Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

msn adresi (1 Kullanıcı)

ebrar55

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.. birkaç gündür siteye giriş yapamıyordum şifre hatası veriyordu ama okuyorum herşeyi.. Allah rızası için söylermisiniz neler oluyor nedir bu haller biri izah etsin bana.. Site amacından çıkıpta bir kavga arenası dönüyor adeta.. Lütfen kendimize gelelim artık.. Böyle konuşmalarla birilerinin ekmeğine yağ sürdüğünüzün farkına varın artık ne olur.. Umarım anlatabilmişimdir.. Hepiniz dua ile kalın. Allaha emanetsiniz hayırlı akşamlar.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
yok kardesim oyle demek istemedim ama bence orda ne amaçli verilmis olursa olsun msn adresi kesinleikle verilmemeliydi .. zaten ben o forumada yazmistim neden msn adresi veriyorsunuz diye bence çok yanlisti o yapilan herkes tek tek msn adreslerini vermislerdi ... Allah pisman olacagimiz isler yaptirmasin insallah selam ve dua ile...
tabi bi yanlış yapan biziz demi.yanlışlara karşı susanlarıda gördük.
herkes 4 4 lük biz değiliz.pişmanlık konusuna gelince yanlıştı ama pişman değilim.herşeyde bir hayır vardır.öyle oldu bir anda ama rabbim bu olumsuzluktan bir hayır çıkardı.söylemek istemiyorum .tabii msn adresi verilsin demiyorum.selametle

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
yok kardesim oyle demek istemedim ama bence orda ne amaçli verilmis olursa olsun msn adresi kesinleikle verilmemeliydi .. zaten ben o forumada yazmistim neden msn adresi veriyorsunuz diye bence çok yanlisti o yapilan herkes tek tek msn adreslerini vermislerdi ... Allah pisman olacagimiz isler yaptirmasin insallah selam ve dua ile...

Kardeşim sizde haklısınız ama ogün yaşananlar güzel değildi herkesin morali sıfırdı yönetimden ses çıkmamasıda iyice ortamı gerdi ama sonradan hepimiz yaptığımızı gördük bu forum aslında bizim için değil başka bir Allah rızası için açılan forma yeni üye olan kişi msn adresini vermiş onun için açıldı Kaan kardeşimiz bu kişiyi uyarmış ama sonuç alamamış bizlerden de isteği böyle kişileri görünce uyaralım sessiz kalmayalım demek içindi konuyu bence daha fazla kurcalamayalım selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
bakın tekrarlıyorum.msn adresi vermek yanlıştır.avet verilmemeli.kurallara uyulmal.bunda hem fikirim.

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
tamam yanlış tabi kurallara uyulsun.ama kalkıpta yok artniyetlidir,piman olucak işler yaptırmasın allah deyipte tanımadan insanları günah keçisi yapmayın lütfen.naptık yani yanlıştı dedik özür diledik daha napalım.tövbemi çekelim bunu hesabı sorulucakmı bize.

KUSURA BAKMA KARDEŞTE BENİM HANGİ YAZIM SİZİN MSN VERMENİZ ÜZERİNE SÖYLERMİSİN BUNDAN HABERİM BİLE YOK BENİM TEPKİM ELAZIGLI MUSTAFA BEYE ASLINDA SİTE YÖNETİMİNE ALLAHA EMANET OL

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
KUSURA BAKMA KARDEŞTE BENİM HANGİ YAZIM SİZİN MSN VERMENİZ ÜZERİNE SÖYLERMİSİN BUNDAN HABERİM BİLE YOK BENİM TEPKİM ELAZIGLI MUSTAFA BEYE ASLINDA SİTE YÖNETİMİNE ALLAHA EMANET OL
yok size değil hüzünlü kardeşime yazmıştım onu.ya bakın tamamben kapatıyorum konuyu.hele hele sizi ve hüzünlü gurbet kardeşimi asla ama asla kırmak istemem.rabbime emanet olun.
bende diyorumki yanlıştı ama pişaman değilim.rabbimin bana açtığı kapıyı bilseniz neden pişman olmadığıma hak verirsiniz.a.e.o

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı

SİZİN NİYETİNİZİ ANLIYORUM DOSTÇA SOHBETLER EDİYORUZ BİR SAKINCASI YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORSUN .. AMA BENİM BAŞIMA GELEN BİŞEYİ ANLATAYIM DİN HAKKINDA KİTAPLARI OLAN Bİ YAZARIN SİTESİNE KİTAPLARLA İLGİLİ YORUM YAZMIŞTIM BUNDAN BİR SENE ÖNCE..ORDADA MSN ADRESİM DE VERİLMİŞ. BİÇOK KİŞİ ALMIŞ MSN ADRESİMİ ..HALADA BİRBİRLERİNDEN ALIP BENİM ADRESİMİ EKLİYORLAR ..İLK ÖNCE DİNLE İLGİLİ SOHBET EDİYORDUK ..ASLINDA HATA BİRAZDA BENDEYDİ.SİZİN GİBİ İYİ NİYETLİ DÜŞÜNÜP EKLEMELERİNE İZİN VERDİM .. AMA BİSÜRE SONRA NE YAZIK Kİ İLANI AŞK EDEN İNSANLAR BİLE OLDU ..YAZIK Kİ İNSANLARIN İYİ NİYETLERİNİ KÖTÜYE ÇEVİRİYORLAR ..SELAMETLE KALIN AMA UYARILARI DİKKATE ALMAKTA FAYDA VAR..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar değerli site üyeleri.....

sizinde bildiğiniz gibi yönetim sıfırlandı en kısa zamanda tekrar oluşturulacak ve çalışmalar sürüyor...bilgimiz bundan ibaret...

bu boşluktan faydalanan farklı niyetlerdeki insanlar türedi....linkler alnıp ilgili kişilere şikayet edilmektedir...yada bir çok kardeşimiz etmektedir...

fakat sizler yada bizler bu olaylar karşısında sessiz kalıyor yada kalıyoruz. niye kimse bu yanlışa bir cevap dahi yazıp bu şahısları uyarmıyor....

tüm yeni yada eski üyeler bu tür şahıslara lütfen ikaz ve uyarılarımızı gördüğümüz forumlarda yapalım ve link kopyalayıp iletişim kısmına veya üye kurallarında bulunan ilgili kısımlara şikayette bulunalım...

selam ve dua ile kalın selametle...

Çok haklısın Kaan kardeşim. Bazı kişiler burayı chat odası falan gibi görüyorlar herhalde. Ben görmedim ama görürsem kesinlikle şikayet ederim. Burası islamiyet sitesi. Chat yapmak isteyen arkadaşlar varsa başka sitelerde çok var öyle odalar. Hiç olmazsa burada görmeyelim. İnsanı nefret ettirmesinler. Allah razı olsun sizden. :H

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
tamam yanlış tabi kurallara uyulsun.ama kalkıpta yok artniyetlidir,piman olucak işler yaptırmasın allah deyipte tanımadan insanları günah keçisi yapmayın lütfen.naptık yani yanlıştı dedik özür diledik daha napalım.tövbemi çekelim bunu hesabı sorulucakmı bize.
ben seni kastetmedim demistim ama galiba anlayamadin bu yazi bana karsi çok iyi anlayabiliyorum fakat sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun neyse kimse ile ugrasacak halim yok selam ve dua ile...

Kaan Erdem

Yönetici
bu amaç için mevcut bir çok site var..burada böyle bir sistem işlemiyor..bu kuralada elimizden geldiğince sadık kalıp zararlarını yaşamak istemiyoruz..selametle...

slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı

evet kardeşim çok güzel açıklamışsın ekleyecek kelimem yok..selam ve dua ile kalın selametle..

KADEŞİM BURASI ARKADAŞ BULMA SİTESİ DEGİLLLLL SORUNDA ORDA BU SİTEYE KAYI OLURKEN İMZALADIGIN ANLAŞMAYI GİT BİDAHA OKU

aleykümselam abim..selametle...

selamün aleyküm

:G:G:G:G
HEP DESTEK
TAM DESTEK

SELAMETLE.

ilgili şahıs bir kaç konuya bu şekilde yaklaştı..gözüne gözüne girsin diye üye kurallarını yazdım banamısın demedi...üst üste ilgili yerlere şikayette bulundum..sanırım silindi..selametle...kalın...

Çok haklısın Kaan kardeşim. Bazı kişiler burayı chat odası falan gibi görüyorlar herhalde. Ben görmedim ama görürsem kesinlikle şikayet ederim. Burası islamiyet sitesi. Chat yapmak isteyen arkadaşlar varsa başka sitelerde çok var öyle odalar. Hiç olmazsa burada görmeyelim. İnsanı nefret ettirmesinler. Allah razı olsun sizden. :H

selam ve dua ile kalın kardeşim..selametle...

site içerisinde msn adresi vermek kesinlikle yasaktir selam ve dua ile... oyle ise kurallara uymak gerekir ayrica hiç kimse msn araciligi ile ozel konusma ve sohbet etme geregi duymuyo ( art niyetli insanlar hariç tabiki ) çunki burada rahatlikla konusup fikirlerimizi paylasabiliyoruz selam ve dua ile...

admin ve erkan kardeşimiz dışında yönetici ve moderatörler yetki ve görevlerinden bir müddet alınmıştır..yeni görev ve düzenleme ile tekrardan site görevlileri oluşturulacaktır...selam ve dua ile kalınız selametle...

sa yönetim sıfırlanmştır demek ne demek

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
ilgili şahıs bir kaç konuya bu şekilde yaklaştı..gözüne gözüne girsin diye üye kurallarını yazdım banamısın demedi...üst üste ilgili yerlere şikayette bulundum..sanırım silindi..selametle...kalın...

Allah sizden razı olsun Kaan kardeşim. Hiç değilse burada görmeyelim. Buradakileri de şaşırtmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar Allah'ın izniyle. Bu konudaki hassasiyetiniz de beni ayrıyeten çok sevindirdi. Demek ki benim gibi düşünen kardeşlerim varmış dedim yazınızı okuyunca. Allah razı olsun. Selam ve dua ile..

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve dua ile kalın selametle....

Allah sizden razı olsun Kaan kardeşim. Hiç değilse burada görmeyelim. Buradakileri de şaşırtmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar Allah'ın izniyle. Bu konudaki hassasiyetiniz de beni ayrıyeten çok sevindirdi. Demek ki benim gibi düşünen kardeşlerim varmış dedim yazınızı okuyunca. Allah razı olsun. Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt