Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Müjdemi isterim :) (3 Kullanıcı)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum birbirinden kıymetli arkadaşlarım benim ilk konumu bilen arkadaşlar derdimi de biliyolardır ben bugün mektup aldım :)ve çokta güzel bi haber gelmek bilmeyen dosya gelmiş Rabbim izin verirse eşim 2 aya kadar açık cezaevine çıkıcak :)bunada binlerce kere şükür dier halinden çok daha kolay olacak ben bugün çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim tertemiz kalpleriyle bize dua eden herkese teşekkür ediyorum hepinizden Allah binlerce kere razı olsun bize dua etmeye devam edin Allah a emanetsiniz kardeşlerim

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi hayırlı olsun mihrace kardeşim.hangi cezaevindeydi eşiniz?

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada hangi cezaevindeydi eşiniz ben askerliğimi jandarma olarak cezaevinde yaptım ondan soruyorum kardeşim?

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
..............................................

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH bir an önce kurtarsın abimizi.ben de cezaevinde 5 ay askerlik yaptım jandarma olarak.neler çektiklerini gördüm.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Gözünüz aydın..hayırlı olsun
Allah,daha da iyi etsin inşallah..

G

Goldenrose

Çok çok çok sevindim ablacım :) Rabbim buradaki temiz kalpli kardeşlerimizin dualarını kabul etti çok şükür :) Kendine çok iyi bak ablacım. Allah'a emanet ol :)

A.A.

Kayıtlı Kullanıcı
Ah Cok sevindim sizin icin. Rabbim kurtarsin, sabir versin. :D

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
çooookkk ama çokkkk sevindim canım hadi hayırlı olsun.darısı çıktığını görmeye nasip olsun birtanem.hadi inşallah buda geçti ALLAHIN ziniyle.ALLAHA emanet ol canım

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevindim mihrace abla.
Hayırlı olsun.
RABBİM kavuştursun.

Bu arada abla çok güzel bir haber verdiniz.?

Nasıl bir müjde istiyorsunuz :)

mevhat

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bi haber canim ben hatug olarak takip ediyodum ama dualarimiz cabuk kabul oldu rabbim kavusdursun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim gözün aydın Allah eşinizin ve sizin hakkınızda ne hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun Alalh hayırlı bor bereketli güzel günler nasip etsin Rabbim.
Alalh korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun hayırlı cumalar.:)

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Çok çok çok sevindim ablacım :) Rabbim buradaki temiz kalpli kardeşlerimizin dualarını kabul etti çok şükür :) Kendine çok iyi bak ablacım. Allah'a emanet ol :)

sağolasın canım benim Allah razı olsun dualarınız sayesinde sende Allah a emanet ol

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
çooookkk ama çokkkk sevindim canım hadi hayırlı olsun.darısı çıktığını görmeye nasip olsun birtanem.hadi inşallah buda geçti ALLAHIN ziniyle.ALLAHA emanet ol canım

sağolasın canım benim dualarınız sayesinde duanızı eksik etmeyin.sende Allah a emanet ol bitanem

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevindim mihrace abla.
Hayırlı olsun.
RABBİM kavuştursun.

Bu arada abla çok güzel bir haber verdiniz.?

Nasıl bir müjde istiyorsunuz :)

teşekkür ederim canım kardeşim Allah razı olsun dualarınız sayesinde dualarınızı bizden eksik etmeyin.:) müjdeme karşılık varlığınız yeter canım

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bi haber canim ben hatug olarak takip ediyodum ama dualarimiz cabuk kabul oldu rabbim kavusdursun

teşekkür ederim canım kardeşim evet dualarınız çabuk kabul oldu çok şükür :) Rabbim bize buradan birbirimize hep güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt