selamün aleyküm
evet kuranı bıraktım demin geldim.gitmicem artık.
geçenyılda gitmiştim kurana geçtim.camiye gidiyorum.cami 4katı var
ama geçn yıl camiye gitmemiştim başka eve gitmiştim.caminin 2 ve 3.katında kılima var çok geniş.ama bize en üst katta öğretiyorlar
çok kalabalık .çok ama çok sıcak nefes alamıyorum daynamıyorum
çok terliyorum elim hep yapış yapış oluyor.sıcaktan ağlıyorum midem bulanıyor
kendimi camdan atmak istiyorum
anneme anlattım göndremicek
diğer arkadalarımda bıraktı onlarda çok ağlıyor dayanamıyoru.niye kılima olan katta öğretmiyorlarki.bizim canımız yokmu.hocaya söledik ama bişey demedi.böle sıcakta öğrenmek daha sevap olurmuş
ama böyle olmaz ki.kılima var herşey var ama bize işkence ediyorlar sanki
geçen yılda gitmiştim orasıda çok sıcaktı ama bukadar deyildi
çocuklara bence eziyet ediyorlar peygambermizi olsaydı çocuklara kılimalı katta çalıştırın derdi.bize acırdı
ama kimse bize acımıyor beni soğutular çocuklarıda soğutuyorlar .sevdirerek anlatmıyorlar güleryüz yok hiçbişey yok
çok canım sıkıldı babam duysa böle fenalık bayıldığımı hayatta yollamaz bidaha
evet kuranı bıraktım demin geldim.gitmicem artık.
geçenyılda gitmiştim kurana geçtim.camiye gidiyorum.cami 4katı var
ama geçn yıl camiye gitmemiştim başka eve gitmiştim.caminin 2 ve 3.katında kılima var çok geniş.ama bize en üst katta öğretiyorlar
çok kalabalık .çok ama çok sıcak nefes alamıyorum daynamıyorum
çok terliyorum elim hep yapış yapış oluyor.sıcaktan ağlıyorum midem bulanıyor
kendimi camdan atmak istiyorum
anneme anlattım göndremicek
diğer arkadalarımda bıraktı onlarda çok ağlıyor dayanamıyoru.niye kılima olan katta öğretmiyorlarki.bizim canımız yokmu.hocaya söledik ama bişey demedi.böle sıcakta öğrenmek daha sevap olurmuş
ama böyle olmaz ki.kılima var herşey var ama bize işkence ediyorlar sanki
geçen yılda gitmiştim orasıda çok sıcaktı ama bukadar deyildi
çocuklara bence eziyet ediyorlar peygambermizi olsaydı çocuklara kılimalı katta çalıştırın derdi.bize acırdı
ama kimse bize acımıyor beni soğutular çocuklarıda soğutuyorlar .sevdirerek anlatmıyorlar güleryüz yok hiçbişey yok
çok canım sıkıldı babam duysa böle fenalık bayıldığımı hayatta yollamaz bidaha