Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müjdemi isterim!!! (2 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar 21 sayfa gezdim ama ayni isimle daha once actigim konuyu bi turlu bulamadim kusura bkmayin biyerlerde varsa da yeniden aciyosam.Evet mujdemi isterim ;) esim denetimli serbestlik yasasindan faydanlandi iki gundur evde bundan sora Allah in izniyle evimizde olcak bizim icin dua eden herkese sonsuz tesekkurler bende butun arkadaslarim icin hayatlarinda herseyin hayirlisini diliyorum.bundan sora bizi yine bi sinav beklio arkadaslar is,bi duzen kurmak yeniden basliyoruz bakalim Allah in izniyle dualarinizi uzerimizden eksik etmeyin Allah aemanet olun

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH kimseyi düşürmesin :)
çok sevindim :)
ALLAH yardımcınız olsun Hayırlı cumalar :)

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Inanın çok sevindim.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tabiki dua etmeye devam edeceğiz.
Allahın izniyle.
şu an okudum bile.
Allaha emanet ol.
Selametle kal.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Inanın çok sevindim.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tabiki dua etmeye devam edeceğiz.
Allahın izniyle.
şu an okudum bile.
Allaha emanet ol.
Selametle kal.
Saolasin canim Allah razi olsun yuregine agzina saglik sende Allah a emanet ol selametle kal .

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcınız olsun abla..
RABBİM hayırlı kapılar açsın...:)

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun aileniz için.Rabbim kimseyi darda bırakmasın.selamlar

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam canım yaa başlığı görünce anlamıştım..:a15:
Öyle çok sevindim ki, anlatamam.. Bundan sonrası inşaAllah hayırlı olur.. Rabbim inşaAllah hayırlı bir rızık kapısı açar..
İnşaAllah hayatınıza hayırlı bir yön verirsiniz.. İnşaAllah çok mutlu, huzurlu, imanlı, bol maneviyatlı hayırlı yıllarınız olur..
Dualarımızda sizi de unutmayız inşaAllah. Sen de unutma olur mu? ::)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Saolasin arzu kardesim Allah razi olsun dualarinizi eksik etmeyin Allah a emanet olun

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım bundan sorakı hayatınızada huzuru eksık etmesın Rabbım yardımcınz olsun

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Saolasin canim benim konuyu bilenler basligi gorunce anlamislardir;) ne kadar sevindiginizi tahmin edebiliorum canim benim guzel kalplerinizi biliorum hepinizden Allah razi olsun.insallah bitanem dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim duaya ihtiyac bitmez ;) Rabbim seninde gonlune gore versin varsa sıkintilarini bi an evvel gidersin insallah opuyorum ;)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Amin semra kardesim saolasin Allah razi olsun sizlerden.

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
adınıza sevindim insallah hep güzel müjdeler alırsınız sizden
rabbim evinizden huzuru mutluluğu eksik etmesin
rabbim daima yar ve yardımcınız olsun
selametle kalın

_semra_

Kayıtlı Kullanıcı
boyle gercekten gulen yuzlere ıhtıyacımız var:)ALLAH yuzundekı tebessumu eksıltmesın :)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Saolasin behiye kardesim Allah razi olsun insallah sen,ben butun kardeslerim hep guzel haberler aliriz ;) guzel dualarina amin kardesim Rabbim sizlerinde darliginizi giderip feraha erdirsin insallah.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
;) saol semra kardesim amin insallah sizlerinde yuzleriniz hep gulsun ben cevapla dedigim halde mesajlarinizi cevaplayamiyorum o yuzden isimlerinizi belirtiyorum her seferinde mobil uygulamada bi sorun var galiba alakana tesekkur ederim canim kardesim Allah razi olsun ;)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Saolasin behiye kardesim Allah razi olsun insallah sen,ben butun kardeslerim hep guzel haberler aliriz ;) guzel dualarina amin kardesim Rabbim sizlerinde darliginizi giderip feraha erdirsin insallah.
amin benimde özellikle şimdi bu sıralarda çok duaya ihtiyacım var duanızı eksik etmeyin...
allah sizdende razı olsun

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun kardeşim, adınıza ve eşinizin adına çok sevindim, muhakkak o da sizi çok özlemiştir.. Allah seven insanların yardımcısı olsun inş.. Dua ve selam ile kalınız..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Insallah canim kardesim ederim tabiki Allah yardimcin olsun insallah darligin her neyse bi an once feraha er insallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt