salavatqetir
Kayıtlı Kullanıcı
yatsı namazı
hastayım
evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdıkardeşim geçmiş olsun, mideniz mi
evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdı
yani ölüm nedenim mide ağrısından olacak...
geçmiş osun behiye Allah şifa versin.evet bu aralar çok sık ağrıyor eskiden bu kadar olmazdı
yani ölüm nedenim mide ağrısından olacak...
Allah korusun kardeşim böyle demeyin ama Allah tez vakitte şifanızı verir kardeşim inş.. Ayet-i Kerime de “Rahmetim her şeyi kuşatmıştır.” diye buyurmuştur Rabbimiz.. İnş rahmetini tez vakitte sıhhatinize yağdırır ve iyileşirsiniz inş..
teşekkür ederim allah razı olsungeçmiş osun behiye Allah şifa versin.
inşallah ama gerçekten çok kötü bir ağrı ya günde sadece bir öğün yiyorum oda sadece atıştırıyorum
eskiden bu kadar olmazdı bir aydır musallat oldu
teşekkür ederim allah razı olsun
amin
hastayım
teşekkürler sizden haber beklicem çok iyi olur derim hatta yanlız ben nerden bakabilirimkardeşim hiç duydunuz mu bilmiyorum, benim annanemin midesinde ülser varmış, ve tedavi olarak kaplıca tavsiye etmişler. kaplıcanın şifalı suyundan bir hafta boyunca içip, yediklerine de çok dikkat edip bir nevi perhiz yapıyorsun, 1 haftada miden tertemiz oluyor ve tüm hastalıklar geçiyormuş. bir araştırmanızı tavsiye ederim. geniş fırsatım olduğu bir vakitte sizin için ben de araştıracağım bu konuyu..
Geçmiş olsun kardeşim
varya çok güldüm bu hasta halimle:a15:3 harflilerle uğraşıyorum
yanlış anlamayın ygs
varya çok güldüm bu hasta halimle:a15:
teşekkürler ortak :Hasta halinizle güldüğünüze sevindim
Geçmiş olsun
Temizlik yapıyorum
Çabuk bıtır temızlıgını
yardım edersen neden olmasın:a26:
bahanende hemen hazıray ben oraya gelene bıtırırsın
bahanende hemen hazır