Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

müslüman erkeklere.. (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.bizlerin ibadetlerine engel olan iş yerlerinde zaten çalışması doğru değildir.rızkımızı islami yaşam şartlarının ve bizim inancımızın gerekliliğinin kısıtlanmadığı,hakikat gerçeklerinin oluştuğu iş ortamlarında aramamız doğru olan hakkımızda hayırlı olanıdır inşaALLAH.ama inanç ve iman açısından zayıf olduğumuzdan,hiç ölmeyecekmiş gibi yaşadığımızdan parayı sevdiğimizden,lükse bağımlı ve hayranlık duyduğumuzdan ALLAH cc olan sorumluluklarımız gaflet halimizle göz ardı edilmekte ve ziyana düşmekteyiz.

geç kalmadan uyanmak üstümüze düşen görevleri hakkı ile vermenin şuurunda olanlardan olmak duası ve ümidi ile.

konu hakkında www.sorularlaislamiyet.com adresine bakabilir işin içersine fetva girmeden kaynaklara dayalı cevapları bulabilirsiniz.selametle kalın kardeşim.

selamün aleyküm kardeşler.Maalesef sakal bıyık bırakmayı çok sevdiğim ve bırakmak istediğim halde işyerlerinde müsade etmedikleri için bırakamıyorum.Bunda bir vebal var mıdır?İnsanlar artık öyle olmuşlarki yaşadıkları gibi inanmaya başlamışlar.selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
:K:Kaleykümselam ablacım.gülmekten birşey yazamıyorum selam ve dua ile kalın.KAAN 'nın yanaklarından öpüyorum.selametle kalın hayırlı ve bereketli günler olsun.:K:K

selamün aleyküm kaan kardeşim şimdilerde sakalı bıyığı geç bide saç uzatma modası çıktı ortaya doğubeyazıt gibi küçük bir yerde bile çok sık rastlıyoruz dün oğlum kaan balkonda benim yanımda duruyor bende çamaşır sarıyorum birden bağırmaya başladı anne amcaya bak amca sağolsun kadınmı erkekmi belli deyil anne diyor neden amcam toka takmış oğlum dedim o amca hastalanmış başı ağırıyor ondan doktor söylemiş saçını kesme diye yoksa erkekler hiç saç uzatırmı ama kaanı bitürlü ikna edemedim ALLAH CC ıslah etsin ne diyelimki benim büyük oğlumda faullerini bi acayip kesiyor çok kızıyorum beni dinlemiyor bile

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.dediğiniz belkide doğrudur sizin vesileniz ile duymuş oldum.selam ve dua ile kalın selametle kalın.

selamun aleykum kaan kardeşim.Bu konuyla ilgili bana laf düşermi bilinmez ama:)Bi sohbette kadınların örtüsü başörtüsü erkeğin için sakalıdır demişti bayan hoca..Selametle kalın...

Sakal ve bıyık üzerine söylenmiş güzel sözlerimiz de vardır. Bunlardan biri, "Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık" tâbiridir. Bu söze mukabil zamanımız yazarlarından biri, "Bu zamanda tükür tükürebildiğin kadar; zira ne aşağıda sakal, ne de yukarda bıyık var" diyor.

m.akif

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim.ALLAH cc cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.bizlerin ibadetlerine engel olan iş yerlerinde zaten çalışması doğru değildir.rızkımızı islami yaşam şartlarının ve bizim inancımızın gerekliliğinin kısıtlanmadığı,hakikat gerçeklerinin oluştuğu iş ortamlarında aramamız doğru olan hakkımızda hayırlı olanıdır inşaALLAH.ama inanç ve iman açısından zayıf olduğumuzdan,hiç ölmeyecekmiş gibi yaşadığımızdan parayı sevdiğimizden,lükse bağımlı ve hayranlık duyduğumuzdan ALLAH cc olan sorumluluklarımız gaflet halimizle göz ardı edilmekte ve ziyana düşmekteyiz.

geç kalmadan uyanmak üstümüze düşen görevleri hakkı ile vermenin şuurunda olanlardan olmak duası ve ümidi ile.

konu hakkında www.sorularlaislamiyet.com adresine bakabilir işin içersine fetva girmeden kaynaklara dayalı cevapları bulabilirsiniz.selametle kalın kardeşim.

Cevap yazdığın için ALLAH senden razı olsun kardeşim.Çalıştığım işyerinde mescidimiz var.Namazlarımızı kılabiliyoruz.cuma namazlarını da eda edebiliyoruz.Sadece sakal ve bıyık konusunda sorun çıkarıyorlar.

selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici
ne mutlu sana kardeşim.yazdıklarına şaşırdım ''mescidinizin olması ve namazlarınızı kılmanız''bu ALLAH cc izni ile ne güzel bir ortam fakat sakal ve bıyıkta bu ortamın oluştuğu yerde müsaade edilmemesi.tuhaf dünyevi bir sebebi vardır.umarım ve ümid ederimki diğer konulardada hayırlı bir gelişme olur.

siz mescidli olan iş yeriniz kıymetini bilin derim ki zaten biliyorsunuzdur.

selam ve dua ile kalın selametle kalın kardeşim.

Cevap yazdığın için ALLAH senden razı olsun kardeşim.Çalıştığım işyerinde mescidimiz var.Namazlarımızı kılabiliyoruz.cuma namazlarını da eda edebiliyoruz.Sadece sakal ve bıyık konusunda sorun çıkarıyorlar.

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt