Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

müminlerin bilmeyerek düştüğü hatalar (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: müminlerin bilmeyerek düştüğü hatalar

denizbektas911 yazdı:
Rabbim razı olsun sizden öğrendiklerimizle geçen günümüzde fayda var kabala felsefesinden kaçınalım nette yayınlıyorum herkes bilsin A.E.O
s.a
kardeş haklısın şu an başımıza örülen çoraplardan bir tanesi kabala ve en iğrenci.oradaki öğretilerden birçoğu dinimizle tezat içermekte.ben bu felsefenin islama karşı yapıldığını düşünmekten kendimi alamıyorum.özellikle ünlüleri seçerek (ör.madonna en ateşli hayranlarındandır) geniş kitlelere ulaşıyorlar.ve çok hızlı gelişiyorlar.

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: müminlerin bilmeyerek düştüğü hatalar

ÖNEMLİ BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ.BİLEREK VEYA BİLMEYEREK YAPYIĞIMIZ OKADAR YANLIŞ ŞEYLER VARKİ.İLK AKLIMA GELEN ŞU CAMİLERDE TESBİH ÇEKİLCEĞİ ZAMAN BİR BAKIYORUZ TESBİHLER HAVALARDA UÇUŞUYOR.YA TESBİH DAĞITMAK FARZMIDIR ACABAÇOK MERAK EDİYORUM.ADAM HUŞU İÇİNDE TAM HAZIRLANMIŞ BİR BAKIYORKİ KAFASINA BİR TESBİH GEÇMİŞ .:eek: GERÇEK BİR OLAY HE.DÜŞÜNSENİZE KENDİ BAŞINIZA GELDİĞİNİ.YANİ DEMEK İSTEDİĞİM AYRINTILARDA KALMIŞIZ.BİRDE DİNİ NAKAHA İMAM NİKAHI DİYORUZ.YA BİZENE İMAMIN NİKAHINDAN.ŞİMDİLİK AKLIMA GELEN BUNLAR.
SELAM VE DUA İLE.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt