Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.
Dualarımız onunlaa...
Dualarımız onunlaa...
Esselamu Aleyküm,
Lütfen biraz daha sakin olur musunuz? neredeyse ölüme isyan edeceksiniz Allah celle celâluhu muhafaza...Kulun vakti gelmişse kim erteleyebilir ki...
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla
‘‘Yazılı bir ecele bağlı olarak Allah'ın izni olmadan hiçbir nefis ölecek değildir.'' (Ali İmran 145)
‘‘Hâlbuki öldüren de dirilten de Allah'u Teâlâ'dır.'' (Ali İmran 156)
‘‘Her Ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince, ne bir an geri kalır ne de bir an ileri gidebilirler.'' (Araf 34)
‘‘Nerede olursanız olun, ölüm size yetişir. İster ise sarp ve sağlam kalelerin içerisinde olsanız bile'' (Nisa 78)
‘‘De ki; kendisinden kaçmakta olduğunuz ölüm size ulaşacaktır.'' (Cuma 8)
[ı][sıze="2"]yazıcıoğlu'nun son sözü: Beni öldürecek misiniz?[/ı]
bbp genel başkanı muhsin yazıcıoğlu'nu, kahramanmaraş'tan yozgat'a götüren helikopterin enkazına henüz ulaşılamazken, yazıcıoğlu'nun helikoptere binmeden önce "beni öldürecek misiniz" dediği öğrenildi.
Yazıcıoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken, son sözü yürek burktu.
Bbp genel başkan yardımcısı remzi çayır, helikopterin bir hafta önce kiralanması sırasında yazıcıoğlu'nun helikopterle uçmaya direndiğini açıkladı. çayır, yazıcıoğlu'nun parti yöneticilerine,
“bırakın bu helikopter işlerini, hava koşulları kötü olunca uçamayız. Tehlikeli bir şeyler olur. Beni öldürecek misiniz” dediğini kaydetti.[/sıze]
ve aleyküm selam kardeşim ölümün yaradana kavuşmak olduğunu,şeb-i arus oldupunu bilenlerdeniz ölüme isyandan ALLAH BİZİ MUHAFAZA ETSİN...HATIRLATMAN İÇİN AYRICA TEŞŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
katkılarınız için allah razı olsun...şimdi dua zamanı yaşamı yönündeki ümidimiz tükendi artık...
cihan haber ajansı'nın geçtiği habere göre, enkaza ilk ulaşan köy sakinleri, helikopterde bulunan herkesin ölü olduğunu bildirildi.
Iha ise muhabirin yaşadığını duyurdu...
:a40:
[sıze="4"]muhsin yazıcıoğlu ve helikopterdeki arkadaşları hakkın rahmetine kavuşmuştur...dua edelim lütfen mevlam merhameti ile muamele etsin....[/font[/sıze]]