ARAP-BEN yazdı:
ADAMLAR DÜNYAYI OKADAR SEVİYOLARKİ VALLLAAHİ İYİCE YERLEŞİYOLAR ONU BİLMEMDE DENİZİN GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL KİM DOLDURMUŞ O SUYU ACABA ....S.A
lastmoon yazdı:
selamün aleyküm muaz kardeşim,tebessümd kardeşim öyle yazınca ben de gülme krizine girmiştim.sizler şakanın dozunu kaçırmayacak kadar düşüncelisiniz.Allah razı olsun..Allah'a emanet olun...
lastmoon yazdı:
bi karışıklık oldu "bu kadar şaka yeter"yazan tebessümd kardeşimmiş.ben muaz kardeş,sen öyle yazdın sandım,o yüzden size hitab ettim.
nihalim yazdı:
EMEĞİNİZE SAĞLIKB)B)B)A.E.O.B)B)B)B)B)
hardlove yazdı:
S.A RESİM ÇOK GÜZEL.AMA NİYE GİDİP ORDAN TEKRAR GERİ DÖNÜYORLAR ONU ANLAMADIM.
ARAP-BEN yazdı:
HARD LOVE ARKADAŞIM..S.A GİDİP GERİ DÖNMÜYORLAR DİKKAT EDERSEN YOLUN BİTTİĞİ YERDE TÜNEL ALT GEÇİT VAR DENİZİN KARŞISINDA YOLUN DEVAMI VAR
mustafa_xtar yazdı:
MUAZ BUNU BANA YAPMA, RESMİ GÖSTERME DEMEDİM Mİ?
hicretturkan yazdı:
Selam aleyküm degeri abiler ablalar .ben foruma yeni üye oldum öğrenciyim ve üniversitede okuyorum.acıkcası forumla tanısma anım soktu cünkü anasayfada yeralan seytanların o müthiş planları(israilin Mescid-i aksa lanından bahsediyorum)ve buna karsın müslümanların camisinin resmini bilmeme saflığı(çoğunluk acısından malesef bende buna dahilim) ve birşey yapamama acizliği beni bu konuda cok üzdü.bu konuda yazdığım mesac bunu gösteriyor.Derken bugunde bu ilginc haberle karsılastım bari moral olsun diye ben de bir yorum yapim dedim.Efendim resme dikkatli bakılırsa yolun ortasına denize dogru bir eğim var.yani dikkat edilirse denizin tam karsısındaki beton yığınından çıkılıyoryoksa böyle bir yapı süs olsun diye ya da geri dönülsün diye yapılmıl olamaz..şimdiye kadarki yorumları okudum da fakat dikat eden çıkmamaış.Nese bu arada sunu da ekleyeyim.Günde en az kırk defa okuduğumuz namazlardaki fatiha süresnde Rabbimizin özeliklerinden biri ''Elhmdülillahirrabbilalemin'' okuyoruz.dikat edilirse burada ''Rabbil alemin'' yani tüm almemlerin Rabbi deniliyor.Sadece mü'minlerin Rabbi denilmiyor.Dolayısıyla yapan kafir de olsa caliştiktan cabaladıktan sora ALLAH onun hakkını yiyip vermemezlik etmez.Bu yuzden degerli kardeslerimizin hicbiri niye bize de nasip lmuyor demesin.Calisirsak bize insallah daha da güzelleri nasip olur.Hareket bizden bereket ALLAH'tan.Herkese hayırlı geceler.Slam ve dua ile....
guzin yazdı:
ARKADASLAR BEN ÜYE OLDUM AMA COK KOPUK KALDIM KONULARINIZDAN.. ALLAH A EMANET OLUN...