Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Microsoft ve Nokia'dan Şaşırtan Birliktelik (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
Microsoft ile Nokia; Symbian ve Windows Mobile'dan dolayı sıkı birer iki rakipken nasıl bir ortaklığa gittiler dersiniz?

Yazılım devi Microsoft ile mobil cihaz devi Nokia bugünlerde bir ortaklığın adımlarını atmak üzereler. Web tabanlı servisler konusunda Ovi ile ciddi bir mesafe kateden Nokia, zamanın popülaritesi git gide yükselen servislerinden biri olan tarayıcı tabanlı Office için Microsoft ile anlaşmak üzere.

Microsoft da bu konuya oldukça sıcak bakıyor. Zira kızışan piyasada payını kaptırmamak ve daha da genişletmek adına Symbian'ın özellikle mobil cihazlar için önemli bir adım olacağı aşikar.

l65rp25e.png

Artık neredeyse tüm Nokia'lar için ücretsiz hale gelen QuickOffice, Symbian'lı cihazlar için güzel bir mobil Office deneyimi olsa da Nokia ve Microsoft'un bu adımı oldukça ilgi çekeceğe benziyor.

İlk etapta tarayıcı tabanlı olarak Word, Excel ve PowerPoint'in kullanıcılara sunulacağı belirtilirken; Nokia'nın ilerleyen zamanlarda Ovi ile de bu özellikleri birleştirmek isteyeceğini tahmin etmek çok da güç değil. Bakalım ilerleyen günlerde rekabet ortamı Nokia kullanıcılarına nasıl yansıyacak.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt