Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Msn Ile Gelen Virüs (1 Kullanıcı)

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Sabahlar Arkadaşlar Başima Gelen Bir Konuyu Sizinle Paylaşmak Istedim Cumartesi Günü Msn Mi Açtim Biraz Sonra Arkadaşimin Msn Sinden Yeni çektirdiğim Resimlere Bakarmasin Diye Bir Mesaj Geldi Bende Kabul Ettim Meğer Arkadaşimin Haberi Bile Yokmuş Gelen Virüsmüş Başiniza Böyle Birşey Gelirse Karşinizdakine Sormadan Kabul Etmeyin şu An Msn Mi Kullanamiyorum Kim Açiksa Bendende Ona Otomatik Olarak Gidiyor Eşim Hala Temizleyemedi Uğraşiyoruz Bilginiz Olsun Istedim Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
bilgin için teşekkür ederim kardeşim sağol

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
:(:):!:)
Selam ve Baki Dua ile

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sağolun evet böle mesajlar elime ulaşmıştı ve bende dikkat ediyordum...ama eşiniz temizleyebilecek mi acaba...sizden listenizde kim varsa onlarada bulaşacak onlarıda uyarın ki uyarmışsınızdır zaten...selametle kalınız...

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sağolun evet böle mesajlar elime ulaşmıştı ve bende dikkat ediyordum...ama eşiniz temizleyebilecek mi acaba...sizden listenizde kim varsa onlarada bulaşacak onlarıda uyarın ki uyarmışsınızdır zaten...selametle kalınız...

MALASEF TEMİZLEYEMEDİK HERALDE YENİDEN FORMAT ATILACAKMIŞ HERKESİ ENGELLEDİM HAYIRLI GÜNLER

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim ewet bu virüs çok eski yaklaşık 5-6 ay önce felan başladı.çoook geniş yayıldı ve hala yayılıyo anlaşılan.bi çok insan bu yüzden madur oldu biride ben.formatlandı pc m.tam 232 virüs bulduk.virüsün özelliği kendini tüm dosyalara kopyalıyo.kabul ettiniz an bittiniz.avast vardı o yeterli olmadı.şimdi nod32 yükledim onun bi tek o yok ediyo.çok kuvvetili bi antivirüs prog.tavsiye ederim.geçmiş olsun.selametle

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim aynı şey benımde başıma geldi geçen hafta bir yakınım kızının resmını göstermek için resmı yolladı bende kabul ettim ne bılıyım virüs olucgını daha sonra resım geldı açmak için tıkladım virüs programı kaydetmıstık iyiki o vardı yoksa bende giremıcektım ve ben msnı ne zmaan acsam o yakınım msnde oldugunda aynı şekılde yolluyo meğerse msnı kırmışlar... dıkkatlı olun buaralar çok yapıyorlar ...gizli sorunuzu bılıyorsanız msn adresınızı alabılırsınız aslında.. benım msn adresmıde kırmıslardı gizli sorumu gırdım şifremı degıstırdım şimdi rahatlıkla gırebılıyorum msnıme

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim ewet bu virüs çok eski yaklaşık 5-6 ay önce felan başladı.çoook geniş yayıldı ve hala yayılıyo anlaşılan.bi çok insan bu yüzden madur oldu biride ben.formatlandı pc m.tam 232 virüs bulduk.virüsün özelliği kendini tüm dosyalara kopyalıyo.kabul ettiniz an bittiniz.avast vardı o yeterli olmadı.şimdi nod32 yükledim onun bi tek o yok ediyo.çok kuvvetili bi antivirüs prog.tavsiye ederim.geçmiş olsun.selametle

ay allah razı olsun akşam eşim gelince uygulatırım işallah hallolur selametle

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim aynı şey benımde başıma geldi geçen hafta bir yakınım kızının resmını göstermek için resmı yolladı bende kabul ettim ne bılıyım virüs olucgını daha sonra resım geldı açmak için tıkladım virüs programı kaydetmıstık iyiki o vardı yoksa bende giremıcektım ve ben msnı ne zmaan acsam o yakınım msnde oldugunda aynı şekılde yolluyo meğerse msnı kırmışlar... dıkkatlı olun buaralar çok yapıyorlar ...gizli sorunuzu bılıyorsanız msn adresınızı alabılırsınız aslında.. benım msn adresmıde kırmıslardı gizli sorumu gırdım şifremı degıstırdım şimdi rahatlıkla gırebılıyorum msnıme

aleykümselam canım eşim beni uyardı ama ben unutmuşum bakalım işallah halledicez selametle kal

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
..............................hayırlı sabahlar............................

hasan43

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaş bu şekilde evet msn mesajlar geliyor dikkatli olursak fark ederiz çünkü benimde başıma geldi cümle yapısı arkadaşın cümle yapısına benzemediği için ben kabul etmedim tahmin ettim böyle bişey olduğunu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt