Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

msn adresi (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
arkadaşlar değerli site üyeleri.....

sizinde bildiğiniz gibi yönetim sıfırlandı en kısa zamanda tekrar oluşturulacak ve çalışmalar sürüyor...bilgimiz bundan ibaret...

bu boşluktan faydalanan farklı niyetlerdeki insanlar türedi....linkler alnıp ilgili kişilere şikayet edilmektedir...yada bir çok kardeşimiz etmektedir...

fakat sizler yada bizler bu olaylar karşısında sessiz kalıyor yada kalıyoruz. niye kimse bu yanlışa bir cevap dahi yazıp bu şahısları uyarmıyor....

tüm yeni yada eski üyeler bu tür şahıslara lütfen ikaz ve uyarılarımızı gördüğümüz forumlarda yapalım ve link kopyalayıp iletişim kısmına veya üye kurallarında bulunan ilgili kısımlara şikayette bulunalım...

selam ve dua ile kalın selametle...

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Kesinlikle Katiliyorum...sitenin Ayari Düştü

Kaan Erdem

Yönetici
haklısınız kardeşim..asıl problem şu şahıs msn adresi vermiş...bir başka üye aynı foruma cevap yazıyor ve öylece devam ediyor kimse çıkıpta yaptığınız yanlış adresinizi silin demiyor...

uyarmak ve arlandırmak gerek....

selam ve dua ile kalınız selametle...

Kesinlikle Katiliyorum...sitenin Ayari Düştü

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Kaan kardeşim yönetim şuan sıfırlandı demişsiniz bilmiyordum bide geçen haftalarda bir takım olaylar oldu haberiniz var mı bilmiyorum aşka mecnun kardeşimiz aramızdan ayrılma kararı aldı yönetimle ilgili sorunlar yaşadığı için bizde bu duruma çok üzüldük arkadaşımıza destek vermek amacıyla msn adresleri verildi bende kardeşimizin adreslerini verdim ona ulaşmak isteyen kardeşlerimiz için onun dışında başka şekilde msn adresi verenleri görmedim uyarınız için teşekkürler selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim...
konu biraz önce üye olan şahıs adına açılmıştır...

iki farklı yere ısrar ve inatla msn adresini yazmıştır...ve böylelikle yardım için için açılan bir konuya böylesine bir yaklaşımlada içeriğini kirletmiştir...

bu konu dediğim gibi biraz evvel üye olan ve adres vermekte halen inatçılık yapan uyarıldığı halde ısrar eden üye için açılmıştır...selam ve dua ile kalın selametle....

Selamün aleyküm
Kaan kardeşim yönetim şuan sıfırlandı demişsiniz bilmiyordum bide geçen haftalarda bir takım olaylar oldu haberiniz var mı bilmiyorum aşka mecnun kardeşimiz aramızdan ayrılma kararı aldı yönetimle ilgili sorunlar yaşadığı için bizde bu duruma çok üzüldük arkadaşımıza destek vermek amacıyla msn adresleri verildi bende kardeşimizin adreslerini verdim ona ulaşmak isteyen kardeşlerimiz için onun dışında başka şekilde msn adresi verenleri görmedim uyarınız için teşekkürler selametle

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa yönetim sıfırlanmştır demek ne demek

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
bence cok sacma bu kadar msn adresıne takılmanız ne var kı burda yazan yazsın ısteyende eklesın

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
slm merhaba kardeşlerım nıye bu kadar msn adresı yazımına kızarsınız anlamadım dogrusu ne kotulugu varkı msn adresı yazılmıssa bu ıstede dogru durust sohbet edılemıyo bıle dını konularda sohbet etmek kadar guzel bısey yok ama u o da yok yanı

Aleyküm Selam
Üyelik kuralıdır msn adresi vermek yasaktır. Siz kişilerle güzel konuşmak isteyebilirsiniz ama karşı tarafın nasıl olduğunu bilemezsiniz art niyetli kişilerde malesef çok ve buyüzden çok sorunlar oluyor konuşmak isteyenler forumlarda da rahatlıkla konuşuyor bizler öyle yapıyoruz selametle

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum anladım jnm kardeşim haklısın ama ben kımseyle burda ıstedıgımkonular hakkında konusamıyorum konusulan yerlerı bılmıyom nerde formda konusuluyo yenı uyeyım belkıde ondan

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum anladım jnm kardeşim haklısın ama ben kımseyle burda ıstedıgımkonular hakkında konusamıyorum konusulan yerlerı bılmıyom nerde formda konusuluyo yenı uyeyım belkıde ondan

BAK MESELA ŞİMDİ KONUŞA BİLİYORUZ ÖYLE DİGİMİ:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

:G:G:G:G
HEP DESTEK
TAM DESTEK

SELAMETLE.

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
efrairem kardesım arkadas arayan yok lutfen terbıyenıze takının benım demek ıstedıgım cok baska nasıl olurda bu sıtelere katılan kısıler boyle terbıyesızce seyler konusur anlamıyorum yanı

bınde bır konulusuluyo kımın ne dedıgı bellı olmuyo neyse kardesım sınırler gerılmeden konuyu kapatalım

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
site içerisinde msn adresi vermek kesinlikle yasaktir selam ve dua ile... oyle ise kurallara uymak gerekir ayrica hiç kimse msn araciligi ile ozel konusma ve sohbet etme geregi duymuyo ( art niyetli insanlar hariç tabiki ) çunki burada rahatlikla konusup fikirlerimizi paylasabiliyoruz selam ve dua ile...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
site içerisinde msn adresi vermek kesinlikle yasaktir selam ve dua ile... oyle ise kurallara uymak gerekir ayrica hiç kimse msn araciligi ile ozel konusma ve sohbet etme geregi duymuyo ( art niyetli insanlar hariç tabiki ) çunki burada rahatlikla konusup fikirlerimizi paylasabiliyoruz selam ve dua ile...
sa kardeşim.bende sinirlenip vermiştim.olaylar beni üzmüştü.şimdi ben art niyetlimiyim.kardeşimin söylemek istediği şey farklı.diğer islami sitelerde açık olarak özel mesaj verilebiliyor.oda bundan sormuş olabilir.neden hemen olumsuz yaklaşıyorsunuz.

bınde bır konulusuluyo kımın ne dedıgı bellı olmuyo neyse kardesım sınırler gerılmeden konuyu kapatalım
sa kardeşim.bak güzel kardeşim evet diğer sitelerde özellikle islami sitelerde böyle şeyler var.ama bu sitede yasak.tabii amaç insanların zor durumda kalmaması içindir.bir olay yaşanmıştı bende iptal olsun diye vermiştim.ama yasak canım .ha çok şükür rahatsız eden olmadı ama olabilirdide.kurallara uymamız en doğrusudur.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
sa kardeşim.bende sinirlenip vermiştim.olaylar beni üzmüştü.şimdi ben art niyetlimiyim.kardeşimin söylemek istediği şey farklı.diğer islami sitelerde açık olarak özel mesaj verilebiliyor.oda bundan sormuş olabilir.neden hemen olumsuz yaklaşıyorsunuz.
yok kardesim oyle demek istemedim ama bence orda ne amaçli verilmis olursa olsun msn adresi kesinleikle verilmemeliydi .. zaten ben o forumada yazmistim neden msn adresi veriyorsunuz diye bence çok yanlisti o yapilan herkes tek tek msn adreslerini vermislerdi ... Allah pisman olacagimiz isler yaptirmasin insallah selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Aleyküm Selam
Kardeşim senin art niyetli olmadığın ap açık ortada ama herkesi bilemeyiz zaten kural yasak denmiş bir kere sorunlarda olmuş özel mesaj bu sitede de vardı sonradan çok şikayet geldiğinden dolayı kaldırmışlar bişey biliyorlar ki böyle yapmışlar bence iyi bişey kurallara uyalım uymakta yarar vardır burdan da her şekilde muhabbetimizi yapıyoruz güzelde oluyo selametle kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt