Ravza_Nur yazdı:
nohco yazdı:
ablacim dun arkadasimla konusuyorduk ben tv de mikeil jackson nun( adamin adini bile duzgun yazamiyorum kusura bakmayin)musluman oldugunu soylediler duydum haberlerde verdi simdi anlamadigimiz bu adam gununu gun etti artik yapacak birseyi kalmadi gunahlarindan korktu dine yoneldi bu sarkici tovbe etti musluman oldu gecmiste yaptiklarindan mesul tutulacakmi herkes son zamanlarina yaklastigi zaman boyle tovbe etmesi samimi mi degilmi dinimizde hukum nedir
merak ediyorum cevaplandirisaniz sevinirim
Değerli kardeşim öncelikle açık yüreklilikle yazdığınız için tşk ediyorum.Kardeşim kulların kalpleri Allahın elindedir onları hidayete erdirmek veya erdirmemekte Yüce Yaratanın isteği iledir.Şimdi gelelim günahkar bir insanın imanına vede tövbe etmesine eğer bu kul canı gönülden isteyerek iman etmiş yaptıklarına pişman olmuş ise inanarak yazıyorumki Rabbim onu af edecektir.Rabbimizin merhametinin sınırı yoktur.Her kul için can boğaza gelmeden tövbe kapıları açıktır.Can boğaza gelince tövbe kabul edilmez.Eğer bu sanatçıda gerçekten iman etmiş ise Rabbimiz onu kabul etmiştir.Ve geçmişte işlemiş olduğu tüm hatalarını bağışlamıştırBizlere ise memnun olmak sevinmek düşer,bir insan daha cehennemden kurtuldu diye.İçiniz rahat olsun kardeşim,Sevgili Peygamber efendimizin amcasını şehit eden vahşi,vahşi iken,islamla birlikte değer bulmuş,HZ.VAHŞİ olmuştur.Hallid bin velid korkulan bir komutan iken yüzlerce müslümanın şehit edilmesine sebebiyet vermiş iken,islamla birlikte imanı onu HALİD BİN VELİD HZ leri yapmıştır.Kısaca kardeşim,bizler öylesine güzel bir dine mensubuzki neile gelirsek gelelim,Rabbimiz bizlere HOŞ GELDİN KULUM der...inş anlaşılmıştır kardeşim...
Gene gel! gene gel! her ne isen gene gel! kafirsen, atese tapiyorsan, puta tapiyorsan da, gene gel,
Bu bizim dergahimiz umutsuzluk dergahi degil,
Yüz kere tövbeni bozmussan da gene gel!"SELAM VE DUA İLE