Herşeye_Rağmen
Kayıtlı Kullanıcı
- Katılım
- 21 Mar 2011
- Mesajlar
- 47
- Tepki puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 39
Doğum gününüz kutlu olsun nice uzun yıllara Rabbim sıhat versin inşallah...
En istediğim dilek,şahsım adına....Allah(cc) siz değerli gönüldaşımıza hayırlı uzun ömürler versin...Allah yolunda yaşamak,
davaya hizmet etmek ve bu DAVA uğruna can vermek nasip eylesin...
Allahcc razı olsun can gönüldaşımız...B)B)B)Sağlıklı huzurlu bol maneviyatlı ,
nice mutlu yıllara
allaha emanet olun.
En istediğim hediyeyi de sen vermişsin İbrahim gönüldaşım,hemşehrim...Çok değer li gönüldaşımız
ALLAH celle celalühü sevdiklerinizle beraber sağlıklı, iman dolu,
RABBİMİN razı olacağı güzel bir ömür nasip etsin...
Buda hediye
Allahcc razı olsun kardeşimiz...Doğum gününüz kutlu olsun nice uzun yıllara Rabbim sıhat versin inşallah...
Allahcc razı olsun gönüldaş...Mürmüdük adlı kullanıcı abimizin yeni yaşını kutlar.Bütün ömrünü islama uygun yaşaması dileğiyle.Ayrıca ALLAH aileden ve sağlıktan ayırmasın.
Ve Aleyküm Selam can kardeşimiz...selamün aleyküm değerli kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun Allahım iki cihan saadetini nasip eylesin.
Allahcc razı olsun can kardeşim...Mürmüdük Abimiz Bu Forumda Çok Seviliyorsunuz
Bunu Hiçbir Zaman Unutmayın...B)
Hep Mutlu Olmanız Ve Hep Mutlu Kalmanızı Diliyorum.
Burada çok güzel bir aile kurulmuş. Ara ara tartışmalar, fikir ayrılıkları çıksada aile olmaktan hiç vazgeçilmemiş. Her defasında birbirinizi Allah aşkı için Allah rızası için sevmiş ve korumuşsunuz. Tekrar ve tekrar birbirinize bağlanmışsınız. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum güzel ailem. Allah uzun ömürler nasip etsin hepinize ihşallah. Burda böyle sohbetler ettiğiniz gibi cennette de sohbetler etmeyi Allah nasip eylesin ihşallah.
Gönlünüze bereket kardeşimiz...Burada çok güzel bir aile kurulmuş. Ara ara tartışmalar, fikir ayrılıkları çıksada aile olmaktan hiç vazgeçilmemiş. Her defasında birbirinizi Allah aşkı için Allah rızası için sevmiş ve korumuşsunuz. Tekrar ve tekrar birbirinize bağlanmışsınız. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum güzel ailem. Allah uzun ömürler nasip etsin hepinize ihşallah. Burda böyle sohbetler ettiğiniz gibi cennette de sohbetler etmeyi Allah nasip eylesin ihşallah.
Nerelerdesin ya... Hoş gelmişsiniz değerli hemşerim...değerli gönüldaş abimiz yeni yaşın hayırlı olsun
sağolsun şehadetgülü söyleyince geldim bende seni kutlamadan olmaz abicim
Ve Aleyküm Selam saygıdeğer öğretmenim...SelamünAleyküm Kardeşim, Abim....
ALLAHım Hoşnut olacağı şekilde bir Hayat yaşamanızı size ve sevdiklerinize lütfetsin İnşaAllah...
Sizi ve Ailenizi Ateşin azabından muhafaza buyursun...
ALLAHa emanet olunuz
Selam ve Baki Dua ile...
Allahcc razı olsun can kardeşimiz...Cenabı Allah kendisnin ve resulunun yolunda harcanacak bir ömür nasip etsin kardeşim sana. Hayırlara vesile olamsı temennilerle. Nice mutlu yıllara.
Daha bir çok yaşınıza ALLAH celle celalüh izni ile iman,islam ve ihsan üzere girersiniz.
Selametle kalınız.......