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?
ALLAHIM bizleri cehennem azabından koru, bizlere merhamet et dualarımızı kabul, gunahlarımızı affet Allah’ım...
Amin...
HTML:
Amin kardeşim inşallah vermezmiyim haber

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcin Olsun Ablacim Derdi Veren Rabbim Dermanini Da Verir Allaha Emanet Ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...

İnsan hayatının zor dönemeçlerinden bir dönemeçten geçmektesiniz... Üzülmeniz... Stres yapıp hayatınızın yaşamsal fonksiyonlarının yavaşlaması ailesinin ocağının tütmesi arzusunun bir sonucudur... Belki size faydası olur diye bir iki cümle sarf etmek istiyorum... Kardeşim... kesinlikle geri adım atmıyacaksın... Boşanmak... ayrılmak çözüm değil... Sabır Sabır sabır dedikten sonra şU Ramazan ayının hürmetine ALLAH ın kapısına dayanacaksın... Ve ALLAH ü Teala dan Ailenin Afiyetini isteyeceksin... Tam ve Devamlı afiyet isteyeceksin... Afiyet çok anlam ifade eden bir kelime dikkat buyurun... Duanız ile eylemleriniz birbiri ile örtüşmesi dikkat edin... Bugünün insanı laf ile ocakta kül bırakmazken eylemde ise pek zayıftır... Sizin kocanıza karşı sözleriniz ile eylemlerinizi birbirleriyle örtüştürün... Bu konuda diyeceğim bu kadar...

Şimdi söyleyeceklerimi herkes umursamayabilir... Ama bu Türkiyenin bir vakıası Malesef... Yaşadığınız ortamı ve çevresel kültürü bilmiyorum ama... Evliliğinizin bozulması için çekemeyen insanlar var ise size karşı kısacası nuska yapılmış olabilir...

Herşey ALLAH ın izni ile vuku bulmaktadır... Yaşadığınız bu sıkıntılarında bir sınav olduğunu ve bu sınavı verebilecek kudrete sahip olduğunuzu unutmayın... Yoksa Rabbımız bu sıkıtıyı yaşamanıza izin vermezdi...

İntihar gibi şeylerin lütfen değil ağzınızdan çıkması düşüncesel olarak bile hafızanıza getirmeyin lütfen...

ALLAH yar ve yardımcınız olsun... ALLAH a emanet olun..
HTML:
Allah razı olsun sağol kardeşim yazdıkların inanki beni rahatlattı diğer arkadaşlarımın yazdıklarıda öyle Allah(c.c.) beni böyle bi sıvana koydu bende bu sınavdan yüzümün akıyla çıkıcam burda söylememem doğrumudur bilmem ama paylaşmak istedim Her zaman Allah'ıma dua ediyorum bu olayın vesilesiyle namaza bile başladım bırakmayıda düşünmüyorum herşeyi veren Allah yapan Allah

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canim Kardeşim Rabbimiz Yardimcin Olsun Zor Bir Durum Ancak Unutmaki Hepimiz Imtahan Için Geldik Bu Dünyaya Her Karanliğin Sonunda Mutlaka Bir Aydinlik Vardir. Rabbimiz Sabredip Kendisine Secde Eden Kulunu Darda Kormu Hiç? Hem Senin Için Bir Hediye Nasip Etmiş çok Güzel Bir Evlat Vermiş Maaşallah Dünya Tatlisi Onun Için Herzamankinden Daha Güçlü Olmalisin çünkü Bu Dünyada En çok Sana Ihtiyaci Olacak. Kendini Birakma Kardeşim Herişte Mutlak Bir Hayir Gizlidir Biz şimdi Neden Böyle Oldu Diye Düşünebiliriz Aradan Yillar Geçer Bir Bakmişizki Başimiza Gelene şükreder Olmuşuz.inşallah Bugün çok Mutluyum Dediğinide Duyariz Kardeşim Dua Ve Tevekkelden Sakin Vazgeçme Bende Senin Ve Senin Gibi Zor Durumda Olan Kardeşlerim Için Dua Edeceğim. Biran Evvel Toparlanip Hayatina Dönmeye çaliş Herşeyin En Iyi Ilaci Zamandir Rabbimize Emanet Ol Güzel Kardeşim.

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim ne olur üzülme.ALLAH büyüktür.o rahmandır rahimdir.Kendini bırakma güçlü olmaya çalış.Sınav dünyasında olduğumuzu bir an olsun bile aklından çıkarma ne olur.Seni çok iyi anlıyorum.ALLAH bebeğinin o meleğin yüzü suyu hürmetine inşallah sana hayırlı olanı nasip edecektir.Bundan hiç şüphen olmasın.Senin için dua edicem.ALLAH'a emanet ol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim ne olur üzülme.ALLAH büyüktür.o rahmandır rahimdir.Kendini bırakma güçlü olmaya çalış.Sınav dünyasında olduğumuzu bir an olsun bile aklından çıkarma ne olur.Seni çok iyi anlıyorum.ALLAH bebeğinin o meleğin yüzü suyu hürmetine inşallah sana hayırlı olanı nasip edecektir.Bundan hiç şüphen olmasın.Senin için dua edicem.ALLAH'a emanet ol.
Canım sağol Allah razı olsun duaların benim için yeterde artar bile iyiki sizler varsınız güç verdiniz bana

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Canim Kardeşim Rabbimiz Yardimcin Olsun Zor Bir Durum Ancak Unutmaki Hepimiz Imtahan Için Geldik Bu Dünyaya Her Karanliğin Sonunda Mutlaka Bir Aydinlik Vardir. Rabbimiz Sabredip Kendisine Secde Eden Kulunu Darda Kormu Hiç? Hem Senin Için Bir Hediye Nasip Etmiş çok Güzel Bir Evlat Vermiş Maaşallah Dünya Tatlisi Onun Için Herzamankinden Daha Güçlü Olmalisin çünkü Bu Dünyada En çok Sana Ihtiyaci Olacak. Kendini Birakma Kardeşim Herişte Mutlak Bir Hayir Gizlidir Biz şimdi Neden Böyle Oldu Diye Düşünebiliriz Aradan Yillar Geçer Bir Bakmişizki Başimiza Gelene şükreder Olmuşuz.inşallah Bugün çok Mutluyum Dediğinide Duyariz Kardeşim Dua Ve Tevekkelden Sakin Vazgeçme Bende Senin Ve Senin Gibi Zor Durumda Olan Kardeşlerim Için Dua Edeceğim. Biran Evvel Toparlanip Hayatina Dönmeye çaliş Herşeyin En Iyi Ilaci Zamandir Rabbimize Emanet Ol Güzel Kardeşim.

Allah razı olsun beni aydınlattınız zor günlerimde beni tanımadan destek oluyorsunuz bu borcumu nasıl öderim sizlere her zaman dua ediyorum sizler içinde edicem daima Allah'a(c.c.) emanet ol kardeşim selametle kal eğer evliysem yuvana dört elle sarıl sakın bırakma

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

elimizden sizin için allaha dua etmekten başka bir şey gelmiyor ...
allah cc yardımcınız olsun ...

inşallah tez zamanda eşinizle tekrar birleşirsiniz ...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

Durumunuza cok Üzüldüm ALLAH (c.c) Yardimciniz Olsun. InsaALLAH Mübarek Günlerin Yüzü Suyu Hürmetine Hersey Yoluna Girer__
Bolca Dua Edin__ Rabbim Hakkinizda Ne Hayirli
Ise Onu Versin. __

ALLAH´a.e.o

ebrar_21

Kayıtlı Kullanıcı
S.A,RABBİM KİMSEYE ÇEKEMEYECEĞİ YÜKÜ YÜKLEMEZMİŞ,DERDİNİ VEREN DERMANINIDA ESİRGEMEZ MUTLAKA,SABIRLI VE DUA DA ISRARLI OL ABLACIĞIM,RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN ONDAN BAŞKA KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN...AEO,DUA İLE......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt