huzunlu_gurbet
Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin sagol kasim abi Allah razi olsun selam ve dua ile...:K:evetB):HNEŞE HANIM KOMŞU OLDU BİZE,
ALLAH SİZEDE BİR NEŞE HANIM KOŞU ETSİN.
SELAMETLE
amin amin amin sagol kasim abi Allah razi olsun selam ve dua ile...:K:evetB):HNEŞE HANIM KOMŞU OLDU BİZE,
ALLAH SİZEDE BİR NEŞE HANIM KOŞU ETSİN.
SELAMETLE
tabi bi yanlış yapan biziz demi.yanlışlara karşı susanlarıda gördük.yok kardesim oyle demek istemedim ama bence orda ne amaçli verilmis olursa olsun msn adresi kesinleikle verilmemeliydi .. zaten ben o forumada yazmistim neden msn adresi veriyorsunuz diye bence çok yanlisti o yapilan herkes tek tek msn adreslerini vermislerdi ... Allah pisman olacagimiz isler yaptirmasin insallah selam ve dua ile...
yok kardesim oyle demek istemedim ama bence orda ne amaçli verilmis olursa olsun msn adresi kesinleikle verilmemeliydi .. zaten ben o forumada yazmistim neden msn adresi veriyorsunuz diye bence çok yanlisti o yapilan herkes tek tek msn adreslerini vermislerdi ... Allah pisman olacagimiz isler yaptirmasin insallah selam ve dua ile...
tamam yanlış tabi kurallara uyulsun.ama kalkıpta yok artniyetlidir,piman olucak işler yaptırmasın allah deyipte tanımadan insanları günah keçisi yapmayın lütfen.naptık yani yanlıştı dedik özür diledik daha napalım.tövbemi çekelim bunu hesabı sorulucakmı bize.
yok size değil hüzünlü kardeşime yazmıştım onu.ya bakın tamamben kapatıyorum konuyu.hele hele sizi ve hüzünlü gurbet kardeşimi asla ama asla kırmak istemem.rabbime emanet olun.KUSURA BAKMA KARDEŞTE BENİM HANGİ YAZIM SİZİN MSN VERMENİZ ÜZERİNE SÖYLERMİSİN BUNDAN HABERİM BİLE YOK BENİM TEPKİM ELAZIGLI MUSTAFA BEYE ASLINDA SİTE YÖNETİMİNE ALLAHA EMANET OL
slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı
arkadaşlar değerli site üyeleri.....
sizinde bildiğiniz gibi yönetim sıfırlandı en kısa zamanda tekrar oluşturulacak ve çalışmalar sürüyor...bilgimiz bundan ibaret...
bu boşluktan faydalanan farklı niyetlerdeki insanlar türedi....linkler alnıp ilgili kişilere şikayet edilmektedir...yada bir çok kardeşimiz etmektedir...
fakat sizler yada bizler bu olaylar karşısında sessiz kalıyor yada kalıyoruz. niye kimse bu yanlışa bir cevap dahi yazıp bu şahısları uyarmıyor....
tüm yeni yada eski üyeler bu tür şahıslara lütfen ikaz ve uyarılarımızı gördüğümüz forumlarda yapalım ve link kopyalayıp iletişim kısmına veya üye kurallarında bulunan ilgili kısımlara şikayette bulunalım...
selam ve dua ile kalın selametle...
ben seni kastetmedim demistim ama galiba anlayamadin bu yazi bana karsi çok iyi anlayabiliyorum fakat sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun neyse kimse ile ugrasacak halim yok selam ve dua ile...tamam yanlış tabi kurallara uyulsun.ama kalkıpta yok artniyetlidir,piman olucak işler yaptırmasın allah deyipte tanımadan insanları günah keçisi yapmayın lütfen.naptık yani yanlıştı dedik özür diledik daha napalım.tövbemi çekelim bunu hesabı sorulucakmı bize.
ne olursa olsun kalbini kirmak istemem hakkini helal et selam ve dua ile..ben seni kastetmedim demistim ama galiba anlayamadin bu yazi bana karsi çok iyi anlayabiliyorum fakat sen benim ne demek istedigimi anlamiyorsun neyse kimse ile ugrasacak halim yok selam ve dua ile...
slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı
KADEŞİM BURASI ARKADAŞ BULMA SİTESİ DEGİLLLLL SORUNDA ORDA BU SİTEYE KAYI OLURKEN İMZALADIGIN ANLAŞMAYI GİT BİDAHA OKU
selamün aleyküm
:G:G:G:G
HEP DESTEK
TAM DESTEK
SELAMETLE.
Çok haklısın Kaan kardeşim. Bazı kişiler burayı chat odası falan gibi görüyorlar herhalde. Ben görmedim ama görürsem kesinlikle şikayet ederim. Burası islamiyet sitesi. Chat yapmak isteyen arkadaşlar varsa başka sitelerde çok var öyle odalar. Hiç olmazsa burada görmeyelim. İnsanı nefret ettirmesinler. Allah razı olsun sizden. :H
site içerisinde msn adresi vermek kesinlikle yasaktir selam ve dua ile... oyle ise kurallara uymak gerekir ayrica hiç kimse msn araciligi ile ozel konusma ve sohbet etme geregi duymuyo ( art niyetli insanlar hariç tabiki ) çunki burada rahatlikla konusup fikirlerimizi paylasabiliyoruz selam ve dua ile...
sa yönetim sıfırlanmştır demek ne demek
ilgili şahıs bir kaç konuya bu şekilde yaklaştı..gözüne gözüne girsin diye üye kurallarını yazdım banamısın demedi...üst üste ilgili yerlere şikayette bulundum..sanırım silindi..selametle...kalın...
Allah sizden razı olsun Kaan kardeşim. Hiç değilse burada görmeyelim. Buradakileri de şaşırtmaya çalışıyorlar. Ama başaramayacaklar Allah'ın izniyle. Bu konudaki hassasiyetiniz de beni ayrıyeten çok sevindirdi. Demek ki benim gibi düşünen kardeşlerim varmış dedim yazınızı okuyunca. Allah razı olsun. Selam ve dua ile..