Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

musin yazıcıoğlundan (2 Kullanıcı)

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
ÜŞÜYORUM

Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır

Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum

Gözlerim parke parke taş duvarlarda

Açılıyor hayal pencerelerim

Hafif bir rüzgar gibi, süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak

Güvercinler ülkesinde dolaşıyor

Bir çeşme başı arıyorum

Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp

Mis gibi nane kokuları arasında

Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey

Güne gülümserken papatyalar

Dualar gibi yükselir ümitlerim

Güneşle kol kola kırlarda koşarak

Siz peygamber çiçekleri toplarken

Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde

Ben sonsuzluğu düşünüyorum

Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum

Durun kapanmayın pencerelerim

Güneşimi kapatmayın

Beton çok soğuk, üşüyorum..

(Muhsin YAZICIOĞLU)

MUHSİN YAZICIOĞLUNUN MAMAK CEZAEVİNDE OKUDUĞU ŞİİR...ARKADAŞLAR DUALARINIZDA LÜTFEN BU VATAN EVLADINADA YER AYIRIN...BELKİDE BİR VATAN EVLADI DAHA KARA TOPRAĞIN KUCAĞINA USULCA DÜŞTÜ...YARAB MERHAMET ET....

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Başkanım Allah seni bizlere bağışlasın..alperenleri boynu bükük koyma..:(

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiiiiin...şu an tüm müslüman kardeşlerimizin kendi nefslerini bırakıp bu zikir ehli abimize , dualarını bekliyorum silerden bir ablanız bir bacınız ve kardeşiniz olarak kardeşlerim nolur bu yazıyı gündemde tutun....daha çok dua eyleyen olsun bu muhterem insana..

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
başkanım allah seni bizlere bağışlasın..alperenleri boynu bükük koyma..:(

[sıze="3"]amin kardeşim akşamdan beri yüreklerimiz yanıyor...

şiirde ne anlamlı sanki ceza evi yıllarında bugün için yazılmış...[/sıze]

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
amiiiiiin...şu an tüm müslüman kardeşlerimizin kendi nefslerini bırakıp bu zikir ehli abimize , dualarını bekliyorum silerden bir ablanız bir bacınız ve kardeşiniz olarak kardeşlerim nolur bu yazıyı gündemde tutun....daha çok dua eyleyen olsun bu muhterem insana..

allahım yakma yürekleri bizim ve vatanın böyle temsilcilere ihtiyacı var....ah bu soğuk ah bu kara kış nasıl olacak...

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="3"]amin kardeşim akşamdan beri yüreklerimiz yanıyor...

şiirde ne anlamlı sanki ceza evi yıllarında bugün için yazılmış...[/sıze]

az önce haberlere dikkatle baktım hala haber yok hala.. Rabbim akıllarımıza saglık versin..
Şiiride kendi sesinden dinledim,o kdr güzel okumuş ki sanki hissetmiş gibi.:(

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
az önce haberlere dikkatle baktım hala haber yok hala.. Rabbim akıllarımıza saglık versin..
şiiride kendi sesinden dinledim,o kdr güzel okumuş ki sanki hissetmiş gibi.:(

enkaz kordinatına yaklaşık 400 metre mesafede kurtarma ekıpleri....

mir_erhan

Moderator
bir haber aldım enkaza 400 metre kalmış diyorlar.
doğrumu acaba bilgisi olan kardeşlerimiz haber ..
Rabbim rahmet kanatları arasınaalsın
sen korumana aldıktan sonra endişeler yersiz. sen koru ya Rabb
selam ve dua ile

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
bir haber aldım enkaza 400 metre kalmış diyorlar.
Doğrumu acaba bilgisi olan kardeşlerimiz haber ..
Rabbim rahmet kanatları arasınaalsın
sen korumana aldıktan sonra endişeler yersiz. Sen koru ya rabb
selam ve dua ile

[sıze="4"]evet frekanslara gore bır amator telsızcı belırtılen kordınatlara 400 mt mesafede oldugu bılsını verdı...rakım yaklasık 1700 mt.kar yaklasık 1,5 mt.ve gorus mesafesı 10 mt.[/sıze]

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
yok kardeşim öyle bişe yok...haberleri hiç kapatmıyorum..inanımıyorum..nasıl bulamazlar ...derin devlet meselesine döndü sanki...gözyaşım hiç dinmiyor bu muhterem insana... ailece perişanız rabbim sen herşeyin en iyisini bilirsin...

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
Kriz merkezinden geçilen anonsa göre, helikopterin düştüğü iddia edilen koordinatlara 400 metrelik bir mesafe kaldığı bildirildi
Kriz merkezinden geçilen anonsa göre, helikopterin düştüğü iddia edilen koordinatlara 400 metrelik bir mesafe kaldığı bildirildi
Olay yerinde görüş mesafenin 10 metre olduğu, belirtilen bölgeye gidilmek için büyük çaba harcandığı bildirildi

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
atv haberde canlı baglanan biri sis ve tipinin yavas yavas kalktıgını söyledi bu da demek oluyor ki calısmalar biraz daha hızlanabilir.. cok amatorce arama yapılsada umudumuz onlarda..Allah iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

yarensin

Kayıtlı Kullanıcı
Ya gizlice çevirilen bir iş var...yaptığı mitingten sora birilri görüşmek istemiş...başkan galiba helikopterle görüşmeye gidiyorken bu olay meydana gelmiş...bir helikopter nasıl olurda gideceği yeri hava şartlarına bakmazda yola cıkar.hangı rotadan gıdeceğini şirketine nasıl bıldırmeez...rotaya gore ararsın bu ne iş...i

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
yarensin , aynen öyle kardeşim.. işin içinde bir iş var. kimsenin günahına girmek istemem ama degerli bir abim vardı alperenlerden, kendisiyle konusmam olmustu.. birileri bir şekilde düşmanlık güdüyor bundan eminiz. kimileri diycektir bu adamla ne işleri olur. milliyetci ve sag bir parti olması kıvılcımları uzerıne cekmesine en büyük etkenlerden..
bir de arama calısmaları 20 saat olmasına ragmen netlık kazanmadı..kriz masası olusturuluyor o kriz masasına havalacılardan da katılan muhakakki vardır.. helikopterin kalkıs saati belli,düsüs saati belli,yeri bellii. az mantıklı düsünürsek neden dusus yeri bulunamıyor.. bir havacı bile aramaların yetersiz,hatta acemice oldugunu söylüyor..Allah yardım etsin,umudum tukendi tamamen.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
allah yardımcıları olur inşallah dualarımız onlar için selametle kalın.

Emir Sadullayev

Kayıtlı Kullanıcı
allahım yakma yürekleri bizim ve vatanın böyle temsilcilere ihtiyacı var....ah bu soğuk ah bu kara kış nasıl olacak...

Esselamu Aleyküm,

Lütfen biraz daha sakin olur musunuz? neredeyse ölüme isyan edeceksiniz Allah celle celâluhu muhafaza...Kulun vakti gelmişse kim erteleyebilir ki...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

‘‘Yazılı bir ecele bağlı olarak Allah'ın izni olmadan hiçbir nefis ölecek değildir.'' (Ali İmran 145)

‘‘Hâlbuki öldüren de dirilten de Allah'u Teâlâ'dır.'' (Ali İmran 156)

‘‘Her Ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince, ne bir an geri kalır ne de bir an ileri gidebilirler.'' (Araf 34)

‘‘Nerede olursanız olun, ölüm size yetişir. İster ise sarp ve sağlam kalelerin içerisinde olsanız bile'' (Nisa 78)

‘‘De ki; kendisinden kaçmakta olduğunuz ölüm size ulaşacaktır.'' (Cuma 8)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...Duamız senin için Değerli İnsan...

Selamünaleykum...Duamız senin için Değerli İnsan...

Ya gizlice çevirilen bir iş var...yaptığı mitingten sora birilri görüşmek istemiş...başkan galiba helikopterle görüşmeye gidiyorken bu olay meydana gelmiş...bir helikopter nasıl olurda gideceği yeri hava şartlarına bakmazda yola cıkar.hangı rotadan gıdeceğini şirketine nasıl bıldırmeez...rotaya gore ararsın bu ne iş...i

yarensin , aynen öyle kardeşim.. işin içinde bir iş var. kimsenin günahına girmek istemem ama degerli bir abim vardı alperenlerden, kendisiyle konusmam olmustu.. birileri bir şekilde düşmanlık güdüyor bundan eminiz. kimileri diycektir bu adamla ne işleri olur. milliyetci ve sag bir parti olması kıvılcımları uzerıne cekmesine en büyük etkenlerden..
bir de arama calısmaları 20 saat olmasına ragmen netlık kazanmadı..kriz masası olusturuluyor o kriz masasına havalacılardan da katılan muhakakki vardır.. helikopterin kalkıs saati belli,düsüs saati belli,yeri bellii. az mantıklı düsünürsek neden dusus yeri bulunamıyor.. bir havacı bile aramaların yetersiz,hatta acemice oldugunu söylüyor..Allah yardım etsin,umudum tukendi tamamen.

İnsanın içine farklı düşünceler gelmiyor değil...
Son zamanlardaki durumlar ve olaylar da gözönüne getirilirse biraz şaibe var...
Bu helikopterde YER BELİRLEME CİHAZI ARIZALI imiş....
Miting sırasında helikopter bir yere gidip gelmişşş...
Böyle birşey olur mu yahu????

Ben düştüğü söylenen yeri biliyorum...
Çok yüksek rakımlı 2500-3000 m. ve ulaşımı zor bir yer...
Zaten akşam ve gece sis-tipi ve kar yağışı olduğundan dolayı fazla bir iş de yapılamamış...

Dualarımıza devam kardeşlerim...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Şekerim seninde her şeyden haberin var...:a12:

mir_erhan

Moderator
Esselamu Aleyküm,

Lütfen biraz daha sakin olur musunuz? neredeyse ölüme isyan edeceksiniz Allah celle celâluhu muhafaza...Kulun vakti gelmişse kim erteleyebilir ki...

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla

‘‘Yazılı bir ecele bağlı olarak Allah'ın izni olmadan hiçbir nefis ölecek değildir.'' (Ali İmran 145)

‘‘Hâlbuki öldüren de dirilten de Allah'u Teâlâ'dır.'' (Ali İmran 156)

‘‘Her Ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince, ne bir an geri kalır ne de bir an ileri gidebilirler.'' (Araf 34)

‘‘Nerede olursanız olun, ölüm size yetişir. İster ise sarp ve sağlam kalelerin içerisinde olsanız bile'' (Nisa 78)

‘‘De ki; kendisinden kaçmakta olduğunuz ölüm size ulaşacaktır.'' (Cuma 8)

Allah razı olsun Emir kardeşim
çok güzel dedin. biraz sabırlı olmak lazım konuşmalar erken ve
Gelen Rabbimden geliyor.
selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt