selamün aleyküm kardeşim Allah celle celalühü kabul etsin Allah razı olsun hayırlı günler.281. hatimin 2.cüzünü okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah.
282. hatimin 3. cüzünü alıyorum okuduğumda tekrar bildiririm Rabbimn izniyle. Selam ve dua ile..
selamün aleyküm kardeşim Allah celle celalühü kabul etsin Allah razı olsun hayırlı günler.281. hatimin 2.cüzünü okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah.
282. hatimin 3. cüzünü alıyorum okuduğumda tekrar bildiririm Rabbimn izniyle. Selam ve dua ile..
selamun aleykum 11. cuz okunmustur ALLAH KABUL ETSIN....
Hayırlı günler diliyorum.
26.cüzüde alıyorum.
Selametle kalın.
aleyküm selam ve rahmetullah kardeşim amin Allahım sizden ve sevdiklerinizden razı olsun ne sıkıntınız varsa Rabbim gidersin hayırlı günler.selamun aleykum 12. cuz okunmustur....ALLAH kabul etsin.......
hayırlı akşamlar diyeyim hüzünlü sabah ders çalıştım girememiştim sayfamıza Allah razı olsun amin amin amin inşallah iyi geçer her şey. geçecek kadar not alsam yetecek bana. seninde gönlünde ne muradın varsa versin Rabbim selametle kal.Hayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşaAllah. Hayırlı Cumalar..
Zümra, hafta sonu sınavlarında başarılar dilerim. Rabbim kolaylaştırsın, zihin açıklığı versin, başarılı kılsın inşaALLAH.
Hayırlı, sağlıklı, bol bereketli ve güzelliklerle dolu günler dilerim.