aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
MUTLU OLMAK İÇİN İÇİNDE
BULUNDUĞUNUZ "AN" DAN DAHA İYİ BİR ZAMAN
OLDUĞUNA KARAR VERMEK
İÇİN BEKLEMEKTEN VAZGEÇİN.
'MUTLULUK BİR VARIŞ DEĞİL, BİR YOLCULUKTUR.'
PEK ÇOKLARI MUTLULUĞU
İNSANDAN DAHA YÜKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALÇAKTA.
OYSA 'MUTLULUK İNSANIN BOYU HİZASINDADIR'
Unutmayın
"YARIN KİMSEYE VAAD EDİLMEMİŞTİR"
selamunaleykum guzel yureklı kardeşım
mutluluk yarış değıl kı
o zaman ben başkalarının bırıncı olmasını ısterdım
bır yoldur mutluluk
yeşıllıklerın ıcınde tebessumle yuruyebılmektır
anında yakalamak ve cebımızde muhafaza etmektır
ertelemek ne kadra acı değıl mı?
ertelememelı cabalamalı ve hayattakı kucucuk değerlerden tebessum etmeyı bılmelı
mutlu olan ınsan da guzelleşır
nasıl mı
tebessum ederek
hayata guzel gozlerle bakarak
gozlerınden ışık akarak
allah razı olsun
guzel yureklı kardeşım
cok ama cok guzel bır yazı emeğıne sağlık
mutluluk bır heycan
mutluluk bır ses
mutluluk bır dokunuş
mutluluk bır umut
mutluluk var oluş
mutluluk guzel bır yolculuk
allah daım mutluluk nasıp etsın sana
allaha emanet ol
selam ve dua ıle
Ve aleyküm selam gül gönüllü, değerli Gülnisa Hocam
Güzel yorumunuz o güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum, Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah değerli hocam.. Rabbimiz c.c o güzel gönlünüzce tecelli ettirsin her şeyi inşallah.. Tebessümler, acıların yüzlerde bıraktığı çizgileri ve yaşanmışlıkların izlerini silecek kadar güçlüdürler.. Ve her tebessüm, ''ben uzakta değilim, beni bulmak için çok uzaklara gitmene gerek yok, ben hep yanıbaşındayım.'' diyor adeta bizlere.. İnsan isterse nelerle mutlu olmaz ki.. Rabbimiz c.c mutluluğa ulaşabilmeyi bilenlerden, başarabilenlerden eylesin hepimizi inşallah..Yorumunuzu çok beğendim hocam..Gül gönlünüze ve yazan ellerinize sağlık olsun..Acizane öğrencinizin de her daim dualarındasınız inşallah..Öğrencilerim de size selamlarını ve sevgilerini iletiyorlar..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun..Selam, baki muhabbetle ve dualarla Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli günler dileğiyle..B)
Güzel yorumunuz o güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum, Allah c.c sizden de ebeden razı ve memnun olsun inşallah değerli hocam.. Rabbimiz c.c o güzel gönlünüzce tecelli ettirsin her şeyi inşallah.. Tebessümler, acıların yüzlerde bıraktığı çizgileri ve yaşanmışlıkların izlerini silecek kadar güçlüdürler.. Ve her tebessüm, ''ben uzakta değilim, beni bulmak için çok uzaklara gitmene gerek yok, ben hep yanıbaşındayım.'' diyor adeta bizlere.. İnsan isterse nelerle mutlu olmaz ki.. Rabbimiz c.c mutluluğa ulaşabilmeyi bilenlerden, başarabilenlerden eylesin hepimizi inşallah..Yorumunuzu çok beğendim hocam..Gül gönlünüze ve yazan ellerinize sağlık olsun..Acizane öğrencinizin de her daim dualarındasınız inşallah..Öğrencilerim de size selamlarını ve sevgilerini iletiyorlar..Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun..Selam, baki muhabbetle ve dualarla Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli günler dileğiyle..B)