Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

meleklerin seyrettiği namaz.. (2 Kullanıcı)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun paylaşıma teşekkürler:)

DiLaRa_I NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Gelin dostlar!..

Sabah namazlarını eğer kılıyorsanız, bu ayeti hatırlayarak, seher vakitlerini daha bir bilinçli idrak edelim. Eğer ki, ihmal ediyorsanız, bugünden tezi yok, beynimizi ve kalbimizi ‘Sabah Namazı Vakti’ne ayarlayalım. Sahi insan ömründe kaç kere sabah namazı kılar ki? Bu bilinmez belki; ama bilinen tek gerçek var ki, o vakitte ALLAH, meleklerini namaz kılan kulunun yanında hazır tutuyor. Haydi kalkın kaçırılmaması gerekli olan sabah namazına ve hissedin o nurdan varlıkları, sağınızda yada solunuzdadır belki kim bilir, dikkatli davranın o halde... ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM ALLAH HAKKIYLA NAMAZINI DOS DOĞRU KILAN KULLARINDAN OLMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE SELAM VE DUA İLE

NESLİHAN_OEM

Kayıtlı Kullanıcı
bende elimden geldiği kadar kılmaya çalışıyorum.ama bazen şeytan üstün geliyo.o zaman çok üzülüyorum.ama üzülmek yetmiyor.kendime öyle bir ceza vermek istiyorum ki bir daha cesaret bile edemeyeyim.allah (cc) beni cezalandırmadan çok geç olmadan kendi kendimi cezalandırmaya çalışıyorum.allah (cc)hepimizi bağıslasın...
ama şuda bir gerçekki sabah namazı çok fazla önemli.hatta peygamber (sav) efendimizin hayatından bi parça anlatayım size.

peygamber (sav) efendimiz sabah namazından döndükten sonra kızı fatmayı yatarken görmüş.hemen onu uyandırmış.aman kızım kalk sabah namazı çok önemli demiş.eğer sen sabah namazını kılmazsan kızım ben baban bile sana şefaat edemem.
demiş.öncelikle bir dip not geçeyim.fatıma anamız namazını kılmış öyle yatmıştı.ve şimdi hepinize ve özelliklede kendime soruyorum.peygamber efendimiz bile kaçırdı namaz yüzünden kızını kurtaramıyor peki biz kime güveniyoruz...

abdus-samed

Kayıtlı Kullanıcı
Kimseye Muhakkak guvenecek sığınacak tek Allah..

Rabbim Bizler Gibi Günahkar Kullarını Katında Affetsın.. o ki çok bağışlayıcı Rahmetini Eksik Etmesin Bizlerden

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık kardeşim İNŞAALLAH selametle.....

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru kardeşim gerçekten o huzuru o havayı solumak ibadetle geçirmek çok huzur veriyor insana, Rabbim her daim o huzuru yaşayanlardan eylesin inşaallah, amin
selam ve dua ile..:a03:

gnsrblls

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar sabah namazına kalkmak için bir önerim var gece uyumak için yatağa yattığınızda 21 besmele 7 ayatel kürsi 7 VE GURRABBİ ZİDNİ İLMEN VE FEHMEN VE İMANEN okuyunuz ve yatarken sabah namazına kalma niyetiyle yatınız.
sabah olduğunda siz bile ne olduğunu anlamadan kendi kendinize uyandığınızı göreceksiniz
bunları okumamı annem öğretmişti banada tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt