Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

mücahide çocuk olmanın şartlarını anlatıyorum şimdi (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
bismillah..................aa bu güzel bende artık bismillah diye yazıcam konu açarken.neyse biz annem hastaydı o yüzden sohbet yapamıyorduk ama annem iyileşti sohbet yaptık.annem bana mücahide çocukları anlattı bende size anlatcam
1 -dinini anlatıcak ,herkese ama güzel kimsenin kalbini kırmıcaz
2--peygammerimizi anlatıcaz hayatını okucaz çok bilgili olucaz
3-ben herşeyi biliyorum demicez benim günahım yok demicez
4-kimsenin kalbini kırmıcaz allah hidayet versin dicez
5-namaz kılcaz,oruç tutucaz sadaka vercez
6-hırsızlık yapmıcaz
8-büyüklerimize saygılı olucaz
9-güleryüzlü olucaz,misafirleri güzel karşılıcaz,başımızı kapatıcaz
10-sevgili olmıcaz filört çok günah
11-ben cennete gidicem demicez allah bilir
11-bol bol salavat getircez
12 içki içmicez
13-erkeklrin yanında güzel hanım gibi durucaz,edepli terbiyeli olucaz
14-kuran bol bol okucaz,
15-hep şükretcez allah
16sabırlı olucaz allah sabırtlı olanları severmiş
17-israf etmicez,ekmek çpe atmıcaz
18-daha vardı ama aklıma gelmiyo şimdi

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aklıma geldi ama yukarı yazamıyorum.
18-kavga etmicek.karşımızdaki kavga ederse kavgayı terketcez.allah böyle yapana sevap yazar.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
:a15: MaşaAllah benim güzel kardeşime..
Annenin anlattıklarını bizede sen burdan anlat olurmu.Öğrendiklerini bizede anlatırtsan mutlu oluruz.Allah celle celalüh e emanet ol:a12:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
erkeklerde mücahid oluyor.kızlar micahide,mesel a ben mücahide incinur

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
erkeklerde mücahid oluyor.kızlar micahide,mesel a ben mücahide incinur

Selamün Aleyküm Can Nurum, minik ve azimli mücahidem:)...
Anneciğinden de, senden de Rahman c.c razı ve memnun olsun ebeden, sizleri cennet salihalarından eylesin inşallah.. Maşallah, anneciğin ne güzel anlatmış.. Senin de yüreciğine, ellerine sağlık kocaman yüreklim.. Rabbimiz c.c seni razı olduğu hal üzere eylesin, dava yolunda kalbini ve adımlarını sabit eylesin inşallah.. Bayramın nasıl geçiyor bu arada can nurum:)? İnşallah her şey yolundadır.. Rabbimize emanetimsin inşallah.. Baki Selam ve Dualarımla..:H

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
masaallah canim ya evet kardesimize katiliyorum bizede aktar buraya annenin dediklerini insallah.. hihi

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
:a15: MaşaAllah benim güzel kardeşime..
Annenin anlattıklarını bizede sen burdan anlat olurmu.Öğrendiklerini bizede anlatırtsan mutlu oluruz.Allah celle celalüh e emanet ol:a12:
tamam anlatırım ablacım.hepimiz sevap kazanırız.annem bana anlatınca sevap kazanıyor bende dinleyince sevap kazanıyorum eğer bende öğrendiklerimi hem anlatırsam hemde yaparsam yine sevap kazanıyorum sizde beni dinlerseniz sevap kazanırsınız.allah bol bol sevap yazsın işallah:a16::

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Can Nurum, minik ve azimli mücahidem:)...
Anneciğinden de, senden de Rahman c.c razı ve memnun olsun ebeden, sizleri cennet salihalarından eylesin inşallah.. Maşallah, anneciğin ne güzel anlatmış.. Senin de yüreciğine, ellerine sağlık kocaman yüreklim.. Rabbimiz c.c seni razı olduğu hal üzere eylesin, dava yolunda kalbini ve adımlarını sabit eylesin inşallah.. Bayramın nasıl geçiyor bu arada can nurum:)? İnşallah her şey yolundadır.. Rabbimize emanetimsin inşallah.. Baki Selam ve Dualarımla..:H

aleyküme selam mücahide ablacım.ben mücahidde olurum demi.yani ben mücahideyim deyince günah olmaz heralde.allah senden de razı olsun .ecmaiin olsun:a12:bayram iyi çok güzel geçiyor evde hep misafir var kalabalık yani.ben ona yardım ettim bana dinlen dedi.ama annem çok yoruluyor.elide ağrıyor bişeyi tutamıyor çok üzülüyorum yani.işallah kötü bişey olmaz ablacım.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
masaallah canim ya evet kardesimize katiliyorum bizede aktar buraya annenin dediklerini insallah.. hihi

tamam anlatırım abla derslerim olmadığı zaman.perşembe akşamları sohbet yapıyoruz annemle.bende size cumartesi günleri anlatırım.allaha emanet ol ablacım:a15::a15::a15:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
:) :) Maşâallah.

Mübarek olsun.

Annenizin kıymetini biliniz.

sizede maşallah abicim:a16:annaemin kıymetini biliyorum tabi ben.annem hakkını helal etmezse ben cennete gidemem .babamla anneme çok saygılı davranıyorum.allaha emanet ol abi.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aşağı düşmüş ondan tıkladım.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam benım mınık mucahıdem..yuce mevlam bata anacıgından sonrada senden razı olsun..gul yuzlumm özude sözude gul olan nurum rabbım istedıklerının kat katını versın yaradanın hayırlı kullu efendımızın sefaatıne nail olacagı ummedden olursun inşa-ALLAH ömrun hak yolunda sonmeyen bir işik gıbı olsun..etrafına hayırlı bır MUCAHIDE olmak nasibıyle yaradana emanat olasın gul yuzlu nurum...

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam benım mınık mucahıdem..yuce mevlam bata anacıgından sonrada senden razı olsun..gul yuzlumm özude sözude gul olan nurum rabbım istedıklerının kat katını versın yaradanın hayırlı kullu efendımızın sefaatıne nail olacagı ummedden olursun inşa-ALLAH ömrun hak yolunda sonmeyen bir işik gıbı olsun..etrafına hayırlı bır MUCAHIDE olmak nasibıyle yaradana emanat olasın gul yuzlu nurum...

selamün aleyküm mücahide ablacım:a15:ne güzel hep böyle diyelim tamammı.biz çok okumalıyız ablacım.kıyamet yaklaşınca sahte hocalar çıkcakmış annem söledi.kuran okucaz bol bol .kuranı deyiştirmek isteyenlere inanmıcaz.başörtüsü yok diceklermiş ama biz onlara inanmıcaz.allah onlara hesap sorcak.peygemmerimizin hayatını okucaz hep onu örnek alıcaz.mücahide allah yolundan ayrılmaz.

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mücahide ablacım:a15:ne güzel hep böyle diyelim tamammı.biz çok okumalıyız ablacım.kıyamet yaklaşınca sahte hocalar çıkcakmış annem söledi.kuran okucaz bol bol .kuranı deyiştirmek isteyenlere inanmıcaz.başörtüsü yok diceklermiş ama biz onlara inanmıcaz.allah onlara hesap sorcak.peygemmerimizin hayatını okucaz hep onu örnek alıcaz.mücahide allah yolundan ayrılmaz.

tamam can mucahıdem benım artık böyle diyoruz.rabbım mahserı alemde saf temız olarak karsısına cımayı nasip eylesın esirgesın bizi munafıklardan..rabbım yollarımıza tas koyanlara onu kabul etyemenlere hidayet nasip etsın hak yolunu bulsunlar inşa-ALLAH can nurum..

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm..
Küçük Mücahidemiz İncinur.. Bu ne güzel ne faydalı paylaşımdır böyle.. Maşallah sana.. Allah ailenden razı olsun senin gibi bir mücahide hanım yetiştirdikleri için.. Allah sana hayırlı ömürler versin.. Allaha emanet ol inşallah.
Selam ve dua ile..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze="4"]selamün aleyküm..
Küçük mücahidemiz incinur.. Bu ne güzel ne faydalı paylaşımdır böyle.. Maşallah sana.. Allah ailenden razı olsun senin gibi bir mücahide hanım yetiştirdikleri için.. Allah sana hayırlı ömürler versin.. Allaha emanet ol inşallah.
Selam ve dua ile..
[/sıze]

aleyküme selam engin abicim.selamını almamışım üzüldüm hakkını helal et abi.
Sende allaha emanet ol .kızınıda öpüyorm

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
canım İncicim ne güzel bilgiler vermişsin bizlere maşallah
allah razı olsun miniğim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt