selamun aleyküm fatmacım..1.ci hatimden..
27.ci cuzu okudum..2.ci hatimdende 30 cuzu bana yazarmısın ablacım..
rabbim kusursuz kabul etsin inşaallah..
rabbime emanet ol dua ile.. hayırlı günler..
![]()
![]()
![]()
Esselamualeykum kıymetli üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz..
Bu yılda Allah'ın izni ile Mevlid kandiline ve Mevlid kandilinin tamamı niteliğinde olan ''Kutlu Doğum Haftası'' için sitece özel etkinliklerimiz başladı.. Bunlardan bir tanesi de hatim kampanyalarımız.. Hatimlerimize isteyen bütün güzel kardeslerimiz katılabilir.. Hatme katılmak, hatimlerimizden cüz almak için üye olunması ön şarttır.. Alınan cüzlerin verilen tarihten önce okunup bize bildirilmesi gerekmektedir.. Efendimiz (s.a.v)'in dünyaya olan teşriflerini kutlamak, O'na dua etmek, her demde O'nu anmak ve böyle mübarek gün ve geceleri değerlendirmek bizler için bir şeref unsuru olsa gerek..
Bizlerde sitece hatim ve salavat kampanyaları düzenliyoruz.. Allah c.c düzenlenen etkinliklerimizi bereketli ve kabul kılsın insl..
Not: Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel (şimdilik) 10 tane hatim indirmeyi düşünüyoruz..
NOT:Alınan cüzler 26 Nisan tarihinden önce okunmalıdır. Bu kadar uzun bir zamanda inşaAllah onlarca hatim indiririz.. Cüzlerini okuyan kardeslerimiz, bizleri haberdar ederse aksaklık cıkmadan hatimlerimizi eda ederiz insl..
Arzu eden kardeslerimiz dilediği kadar cüz alma hakkına sahiptir..
Alıntı:Dipnot: Sevgili kardeslerim, lütfen cüz aldıgınızı belirtirken hangi hatimden(1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..) cüz istediginizide beyan ediniz!..
Selamün Aleyküm, hayırlı Cumalar olsun inşallah..
26,27,28,29'u alayım inşallah..Selam ve dua ile.
2. hatim listemiz.
1.cüz............hafize
2.cüz............hafize
3.cüz............hafize
4.cüz..............
5.cüz.........
6.cüz..............
7.cüz................
8.cüz...............
9.cüz.................
10.cüz...............
11.cüz.................
12.cüz.............
13,cüz......................
14.cüz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
15.cüz......................
16.cüz......................
17.cüz......................
18.cüz...................
19.cüz.....................
20.cüz....................
21.cüz.....................
22.cüz.....................
23.cüz.....................
24.cüz...................
25.cüz...................
26.cüz...................aliye_aliye
27.cüz...................aliye_aliye
28.cüz.....................aliye_aliye
29.cüz....................aliye_aliye
30.cüz ...................keltepe
![]()
![]()
![]()
Esselamualeykum kıymetli üye ve ziyaretçi kardeşlerimiz..
Bu yılda Allah'ın izni ile Mevlid kandiline ve Mevlid kandilinin tamamı niteliğinde olan ''Kutlu Doğum Haftası'' için sitece özel etkinliklerimiz başladı.. Bunlardan bir tanesi de hatim kampanyalarımız.. Hatimlerimize isteyen bütün güzel kardeslerimiz katılabilir.. Hatme katılmak, hatimlerimizden cüz almak için üye olunması ön şarttır.. Alınan cüzlerin verilen tarihten önce okunup bize bildirilmesi gerekmektedir.. Efendimiz (s.a.v)'in dünyaya olan teşriflerini kutlamak, O'na dua etmek, her demde O'nu anmak ve böyle mübarek gün ve geceleri değerlendirmek bizler için bir şeref unsuru olsa gerek..
Bizlerde sitece hatim ve salavat kampanyaları düzenliyoruz.. Allah c.c düzenlenen etkinliklerimizi bereketli ve kabul kılsın insl..
Not: Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel (şimdilik) 10 tane hatim indirmeyi düşünüyoruz..
NOT:Alınan cüzler 26 Nisan tarihinden önce okunmalıdır. Bu kadar uzun bir zamanda inşaAllah onlarca hatim indiririz.. Cüzlerini okuyan kardeslerimiz, bizleri haberdar ederse aksaklık cıkmadan hatimlerimizi eda ederiz insl..
Arzu eden kardeslerimiz dilediği kadar cüz alma hakkına sahiptir..
Alıntı:Dipnot: Sevgili kardeslerim, lütfen cüz aldıgınızı belirtirken hangi hatimden(1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..) cüz istediginizide beyan ediniz!..
Hatim Çizelgesi
• Alınmamış cüzler!.. [Alınacak!]
• Alınmış ama okunmamış cüzler!.. [Okunacak!]
• Alınmış ve okunmuş cüzler!.. [Okundu!]
Mevlid Kandili - Kutlu Doğum Haftasına Özel Hatm-i Serif-1..
NOT.bu hatimleRle hepimiz ilgilenelim
</SPAN>
selamun aleyküm.BENDE ALACAKTIM AMA ALİYE KARDEŞİMİZ BHEPSİNİ ALDI SANIRIM.O ZAMAN BENDE 3.HATİMİN 1.CÜZÜNÜ ALIYIM.OLURMU HAFİZE ABLA.HAYIRLI AKŞAMLAR. ALLAH A EMANET OLUN
Selamun Aleykum
Mevlid kandili bu sene 19/20 mart perşembe gecesi olacak. Ama siz 26 nisan demişsiniz. Şayet mevlid kandili için okunuyorsa bence tarihi düzeltmeniz lazım.
bana 2 hatimden 7 cüz'ü yazarmısınız lütfen.
Allah yar ve yardımcımız olsun