Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

moralim bozuk kuranı bıraktım (1 Kullanıcı)

Selçuk_lu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
evet kuranı bıraktım demin geldim.gitmicem artık.
geçenyılda gitmiştim kurana geçtim.camiye gidiyorum.cami 4katı var
ama geçn yıl camiye gitmemiştim başka eve gitmiştim.caminin 2 ve 3.katında kılima var çok geniş.ama bize en üst katta öğretiyorlar
çok kalabalık .çok ama çok sıcak nefes alamıyorum daynamıyorum
çok terliyorum elim hep yapış yapış oluyor.sıcaktan ağlıyorum midem bulanıyor
kendimi camdan atmak istiyorum
anneme anlattım göndremicek
diğer arkadalarımda bıraktı onlarda çok ağlıyor dayanamıyoru.niye kılima olan katta öğretmiyorlarki.bizim canımız yokmu.hocaya söledik ama bişey demedi.böle sıcakta öğrenmek daha sevap olurmuş
ama böyle olmaz ki.kılima var herşey var ama bize işkence ediyorlar sanki
geçen yılda gitmiştim orasıda çok sıcaktı ama bukadar deyildi

çocuklara bence eziyet ediyorlar peygambermizi olsaydı çocuklara kılimalı katta çalıştırın derdi.bize acırdı
ama kimse bize acımıyor beni soğutular çocuklarıda soğutuyorlar .sevdirerek anlatmıyorlar güleryüz yok hiçbişey yok
çok canım sıkıldı babam duysa böle fenalık bayıldığımı hayatta yollamaz bidaha

selamunaleykum güzel incim

canım ya sen ne kadar güzel yürekli ve cesaretli bi meleksin

canım benim kıyamam sana ben ya,haklısın güzelim

Bak canım benim dua et olur mu.

ay yerim seni ben ne tatlı yazmışsın

Aleyküm Selam İncinur
Canım benim, malum havalar sıcak

Selamün Aleyküm

Vay vay vay derdin bu olsun sende evde öğrenirsin çok zor değil

İncinur, bu kadar iltifat bana yapılsın, Kur'an-ı Kerim öğrendiğim gibi aynı zamanda hafız bile olurum....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

naptın incinur devam ediyor musun Kuran kursuna?

ben de oğlumu götürüyorum sıcak kalabalık küçük bir ev okutup geliyorum. ama yollar sıcak başörtülüyüz üstümüz kat kat eve gelinceye kadar saçlarım sırılsıklam oluyor ki ev yakın. cami sıcak olabilir yollar, otobüsler, minübüsler sıcak olabilir Allah rızası için sabredicez....... ama dersini okuyup gelebilirsin. mesela bir grup misal veriyorum saat onda gider diğer grup onbirde gider çok kalabalık olmaz çok beklemek zorunda olmazsın. hocana söyleyebilirsin bu önerileri. bir de başörtüsüyle çalışan insanları düşün klimasız yerlerde ne zordur değil mi sabahtan akşama kadar ama sabrediyorlar mecbur. ''sabredenlere mükafatları hesapsız verilir'' buyurmuş Rabbim. sen de sabret Kuranını ilerletirsin bu zamanda çocuklar pek öğrenmek istemiyorlar hele ki yaş onu geçince..... Allah a emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt