Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MÜSLÜMAN MIYIZ! o halde bir bakın (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
--------------------------------------------------------------------------------

MÜSLÜMAN MIYIZ! o halde bir bakın

Kendisi tok komşusunu tanımıyan, karşılaştıklarında selam bile vermeyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Ana babasını sokaklara veya yaşlılar yurduna bırakabilen bir
MÜSLÜMAN!!!

Komşular çocuklarıyla sefilleri yaşarken gıcır gıcır elbiseler, bisikletler, oyuncaklar alan ve bunları diğer çocuklara gösterip paylaşmayan çocuklara sahip bir
MÜSLÜMAN!!!

Kendi milletini çok seven çıkarlarına ters düştüğü için başka milletleri aşağılayan, dalga geçen, inkar eden bir
MÜSLÜMAN!!!

Omuzunda uduyla ve ya bağlamasıyla kurslara gidip “ben modernim” diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Magazin programlarını seyreden, spor gazetelerini okuyan ve dünya klasiklerinden vaz geçmeyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Kur’an-ı sünneti kulaktan duyma yarım yamalak bilen ve islamı okumaya öğrenmeye zaman bulamayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Sitelerde villalarda oturan başını sokmak için yaptıkları gece konducuları hor gören bir
MÜSLÜMAN!!!

Nasırlı elleri sevmeyen, alın teri kokusuna dayanamayan bir
MÜSLÜMAN!!!
Konserlerde coşan sanatçıların boyunlarına sarılıp kendinden geçen “bizim eğlenme hakkımız yok mu” diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Kayıp insanlardan habersiz, niçin kaybolduklarını, nasıl kayıp ettirildiklerini düşünmeden yaşayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Yasalar kanunlar emrediyorsa ALLAH cc’un emirlerini bırakıp yasalara uymak gerek diyen bir
MÜSLÜMAN!!!

Çocuklarına bir lokma ekmek götürebilmek için gece yarıları çöp toplayanların yanından geçerken tiksinen burnunu kapatan bir
MÜSLÜMAN!!!

Kendisine yapılmasını istemediği başkasına yapılmasına onay veren veya kendisi yapan bir
MÜSLÜMAN!!!

Dinlemeden, sormadan hüküm veren yargılayan suçlayan bir
MÜSLÜMAN!!!

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı
RE: MÜSLÜMAN MIYIZ! o halde bir bakın

Allah razi olsun kardeşim çok güzel yazılmış aslında,ne yazıkki o tür insanlar çok ama inşallah Allah c.c.hepsini hidayet eder

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH C.C. RAZI OLSUN ANNE...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:( S.A ABLA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

:( EVET BU YAZDIKLARINDA MÜSLÜMAN SADECE MÜSLÜMANLIK
ÖZDE DEĞİL SÖZDE ONLARA SORSAK KENDİLERİNE GÖRE MÜSLÜMANLIĞINI KAİDELERİNE
GÖRE YAŞIYORLAR AMA ANLAI BİRKERE BİLE SECDEYE VARMAZ

MEVLA BİZLERİ VE İNANANLAR DOĞRU YOLDAN KİTABULLAHIN YOLUNDAN EFENDİMİZ (s.a.v)
SÜNNETİ SENİYESİNDEN AYIRMASIN AMİN A.E.O B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah razı olsun.a.e.o

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(
emeğine ssağlık anne
B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah onlarada hidayet versin inşallah..Amin.....B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

HAFİZE ANNE SELAMÜN ALEYKÜM, SANA ULAŞAMADIM.

BU ARALAR SİTEDEKİ DİĞER KARDEŞLERİMİZ RAHATSIZ EDİLDİĞİ İÇİN SİTE ÖZEL MESAJLAR KISMINA SINIRLAMA GETİRMİŞ ASLINDA İYİ YAPMIŞLAR AMA BEN SANA ULAŞAMADIM.

AYNI FORUMA BAKIYORUM CEVAP BEKLİYOR MUSUN DİYE GÖREMEYİNCE AY YOKSA HAFİZE ANNE BENİ ONLARDAN MI ZANNETTİ DE ÜRKTÜ DİYE İÇİMDEN GEÇİRDİM. SONRA YOK YOK HAFİZE ANNE BENİ BİLİYOR EN AZINDAN BENİM SAMİMİYETİMİ HİSSETMİŞTİR DEDİM.

BU ARADA AÇIKCA YAZMAM DOĞRU OLMAZ BİRAZ ÖZEL BİR SORUM OLACAKTI ONUN İÇİN SENİ RAHATSIZ ETMİŞTİM HAKKINI HELAL ET

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKÜM HAFİZE ANNECİĞİM;ALLAH RAZI OLSUN ÇOK DĞRU İNŞALLAH BİZLER BUNLARI YAPMAYAN BİR NESİL YETİŞTİRİRİZ.ALLAHA EMANET OLUNUZ İNŞALLAH.B)

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

BU GÜNKÜ KONU DA O KADAR HAKLISIN Kİ.

MÜSLÜMANLAR MÜSLÜMANLARA EZİYET EDER DURUMDA. İNSANLAR ARTIK AYNI ÜMMETTEN OLMALARINA RAĞMEN BİRBİRLERİNDEN KORKUYORLAR. GÜVEN HİÇ KALMADI.

MESELA YAŞLI BİR TEYZEYE YEMEK YAPIP GÖTÜRMEK İSTEDİĞİNDE BİLE AİLEM AMAN KIZIM ŞİMDİ YANLIŞ ANLAR EVİME GİRDİ YEMEKTEN HASTA OLDUM YOK EVİMİ SOYACAK DİYE İFTİRA EDERLER ÇOCUĞUM GİTME DİYEBİLİYORLAR, ÇÜNKÜ İNSANLAR HAKİKATEN BU DURUMDALAR. İNSAN İYİLİK YAPMAKTAN KORKAR OLDU.

B)B)B)B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Shehla yazdı:
Allah razi olsun kardeşim çok güzel yazılmış aslında,ne yazıkki o tür insanlar çok ama inşallah Allah c.c.hepsini hidayet eder

Yasalar kanunlar emrediyorsa ALLAH ccr17;un emirlerini bırakıp yasalara uymak gerek diyen bir
MÜSLÜMAN :(MESELA BU SÖZ GÜNÜMÜZ İÇERİSİNDE NE KADAR ÇOK GEÇİYOR NE KADAR ACI :(

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a Allah razı olsun anne B)
selametle..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

BU ARALAR SİTEDEKİ DİĞER KARDEŞLERİMİZ RAHATSIZ EDİLDİĞİ İÇİN SİTE ÖZEL MESAJLAR KISMINA SINIRLAMA GETİRMİŞ ASLINDA İYİ YAPMIŞLAR AMA BEN SANA ULAŞAMADIM.

AYNI FORUMA BAKIYORUM CEVAP BEKLİYOR MUSUN DİYE GÖREMEYİNCE AY YOKSA HAFİZE ANNE BENİ ONLARDAN MI ZANNETTİ DE ÜRKTÜ DİYE İÇİMDEN GEÇİRDİM. SONRA YOK YOK HAFİZE ANNE BENİ BİLİYOR EN AZINDAN BENİM SAMİMİYETİMİ HİSSETMİŞTİR DEDİM.

BU ARADA AÇIKCA YAZMAM DOĞRU OLMAZ BİRAZ ÖZEL BİR SORUM OLACAKTI ONUN İÇİN SENİ RAHATSIZ ETMİŞTİM HAKKINI HELAL ET

Aleykümselam gulen Kimi zaman fazla oturamıyorum gündüzleri pek vaktim kalmıyor birde şimdi torunum rahatsızlandı çocukları bilirsin biraz mızır oluyorlar bende ona hiç kıyamıyorum hep kucağımda anca gece sıra geliyor bana dediğin gibi özel mesajlar bölümü kapatıldı gerçektenkendini bilmezler çıktı o kadar ısrar ediliyordu ki iyide oldu yok ben senin için ve kimse için kötü düşünmem öyle birileri kalmadı sitede zannedersem senin için hiç ürkmedim ama daha önce oldu Allah onlarada akıl fikir versin burada Allahın rızasını gözeterek muhabbet ediyor sayılırız kötü düşünmek olmaz tabii burada fazla özele girilmiyor mesaj bölümleri açık olsa neyse yoksa herkez duyar ozelliğide kalmaz yok sen beni rahatsız etmedin sakın aklına öyle birşey gelmesin emi canım selametle :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
SELAMUNALEYKÜM HAFİZE ANNECİĞİM;ALLAH RAZI OLSUN ÇOK DĞRU İNŞALLAH BİZLER BUNLARI YAPMAYAN BİR NESİL YETİŞTİRİRİZ.ALLAHA EMANET OLUNUZ İNŞALLAH.B)

Ve Aleykümselam aslında yapmamamız gereken şeyler Allah cc yapmanıza fırsat vermesin inş selametle :D

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
gulen yazdı:

Aleykümselam gulen Kimi zaman fazla oturamıyorum gündüzleri pek vaktim kalmıyor birde şimdi torunum rahatsızlandı çocukları bilirsin biraz mızır oluyorlar bende ona hiç kıyamıyorum hep kucağımda anca gece sıra geliyor bana dediğin gibi özel mesajlar bölümü kapatıldı gerçektenkendini bilmezler çıktı o kadar ısrar ediliyordu ki iyide oldu yok ben senin için ve kimse için kötü düşünmem öyle birileri kalmadı sitede zannedersem senin için hiç ürkmedim ama daha önce oldu Allah onlarada akıl fikir versin burada Allahın rızasını gözeterek muhabbet ediyor sayılırız kötü düşünmek olmaz tabii burada fazla özele girilmiyor mesaj bölümleri açık olsa neyse yoksa herkez duyar ozelliğide kalmaz yok sen beni rahatsız etmedin sakın aklına öyle birşey gelmesin emi canım selametle :D

TORUNUNU BİZİM İÇİN ÖP OLUR MU GEÇMİŞ OLSUN.

BİR KAÇ GÜN ÖNCE BİRDEN DARALDIM İLK AKLIMA GELEN SEN OLDUN HAFİZE ANNE O BENİ ANLAR DEDDİM SENİ BULUP YAZIŞMAK İSTEDİM NASİP DEĞİLMİŞ. YİNE DE TEŞEKKÜR EDERİM. B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt