Bywinston
Kayıtlı Kullanıcı
Depresyon hakkında
Depresyon bir hastalıktır
Eğer depresyona yakalanmış olduğunuzu düşünüyorsanız burada yardım alabilirsiniz. Klinik depresyon ve onun belirtileri ve tanımlamaları hakkında okuyabilirsiniz.
İlgili hastalıklar
Depresyon genellikle ruhi yada fiziksel hastalıklarla beraber ortaya çıkar.
Nedenler
Depresyonun biyolojik ve ve psikolojik nedenleri hakkında okuyun.
Niye yardım aramak gerek ?
Depresyona yakalanmış çok kişi var, yardım aramanın önemli nedenlerini öğrenmek için okuyun.
Tedavi
Depresyonu tedavi etmek mümkündür. İlaç tedavisi, psikoterapi ve başka tedavi biçimleri hakkında bilgi edinin.
BURAYA DİKKAT
Kim yardımcı olabilir?
Depresyona yakalanmışsanız burada size yardım edebilecek kişiler hakkında okuyunuz.
Aradığınız bilgiyi soldaki menüyü tıklayarak bulun.
Bunu Sitenin Birinde Buldum Depresyon Hakkında Yardim Ettiklerini İleri Suren 1 Site..
Bende Diyorumki Sizce Gercek Müslüman Depresyona Girermi Arkadaslar?
Bence Girmez.....
Nedenmi?
Depresyon Herkesin Bildigi Olarak İnsanin Dengesinin Bozulmasiyla Alakali Birsey Ve İsyankarliga İter Buda.
Ama Gercek 1 Müslüman Depresyona Girmez Onun Siginacak Ve Yanliz Olmadigini Cok İyi Bilir.
Bunaldigi Zaman Dua Eder Kur'an Okur Allaha Sıgınır.
Depresyon Acizlerin İşidir.
Depresyon bir hastalıktır
Eğer depresyona yakalanmış olduğunuzu düşünüyorsanız burada yardım alabilirsiniz. Klinik depresyon ve onun belirtileri ve tanımlamaları hakkında okuyabilirsiniz.
İlgili hastalıklar
Depresyon genellikle ruhi yada fiziksel hastalıklarla beraber ortaya çıkar.
Nedenler
Depresyonun biyolojik ve ve psikolojik nedenleri hakkında okuyun.
Niye yardım aramak gerek ?
Depresyona yakalanmış çok kişi var, yardım aramanın önemli nedenlerini öğrenmek için okuyun.
Tedavi
Depresyonu tedavi etmek mümkündür. İlaç tedavisi, psikoterapi ve başka tedavi biçimleri hakkında bilgi edinin.
BURAYA DİKKAT
Kim yardımcı olabilir?
Depresyona yakalanmışsanız burada size yardım edebilecek kişiler hakkında okuyunuz.
Aradığınız bilgiyi soldaki menüyü tıklayarak bulun.
Bunu Sitenin Birinde Buldum Depresyon Hakkında Yardim Ettiklerini İleri Suren 1 Site..
Bende Diyorumki Sizce Gercek Müslüman Depresyona Girermi Arkadaslar?
Bence Girmez.....
Nedenmi?
Depresyon Herkesin Bildigi Olarak İnsanin Dengesinin Bozulmasiyla Alakali Birsey Ve İsyankarliga İter Buda.
Ama Gercek 1 Müslüman Depresyona Girmez Onun Siginacak Ve Yanliz Olmadigini Cok İyi Bilir.
Bunaldigi Zaman Dua Eder Kur'an Okur Allaha Sıgınır.
Depresyon Acizlerin İşidir.