Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müjdemi isterim :) (2 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım. Gözünüz aydın.. Çok sevindim.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun..
amiiin canım Allah razı olsun Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımında sıkıntılarını gidersin herkesin hayatına ve ahiretine huzur, mutluluk bereket nasip etsin inşallah

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim ablam.
Allah yüzünü daima güldürsün inşAllah böyle
eşiniz de bir an önce özgürlüğüne kavuşur inşAllah.
Allah a emanet olun

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
inşaALLAH mutlu huzurlu yaşar gidersiniz :)

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
tebrikler.kardeşim.[/COLOR]

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim ablam.
Allah yüzünü daima güldürsün inşAllah böyle
eşiniz de bir an önce özgürlüğüne kavuşur inşAllah.
Allah a emanet olun
saolasıın canım Allah razı olsun amin Allah hepimizin buradaki bütün arkadaşlarımın dua kardeşlerimin yüzünü daima güldürsün inşallah sende Allah a emanet ol :)

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mihrace kardeşim inan senin adına çok sevindim ALLHIM inş birdaha ayırmaz sizi ve sıkıntılarınıdan kurtarır
inş
188.jpg

buda benden size inş hep böyle yüzünüzdede mutlulukdan güller açsın ALLAHIMIZ c.c. emanet olun

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mihrace kardeşim inan senin adına çok sevindim ALLHIM inş birdaha ayırmaz sizi ve sıkıntılarınıdan kurtarır
inş
188.jpg

buda benden size inş hep böyle yüzünüzdede mutlulukdan güller açsın ALLAHIMIZ c.c. emanet olun
saolasın canım Allah razı olsun amin Rabbim inşallah hepimizin sıkıntılıraını giderir.gül içinde ayrıca teşekkür ederim çok güzelmiş:)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Ah sahi miii :) :) Çok güzel bir haber bu. Kusura bakma ya şu aralar kursum var. Gece 4lere kadar oturan ben bu saatlerde uykum geliyor :D Öptüm seni kocamaaaaan :)
kız Allah iyliğini versin niye tanıtmıyosun kendini başka bi konuda gördüm artık bende bu arkadaşı tanıyorum heralde diyip bozuntuya vermemiştim :)evet sahi tatlım artık istediği zaman istediği kadar arıyabiliyo 28 gün sorada izne gelcek Allah nasip ederse pardon ayın 1 i oldu dimi 27 gün kaldı :)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Ah sahi miii :) :) Çok güzel bir haber bu. Kusura bakma ya şu aralar kursum var. Gece 4lere kadar oturan ben bu saatlerde uykum geliyor :D Öptüm seni kocamaaaaan :)
bu arada ne kursu bu tatlım?her ne ise sanada kolay gelsin uyu tabi uykusuzluk hasta ediyo insanı bende seni kocamaaaan öpüyorum

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin canım Allah razı olsun Rabbim buradaki tüm arkadaşlarımında sıkıntılarını gidersin herkesin hayatına ve ahiretine huzur, mutluluk bereket nasip etsin inşallah

Amiin canım. Rabbim senden de, hepimizden razı olsun..
Güzel dualarına yürekten amiinnn..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar yaz tatili dolayısıyla bi süre annemde kalıcam evde internet olmadığından aranızda olamayabilirim hakkınızı helal edin Allah a emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaşlar yaz tatili dolayısıyla bi süre annemde kalıcam evde internet olmadığından aranızda olamayabilirim hakkınızı helal edin Allah a emanet olun

Ve aleykum selam canım.. Hakkımız varsa helal olsun.. Sen de helal et.. Rabbime emanetsin..:H

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Canim tlf dan girdim nete bi bakiyim dedim ;)benimde hakkim varsa helal olsun canim Allah a emanet olun hayirli geceler

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım konun burda:) Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt