sa ablacım iyilik yaparak namaz kılarak oruç tutarak allaha dua ederek peygamberimizi çok severek mutlu olabiliriz
huzurlu olan insan mutludurda selametle kalın değerli ablamızB)
ya sizce mutluluk nedeirEğer mutluluk yolculuğu başlasın dersek; böyle bir yolculuğun başlaması, mutluluğa giden bir trene binmemiz, bir uçağa binmemiz, mutluluğa ulaşmamız, bizin bir dileğinize bağlı O dilek, ALLAH'A DOST OLMAYI DİLEMEKTİR. Bizler Kalpten rabbimize ulaşmayı dilersek, O’na dost olmayı dilersek. Nasıl bir Rabia sultan, bir Yunus emre, bir Mevlana Rabbimizin en sevdiklerinden olmuşsa, bizlerde rabbimizin en sevdiklerinden olmayı dilersek. Bizlerde inş Rabbimizin en sevdiklerinden oluruz.
birazda senin formundan aldım gecekondu kardeşim emeyine sağlık
MUTLULUK
Sofranı sevdiklerinle baylaşmaktır.Doğan güneşi,sevdiklerini görmek.Biz insanız bazen bi gülümsemeyle bile mutlu olabilmektir.Mutlulugun tarifi çok ve yok .Rabbimin bize verdiği her nefes bi mutluluk kaynagı...:a27: :a27:hıı birde benim aşkım tek sevdigim TURANIM mutluluk kaynagım sebebim güzel günüm:a27: :a27: inşallah..Bu arada hayırlı ve güzel dualarınızı bekliyorum arkadaşlar sevdigime kavuşup bi ömür birlikte hayırlı güzel bi yuva kurmak için bana bize dua lütfen
Mutluluk sevdiklerinle beraber olmak herkeze karşılığını düşünmeden yardım etmek birinin derdine derman olmak benim için en büyük mutluluktur sevgiler selamlar dincim
Mutluluk,herşeye rağmen mutlu olmaktır...
Mutluluk insanin insan olrak yaşamasidir dinen madden manen kalben her yönüyle
Mutluluk sorun olmadan huzurla daha doğrusu mutlu olduğun huzur bulduğun yerde sorunsuz yaşamaktir
selamün aleyküm annem artık seni hiç göremiyorum forumlarda inşallah iysin bende aynı fikirdeyim seninle sevdiklerinin yanında olması en buyük mutluluk bence ve çaresiz bir ele uzanmak selametle kal annem
Aleykümselam dincim bu sıralar gerçekten fazla giremiyorum hemen yazıyor çıkıyorum konuları bile takip edemiyorum malum şimdi ramazan davetlere gitmeler gelmeler biraz kalabalık aile olduğumuz için ama fırsatlarıda kaçırmıyorum bu arada :a32: