Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

MS Security Essentials yeni sürüme geçti (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
Microsoft'un ücretsiz anti-virüsü Security Essentials sessiz sedasız güncellendi. İşte detaylar...

v129haqlek.jpg

Yaklaşık iki ay önce beta süreci başlatılan Microsoft'un ücretsiz güvenlik yazılımı Microsoft Security Essentials, Windows Update üzerinden sürüm güncellemesine tabi tutuldu. Programın beta sürecinde dağıtılan sürümünün numarası 1.0.1407.0 idi; sessiz sedasız yapılan güncellemeyle program 1.0.1500 nolu sürüme yükseltilmiş oldu.

Yeni sürümü Microsoft Download Center üzerinden elde etmek şu an için mümkün değil. Eğer daha önceden beta programına katılmış ve Microsoft Security Essentials'ı yüklemiş iseniz programın yeni bir sürümünün bulunduğuna dair uyarı alıyorsunuz. Onay verdiğinizde yeni sürüm kuruluyor. Bunun dışında Windows Update üzerinden de güncellemeyi edinebiliyorsunuz. Yeni sürüm ile nelerin değiştiğini/düzeltildiğini açıklayan bir sürüm notu henüz sunulmuyor.

1.0.1407.0 versiyonunu indirmek içiçn aşağıdaki linki tıklayınız.

Windows Vista ve 7 32 Bit için indir.

Deposit Files

Windows Vista ve 7 64 Bit için indir.

Deposit Files

Windows XP 32 Bit için indir.

Deposit Files

NOT : İşletim sistemleri lisanslı olmayanlar, güvenlik doğrulamasından geçemeyeceği için programı kuramamanın yanında windowsupdate.com kaynağından da hizmet alamayacaklardır. İşletim sistemi lisanlı olan arkadaşlara tavsiyemdir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt