sevdamMuhammed
Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman Kürtler Liderlerinizi Belirleyin
Günümüz şartlarında oldukça kötü bir şekilde ilerleyen ilişkiler Tüm insanlarımıza negatif bir olgu olarak yansımakta ve tüm kesimi olumsuz etkilemekte insanları birbirine düşürmekte. Tabiki bu duruma dur demek, tarafımızı belirlemek bizim elimizde.
Nasıl ki hz. İbrahim (a.s.) ateşte yanacağı vakit o küçüklüğüne bakmadan, ateşte yanacağım korkusu olmadan, sırf Allah rızası için, sırf TARAFINI belirlemek için bir damlacık suyu korkusuzca götüren karıncalar var ise Bizler daha da fazlasını yapabilir Karıncaların köprü yapıp birbirlerinin üstünden geçmesi kadar dayanışma içerisinde olarak pek çok zorluğun üstesinden gelebilir Küffara cevap verebiliriz.
Bu zalim insanlara karşı Müslümanın susup bakması gerçektende kesinlikle sindirilir birşey değil ve ben hazmedemiyor(um) isem neden daha fazla bekleyeyim ki neden birlik olmayayım ki ? Benim dinim bana bunu emretmiyor mu zaten? Hala neyi Bekliyorum!
Ne ise.. Kısaca özetlemek istiyorum
Bu Türkiyenin Gelişmesinde ilerlemesinde büyük bir faydası olacak olan açılım yada her ne ise (hatta bu olmasada olur Türkiyede şuan itibari ile) bu tutum ve davranış neden Kürt inanan kardeşlerimiz tarafından bizzat sürece girilerek desteklenmiyor ?
Neden ''İşte beni temsil eden budur'' denilmiyor,
Neden ''İşte Sözü dinlenilmesi gereken''
''İşte Kürt milletini bu süreçte destekleyecek insanlar'' Denilmiyor.
Bu nokta gerçektende eksik kalmış bir kısmımız olmakla birlikte acilen desteklenmesi gereken acilen yapılandırılması gereken bir konudur.
Ülkemizde nasıl ki partilerde islama daha yakın ve daha uzak olarak ayırabileceğimiz partiler var iken Neden Sadece Dtp!? Burada bir eksiklik yok mu? Ülkemizde sağcı olan partiler olabilir evet ama sizleri temsil edebileceğine inandığınız bir islami parti var mı ? Diyelim ki SP diyelim ki AKP diyelim ki şu yada bu... Peki bunlar içerisinde tam manasıyla Kürt kökenli kardeşlerimizi temsil edebilecek bir olgunluğa sahip birey yada grup var mı ? Yada Türk aydınları deriz bunların içerisinde hiç yokmudur ?
Ben inanan kardeşlerimin en iyi desteği vereceğini düşünüyorum. Korkusuzca ve Takdir-i İlahinin yolunda cesur adımlar ile ilerlenerek Faidesi Tüm Türkiyeye olacak bu bir nevi kampanyaya davet ediyorum. ( kampanya olarak Tüm TÜRKİYEYE yayılmasını sağlayacak olan yine din kardeşlerimizdir, göstereceğiniz ilginizdir, yayılmasına samimiyetle gönül vermenizdir.)
Bu günkü destekler geleceğe en iyi miras olacaktır.
Allahın rahmeti ve bereketi tüm inananların üzerine olsun.
Şimdi Kıymetli müslüman abilerimizin isimlerini bekliyorum sizden.