Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mezarlıkların sessizliği bizi aldatmasın (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli abim...boş vere ve sebepsiz olarak güzel canınızı sıkmış ve kendinize rahatsızlık vermişsiniz..kalbinizi gönlünüzü yüreğinizi rahat olsun....

yavrunuz FURKAN MUHAMED'i gözlerinden ve yanaklarından öpüyorum...ALLAH cc sizden razı olsun..evlatlarınız bu yolda daim olsun rabbim sabit kılsın...nice güzel talebeler yetiştirsinler ve sevaplarına güzel ALLAH'ım kat kat yazsın...hepiniz ALLAH cc emanet olun...selametle....

Selamunaleyküm Kardeşim;

Eğer mahsuru yoksa bu da ağabeyinin kardeşiyle üstü kapalı da olsa kısa bir dertleşmesi olacak.Çünkü yaklaşık bir hafta özellikle de dünden beri çok sıkıntı yaşadım, farkında olmayarak başkalarına da yaşattığımı hissetmek beni derinden yaraladı.Sebebine gelince şöyle izah edeyim;

Daha önce eski tarihli açmış olduğunuz "Kim kimdir" başlıklıydı yanılmıyorsam,bir forum'a ; adımı,yaşımı, medeni halimi,ne kadar zamandır evli olduğumu yazmış ve de bunun diğer üyeler tarafından, hiç değilse sizin tarafınızdan okunduğunu tahmin ediyorum. Birisi itiraz da bulununca, siz de Forum Yönetimine hitaben kaldırılması için mesaj bırakmıştınız,hatırladınız mı?Bu bir..Daha sonra Erdal Bey bir mesajıyla,yaşımla ilgili büyüğü olabilirim zannıyla "hitapta bir yanlış yok değil mi?"diye sormuş, kendilerinin de yaşını (52) yazmışlardı.Ve ben yine cevaben kendilerinden bir-kaç yaş küçük olduğumu beyan eden mesajımı bırakmıştım.

Bütün bunlar açık bir ortamda yazıldı..ancak tabii ki kimler okudu veya okumadı bilemiyorum ama ben bütün bunların biliniyor olduğu inancıyla çok rahattım.Hatta MAİL adresimde benim adım-soyadım bulunmaktadır.Bu bile benim herhangi bir gizli-saklı olayın içine girmeyeceğimin, başka insanlara böyle bir sıkıntı için burada olamayacağımın bence açık delilleridir. Ama hatam şu "Hemen Samimi" olduğum insanlara daha fazla ehemmiyet veriyor oluşum..başka da böyle bir hissi oluşturabilecek ne yaptım acaba diye inanın ki kahroldum,insanları acaba günaha sokacak bir davranışa ben mi sebep oldum diye kendi kendimi yedim,dünden beri moralim çok bozuk.

Hissetmek...arada sadece şu yazılar var,ne kimse birbirini görmüş,ne de böyle bir arzusu olmuş(Kendi adıma)..ama kalb hissediyor..bu sıkıntıyı ben yaşattıysam herkesten özür diliyorum,hakkını-zı helal ediniz.Benim kısa dörtlüğümü
Siteye neden gireriz bölümünde okudunuz,Avatarımla ilgili neden o resmi seçtiğime dair yazdığım dörtlük orada..başkalarında uyandırdığı tesiri değil benim ONU seçmemdeki gayeyi de öyle yorumladım.
Dün yazdığım şiir (dörtlük) hediyeden başkaca bir mahiyet taşımayan,en samimi duygularla yazılmış TAKDİRİN Şairane (Şiir heveslisi seveni birisi olarak) abartmadan kaynaklanan ..her neyse ...

Çocuklarım,babalarını kolay yoldan (!) Cennet'e aday yapabilmek için Allah(CC) onlardan razı olsun gayret gösteriyorlar,Üçüncü kızım da Allah izin verirse önümüzdeki yıl ablalarının yolunda olacak.En ufak o da ismine yaraşır bir çocuk olacak inşaallah(Furkan Muhammed)

Dua edelim kardeşim birbirimize,Allah(CC)'a sığınalım.Yeri belki değil ama bunları yazmazsam patlayacağım.Okuduktan sonra (bence kalmasında da mahzur yok ama) sildirebilirsinde.Selam ve dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt