Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mücahide çocuk olmanın şartlarını anlatıyorum şimdi (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
mücahide incinur...................:a15:

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun
İNCİNUR senden ve seni öğretenlerden ,
Selam ve dua ile ....

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam engin abi.geç cevap verdim özür dilerim.bakkala gittim ondan.evet beni göremiyorsun çünkü derslerim çok ağırdı.bizim evin kuralları varya.incinur bilgisayara giremez tatilde giricek .engin abi sosyalbilgiler dersinde yerel yönetim konusunu işliyoruz.bbizim evdede annem belediye başkanı.annem istese o kuralı kaldırır ama kaldırmıyor işte.babama dedim baba belediye başkanı nı halk seçer ve görev süresi 5yıldır ama benim annem hep küçüklüğümden beri belediye başkanı.bana oy ver ben olayım dedim:a21:babam çok güldü annen darbe indiri kızım dedi.ama annem bizi dövmezki ama darbe başka bişey dedi büyüyünce anlatıcak babam
yani engin abi annem bu kuralı kaldırsa çok güzel olucak işte.ama babamda annemden korkuyor
ama az kaldı daha çok gircem tatilde.dini yaz okuluna gitcem engin abi
kuran namaz gezme sporda varmış.gecede teheccüd namzı kılıcaz
bakalım daha çok şey öğrencem ben azsonra çıkıcam ders yapmaya gidicem arkadaşıma.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam engin abi.geç cevap verdim özür dilerim.bakkala gittim ondan.evet beni göremiyorsun çünkü derslerim çok ağırdı.bizim evin kuralları varya.incinur bilgisayara giremez tatilde giricek .engin abi sosyalbilgiler dersinde yerel yönetim konusunu işliyoruz.bbizim evdede annem belediye başkanı.annem istese o kuralı kaldırır ama kaldırmıyor işte.babama dedim baba belediye başkanı nı halk seçer ve görev süresi 5yıldır ama benim annem hep küçüklüğümden beri belediye başkanı.bana oy ver ben olayım dedim:a21:babam çok güldü annen darbe indiri kızım dedi.ama annem bizi dövmezki ama darbe başka bişey dedi büyüyünce anlatıcak babam
yani engin abi annem bu kuralı kaldırsa çok güzel olucak işte.ama babamda annemden korkuyor
ama az kaldı daha çok gircem tatilde.dini yaz okuluna gitcem engin abi
kuran namaz gezme sporda varmış.gecede teheccüd namzı kılıcaz
bakalım daha çok şey öğrencem ben azsonra çıkıcam ders yapmaya gidicem arkadaşıma.

Maşallah:) Annen senin için iyisini istediği için kurallar koyuyor.O kurallara uyman senin için zor olsada, senin iyiliğinedir. Annen-baban ne derse yapmaya gayret gösterirsin inşallah.. Rabbim derslerinde başarılar versin, zihin açıklığı versin..
Allaha emanet ol canım kardeşim..

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mücahide ablacım:a15:ne güzel hep böyle diyelim tamammı.biz çok okumalıyız ablacım.kıyamet yaklaşınca sahte hocalar çıkcakmış annem söledi.kuran okucaz bol bol .kuranı deyiştirmek isteyenlere inanmıcaz.başörtüsü yok diceklermiş ama biz onlara inanmıcaz.allah onlara hesap sorcak.peygemmerimizin hayatını okucaz hep onu örnek alıcaz.mücahide allah yolundan ayrılmaz.
Allahcc yar ve yardımcın olsun kardeşimiz...
Allahcc seni en sevdiği kullarından eylesin...
Allahcelle celaluha emanet olasın...
ALLAH EN GÜZEL VEKİLDİR...
BESMELE...SELAM...DUA..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt