Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

moderatöre bildirmek şikayetleri anlatabilmek (6 Kullanıcı)

abdulvedud

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm sayın moderatör ve adminler sorum şudur bir şikayetimiz olsa bunlar size direk nasıl ulaşır forum kurallarında moderatöre bildir butonunun varlığından bahsediyor fakat onu bulamadım yardımcı olursanız sevnirim (maalesef bilgisayar hususlarında zayıfım)

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam Blogda paylaş yazıyor ya altta onun yanındaki üçgene tıklayıp msjınızı yazp moderatöre bildireceksiniz

İnşallah yardımcı olabilmişimdir

abdulvedud

Kayıtlı Kullanıcı
fakat bir problem var şikayetimi direk buraya atsam bir problem olur mu ya da direk şikayet bölümü açılsa açıkça anlatmak istiyorum çünkü bu hususta uzun mesajımı modaratöre bildire sığdıramadım iletişim bölümünden admine bi mesaj attım fakat admin her zaman forumda görülmüyor o mesajın aynısını bir yere daha göndermek ihtiyacı duyuluyor burdan direk size yazsam bakıp siz bunu inceleseniz ve diğer yöneticilere iletebilir misiniz on dan sonra bu gereksiz konuyu da burdan kaldırırsınız email adresiniz görülüyor ordan size mail olarak atabilirirm müsaade ederseniz

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
fakat bir problem var şikayetimi direk buraya atsam bir problem olur mu ya da direk şikayet bölümü açılsa açıkça anlatmak istiyorum çünkü bu hususta uzun mesajımı modaratöre bildire sığdıramadım iletişim bölümünden admine bi mesaj attım fakat admin her zaman forumda görülmüyor o mesajın aynısını bir yere daha göndermek ihtiyacı duyuluyor burdan direk size yazsam bakıp siz bunu inceleseniz ve diğer yöneticilere iletebilir misiniz on dan sonra bu gereksiz konuyu da burdan kaldırırsınız email adresiniz görülüyor ordan size mail olarak atabilirirm müsaade ederseniz

Bana atsanız bile ben bişey yapamam ki bende tam olarak bilmiyorum sadece oradan şikayet edildiğini biliyorum o kadar

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
Siz bu konuyu en iyisi leyla-1 yada mavci abiye yazın onlar size yardımcı olurlar çünkü onlarda moderatörler

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
bu forumda şikayetini yada isteğini bildirmek gerçekten çok zor :) senelerdir burdayım bi nickimi bile değiştiremedim :)
nasıl bi sorunsa hala devam ediyo ben ben bu konudan fazlasıyla şikayetçiyim bi üye olarak ama neyse :)

_YUSUF_

Yönetici
selamün aleyküm sayın moderatör ve adminler sorum şudur bir şikayetimiz olsa bunlar size direk nasıl ulaşır forum kurallarında moderatöre bildir butonunun varlığından bahsediyor fakat onu bulamadım yardımcı olursanız sevnirim (maalesef bilgisayar hususlarında zayıfım)

AleykümSelam kardeşim
Yazılan mesajın sol alt kısmındaki ünlem işareti uygunsuz görülen mesajı moderatöre bildirmek için ulaşmanız gereken sayfaya yönlendirir.
Ve uygunsuz olduğunu dşündüğünüz bir mesaj kurallarımız çerçevesinde olabilir bunuda gözardı etmeyelim.Yani şikayet ettik mesaj hala duruyor gibi.Kurallarımıza ana sayfada ulaşılabilir.
Eğer farklı bir probleminiz varsa ben size ulaşırım.Belirtmeniz yeterli
Selam ve dua ile

_YUSUF_

Yönetici
bu forumda şikayetini yada isteğini bildirmek gerçekten çok zor :) senelerdir burdayım bi nickimi bile değiştiremedim :)
nasıl bi sorunsa hala devam ediyo ben ben bu konudan fazlasıyla şikayetçiyim bi üye olarak ama neyse :)
Değerli kardeşim sizin nickiniz güzel olduğu için değiştirmek istemiyoruz o nedenle yani :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Üzülerek belirtmem gerekiyorki bu kullanıcı ismi başka bir üye tarafından kullanmakta
Eğer başka bir kulanıcı ismi talep ediyorsanız değiştirebiliriz
Selam ve dua ile

aradaki (-) işaret değiştirilmez mi bu şekilde falan (_) ?
o zaman kalsın teşekkür ederim yinede. :)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Yusuf Kardeşim,
biliyorsunuz ben nick kullanmıyorum,adım ve soyadımla buradayım,aslında bunun değişmesini,yeni bir nickle devam etmek istiyorum.Sebebine gelince,belki yanılıyorum,kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama,sanki sitede bazı konularla bütünleştiriliyoruz ve gerçekten çok önemli bir konuya bile değinmiş olsak kabul görmüyor,açıp acaba bu nedir diye bakılma gereği duyulmuyor.
Nikimin ne olacağına karar verebilmiş değilim,avartarımla birlikte değişmesini istiyorum.Fakat bunu buradan yazmak yerine size bildirme imkanım olmasını tercih ediyorum.
Selam ve Dua ile

_YUSUF_

Yönetici
Selamun Aleykum Yusuf Kardeşim,
biliyorsunuz ben nick kullanmıyorum,adım ve soyadımla buradayım,aslında bunun değişmesini,yeni bir nickle devam etmek istiyorum.Sebebine gelince,belki yanılıyorum,kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama,sanki sitede bazı konularla bütünleştiriliyoruz ve gerçekten çok önemli bir konuya bile değinmiş olsak kabul görmüyor,açıp acaba bu nedir diye bakılma gereği duyulmuyor.
Nikimin ne olacağına karar verebilmiş değilim,avartarımla birlikte değişmesini istiyorum.Fakat bunu buradan yazmak yerine size bildirme imkanım olmasını tercih ediyorum.
Selam ve Dua ile
Aleyküm Selam değerli kardeşim
Konulara mesaj yazılmıyor olması konuların değer görmediği anlamına geldiğini düşünmeyin bence bende birçok konuya bakmama rağmen mesaj yazmıyorum, tabiki bu durum konunun değersizliğinden değildir.
Şunuda belirteyimki her kişi ancak nasiplenebileceğini alır.Buda ancak Mevlanın takdiriyledir.

Yinede kullanıcı isminizi değiştirmek istiyorsanız takdir sizindir değerli kardeşim.
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt