aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: MÜSLÜMANLIĞIMIZ KİMLER GİBİ???
ve aleyküm selam kardeşim. haklısınız. size katılıyorum.. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)
asil20 yazdı:
O DİYARIN SAKİNLERİ, işte böyleydi. Çünkü cidden iman etmişlerdi. Bizler hiç böyle miyiz acaba? Birbirimize küskünlüğümüzün sebeplerine hiç eğildik mi? Birbirimize taşıdığımız buğz, kin, nefret gibi müslümanda bulunması caiz olmayan kötü hasletleri Allah'ımıza nasıl izah edeceğiz? Düşündünüz mü hiç? Hayatınız boyunca Allah için bir kimseye buğz ettiniz mi? Hayır, hayır... Nefisler için belki evet, fakat Allah için hayır.
S.A. ALİYE KARDEŞİM.EMEĞİNE,YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH (C.C)RAZI OLSUN HER ZAMANKİ GİBİ YİNE ÖNEMLİ BİR KONUYU YAZMIŞSIN.BİZLER(KENDİM İÇİN KONUŞUYORUM KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN VEYA İSTERSE KENDİSİNE DE BUNDAN PAY ÇIKARABİLİR ) ONLARIN DEĞİL ATTIĞI TIRNAK AYAKLARININ TOZU BİLE OLAMAYIZ BENCE...BİR ONLARIN GÜNLÜK YAŞANTILARINA VE BİRBİRLERİNE KARŞI DAVRANIŞLARINA BAKIN BİRDE BU GÜN BİZLERİN YAŞANTISINA VE DAVRANIŞLARIMIZA BAKIN TABAN TABANA ZIT AMA LAFA GELİNCE HERKES ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM DİYOR....ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ PEKİ MÜSLÜMANLIĞIN GEREKLERİNİ NEDEN GEREKTİĞİ GİBİ UYGULAMAYA ÇALIŞMIYORUZ YADA ÇALIŞIYORMUYUZ...RABBİM CÜMLEMİZİ ISLAH EDİP GERÇEK MÜSLÜMANLARDAN EYLESİN İNŞALLAH.BU YAŞADIĞIMIZ TOPLUM İÇİN GENELLEMEDİR SİTEKİ KARDEŞLERİM ÜZERİNE ALINMASIN...SELAM VE DUA İLE A.E.O...
ve aleyküm selam kardeşim. haklısınız. size katılıyorum.. Allah razı olsun. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)