selamün aleyküm:a03: aranıza katıldığım için çok mutluyum.annem sayesinde bende sizlerle tanıştım:a14:
incinur seninle tanışmak istiyorum..nerdesin?
Ve Aleyküm Selam canım
Ailemize
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun İnşallah...
iyiki varsınız sizleri görüpte duygulanmamak elde değil..
çok mutlu oldum..:a12:
Maşallah Barekallah subhanallah
incinirumuzla seni ve sizingibi nice temiz yürekli kardeşlerimizi yetiştiren anne babanızdan Rabbim razı ve hoşnut olsun..inşallah
hafize deniz ablacığıma yürekten katılıyorum sizlerden neler neler öğreneceğiz..
Selametle kalın canım
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin:a07:
Ve Aleyküm Selam canım
Ailemize
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun İnşallah...
iyiki varsınız sizleri görüpte duygulanmamak elde değil..
çok mutlu oldum..:a12:
Maşallah Barekallah subhanallah
incinirumuzla seni ve sizingibi nice temiz yürekli kardeşlerimizi yetiştiren anne babanızdan Rabbim razı ve hoşnut olsun..inşallah
hafize deniz ablacığıma yürekten katılıyorum sizlerden neler neler öğreneceğiz..
Selametle kalın canım
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsin:a07:
selamün aleyküm kardeşim aramıza hogeldin Üyeliğin hayırlı ve daim olsun İnşallah
selamün aleyküm:a03: aranıza katıldığım için çok mutluyum.annem sayesinde bende sizlerle tanıştım:a14:
incinur seninle tanışmak istiyorum..nerdesin?
hoşgeldin canım benim ne mutlu bizlere senin gibi yavrularımız var vatanımızda seni yetiştiren gibi kardeşlerimiz var. Allahm seni nazardan, tüm kötülüklerden korusun. Allahım benim minik oğluşumunda içinden versin. tevhid bölümümüzü renklendin şimdi de Kuranı Kerim bölümünde de katılımlarını bekliyorum inşallah öğrendiğin zaman. hoşçakal.
hoşgeldin canım benim ne mutlu bizlere senin gibi yavrularımız var vatanımızda seni yetiştiren gibi kardeşlerimiz var. Allahm seni nazardan, tüm kötülüklerden korusun. Allahım benim minik oğluşumunda içinden versin. tevhid bölümümüzü renklendin şimdi de Kuranı Kerim bölümünde de katılımlarını bekliyorum inşallah öğrendiğin zaman. hoşçakal.