DUN_SURGUNU_YA
Kayıtlı Kullanıcı
1. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Aleyhisselam:
"Günahlarınız denizlerin köpüğü kadar olsa, fakat siz sabah akşamları:
Sübhanellahi ve bi hamdihi
tesbihini derunibir aşk ve şevkle yüzer defa okursanız günahlarınız afolunr" müjdesini veriyor. (Keşfü'l- Ğumme 1/352)
2. -Kim,Rabbim Allah'tır. Hiçbir şeyi O'na eş koşmam ve yakinen bilirim ki, O'ndan başka bir ilah yoktur,
derse, bütün günahları affolunur. (Keşfül-Ğumme 1/352)
3. Allah Resulü buyurdular ki:
- Bir kul:
Şehidallahü ennehu la ilahe illa hüve vel melaiketü ve ülül ılmi kaimen bil kıstı la ilahe illa hüvel aziyzül hakiym, inned diyne ındellahil islam,
ayetini okudu peşinden de
"Allah'ın şahid tuttuklarını ben de şahid tutuyor, şahit tuttuğum bu ahdi Allah'a emanet ediyorum" dedi. Kulun bu duasına Allah Teala şöyle karşılık verdi:
"Bu kulumun bana bıraktığı bir emanettir. Bu kulum bana söz verdi. Onun sözünün gereğini yerine getirmeye en layık olan benim."
Ardından meleklere şöyle buyurur:
"Alın bu kulumu cennetime götürün."
"Günahlarınız denizlerin köpüğü kadar olsa, fakat siz sabah akşamları:
Sübhanellahi ve bi hamdihi
tesbihini derunibir aşk ve şevkle yüzer defa okursanız günahlarınız afolunr" müjdesini veriyor. (Keşfü'l- Ğumme 1/352)
2. -Kim,Rabbim Allah'tır. Hiçbir şeyi O'na eş koşmam ve yakinen bilirim ki, O'ndan başka bir ilah yoktur,
derse, bütün günahları affolunur. (Keşfül-Ğumme 1/352)
3. Allah Resulü buyurdular ki:
- Bir kul:
Şehidallahü ennehu la ilahe illa hüve vel melaiketü ve ülül ılmi kaimen bil kıstı la ilahe illa hüvel aziyzül hakiym, inned diyne ındellahil islam,
ayetini okudu peşinden de
"Allah'ın şahid tuttuklarını ben de şahid tutuyor, şahit tuttuğum bu ahdi Allah'a emanet ediyorum" dedi. Kulun bu duasına Allah Teala şöyle karşılık verdi:
"Bu kulumun bana bıraktığı bir emanettir. Bu kulum bana söz verdi. Onun sözünün gereğini yerine getirmeye en layık olan benim."
Ardından meleklere şöyle buyurur:
"Alın bu kulumu cennetime götürün."