Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meger ne çok münafik varmiş. (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Fanatik Beşiktaşlı mı diyim acaba :a01: abi yeğenlerinin oturduğu semtler çok güzel sakin yerler .. bizede 2 otobüslük uzaklıkta ve maçlara geliyorlarsa eğer Ankaragücü Trübünlerinin pek sakin olduğunu söyleyemem Rabbim Yardımcıları Olsun .. Kötü Yollara Sapmaktan Korusun İnşallah
Abim sizlerede Hayırlı Akşamlar .. Hayırlı İşler Dilerim .. konuyuda Saptırdım Biraz sanırım ..
selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Fanatik Beşiktaşlı mı diyim acaba :a01: abi yeğenlerinin oturduğu semtler çok güzel sakin yerler .. bizede 2 otobüslük uzaklıkta ve maçlara geliyorlarsa eğer Ankaragücü Trübünlerinin pek sakin olduğunu söyleyemem Rabbim Yardımcıları Olsun .. Kötü Yollara Sapmaktan Korusun İnşallah
Abim sizlerede Hayırlı Akşamlar .. Hayırlı İşler Dilerim .. konuyuda Saptırdım Biraz sanırım ..
selametle.

aleykum selam kardeşim.
olurmu hiç öyle,ne güzel sohbette bulunduk.hem konuyu irdeledik hem sohbet ettik.ne güzel işte.
şu an maça gidip ditmediklerini bilmiyorum.ama gün gelir onlarda uslanır.ama ben hakketen fanatik bjk liydim.
şimidi fanatik islamiyet.gen.tr.oldum.:a37:
sanada hayırlı günler,hayrlı iler olsun.gecen hayırla dolsun.amin.selametle

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve barekatuhu mağfireti...
GEVŞEMEYİN, ÜZÜLMEYİN. EĞER MÜMİNSENİZ ÜSTÜN GELECEK OLAN SİZSİNİZ(AL-İ İMRAN 139)
ABİCİM BU AYET-İ KERİME AKLIMA GELDİ ÜZÜLDÜM FALAN DİYİNCE...
SİZ TEBLİĞİNİZİ YAPMIŞSINIZ Bİ İZNİLLAH...
İNŞALLAH ONLARIN NET ÜZÜRİNDEN SİZE OLAN HAKLARI GİTMİŞTİR...
ONLAR KÖRLER GÖRMEZLER,SAĞIRLAR DUYMAZLAR RABBİM HİDAYETİ NASİP ETSİN, ONA C.C TABİ OLMAYI NASİP EDİP ONLARI DA NASİPLİLERDEN EYLESİN İNŞALLAH.
ALLAHIM BİZLERE KÜFRE,ŞİRKE DÜŞMEDEN İMAN ETMEYİ NASİP ETSİN KAZANANLARDAN EYLESİN HER İKİ CİHANDA DA...
SEN VEKİLİNİ ALLAH YAPMIŞSIN ONLARIN VEKİLİ TAĞUTTUR DİYOR RABBİM ONLARA TEBLİĞ YAPMIŞSIN DUA EDELİM RABBİMİZE ONLAR İÇİN ISLAH OLMAZLARSA DA RABBİM KAHHAR İSMİYLE KAHRETSİN MÜCAHİDLERİMİZİN ELLERİYLE...
SEN BİR YANLIŞI DİLİNLE DÜZELTMİŞSİN RABBİM ECRİNİ VERSİN ;İSLAMI İNANMAYANLARA KARŞI SAVUNMAN İÇİN DE CESARET, FERASET, VERSİN İLİM VERSİN İNŞALLAH...GÜNAHKARLARIN OLDUĞU HER YERDE BİR MÜMİN ,MÜCAHİD,MUVAHHİD OLMALI İNŞALLAH BİZLERDE ONLARDAN OLURUZ...
ALLAH DAVAMIZDA GALİP GELMEYİ NASİP ETSİN ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK ONLAR İSTESELER DE İSTEMESELER DE ONLARA TAVİZ VERMEMELİYİZ DAVAMIZDAN DÖNMEMELİYİZ ...(EMROLUNDUĞUN GİBİ DOSDOĞRU OL(EMİR VERİLMİŞ HÜKÜM BELLİ))
FİEMANİLLAH...
S.ALEYKUM VE RAHMETULLAHİ VE BAREKATUHU MAĞFİRETİ..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUM SELAM RAHMETULLAHİ VE BAREKATUHU MAĞFİRETİ.
RABBIM razı olsun.
ne güzel izah etmişsin.
zaten benimde hemen aklıma efendimizin çektigi sıkıntılar geldi.ben şurada müslümanım diyen bir kaç münafıkla ugraştım.morelim alt üst oldu.ya efendimizi düşünsene.cehaletin tam ortasında.ama ALLAH ona yetti.
kılavuzumuz efendimizdir.ALLAH utandırtmasın.bu yolda durmak yok.son nefese kadar HAK İSLAM.diyecegiz.selametle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH sendende razı olsun.
ben elimden geleni yapmaya çalıştım.yinede yapacam.ama fazla yüklenmek istemiyorum.yoksa bamlarlar.o yüzden yavaş yavaş onlara gerçekleri izah edecem.tabi iman olmazsa sen istedigin kadar anlat.yine aynı olurlar.
bir kagızmanlı ile evli olduguna sevindim.hemşeri olmuşuz.:a21:
eşinin adı ne.belkide tanırım kendini.odamı ögretmen.
ben kagızmanın camuşlu köyündenim.soy adım turan.kasım hadi turan.belki tanır.
resimleri gönderirsen menun olurum.bu sitede yayınlada herkeste memleketimi görsün.selametle
kasım abi merhaba.soyadın da çok tanıdık gerçekten.senin köyünden mi bilmiyorum ama emekli bir öğretmen var tanıdığım MEHMET SALİH TURAN.şuan izmire yerleşmiş emekli olmuş.bir nevi benim kağızmanlı biriyle evlenmeme vesile olan kişi.seni de çok merak ediyordum gerçekten şimdi daha çok merak etmeye başladım.en kısa zamanda kağızmanın resimlerini yayınlamaya çalışacağım burada.selametle abi...görüşürüz..eşim merkezden.kümbet mahallesinden dalkılıç ailesinden...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi merhaba.soyadın da çok tanıdık gerçekten.senin köyünden mi bilmiyorum ama emekli bir öğretmen var tanıdığım MEHMET SALİH TURAN.şuan izmire yerleşmiş emekli olmuş.bir nevi benim kağızmanlı biriyle evlenmeme vesile olan kişi.seni de çok merak ediyordum gerçekten şimdi daha çok merak etmeye başladım.en kısa zamanda kağızmanın resimlerini yayınlamaya çalışacağım burada.selametle abi...görüşürüz..eşim merkezden.kümbet mahallesinden dalkılıç ailesinden...

merhaba kardeşim.
kümbeti iyi bilirim.oralarda çok arkadaşım oldu.ben lilk okul ve end.mes.lisesini kagızmanda okudum.kümbetten okul arkadaşımda çok oldu.ama inan aradan nerde ise 22 yıl geçmiş.tam hatırlayamadım.ama resmini görsem belki tanırım.aradan uzun yıllar geçince insan çok şeyi unutuyor.
izmirli ögretmeni ise tanımıyorum.ama o belki benim dedemi tanır.CEMAL HOCA.namı diger adı MOLLA İSMAİL.
çok tanınmış bir ALLAH adamıdır.söylersen hatırlar.
resimleri dört gözxzle bekleyecem.kagızmannım burnumda tütüyor.çok özledim oraları.kagızmanda garajın karşısında halk egitim merkezi vardır.onun arkasındaki lopmanlarda kalıyorduk.şimdi her halde oralar yıklımış.bende oraların hatırası çoktur.
neyse zamanını fazla almayayım.selametle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi allah seni buralara kavuştursun inşallah.ama bence bir gel gör memleketini.insanları sıcacık ben batıda görmediğim sevgiyi,ilgiyi kağızmanlılarda gördüm .çok içten ve samimi insanlar.eğer gelirsen seni misafir ederiz vallahi abim.kalacak yer çok burada.tüm içtenliğimle davet ediyorum inşallah gelirsin.haber edersin seni ağırlarız.selametle abim...

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasım Abim.Rabbim onları ıslah etsin.Rabbim,kalbimizden imanımızı zayıflatanlardan eylemesin İnşallah.Allaha emanet olun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi allah seni buralara kavuştursun inşallah.ama bence bir gel gör memleketini.insanları sıcacık ben batıda görmediğim sevgiyi,ilgiyi kağızmanlılarda gördüm .çok içten ve samimi insanlar.eğer gelirsen seni misafir ederiz vallahi abim.kalacak yer çok burada.tüm içtenliğimle davet ediyorum inşallah gelirsin.haber edersin seni ağırlarız.selametle abim...

ALLAH razı olsun.
davetin içöin çok teşekkür ederim.
ama şu aralar hiç bir yere çıkamam.ama ALLAH izin verirse başka zaman mutlaka kagızmana gelecem.tabiiki sizide rahatsız eder bir acı kahvenizi içerim.hem tanışmış oluruz.
hem kagızmanda çok akrabam var.hele okul arkadaşlarım daha çok.kimi avukat oldu kimi ögeretmen kimide eczacı.
hatta biri eczacı gülsüm ergemen diye bir bayandır.emre eczanesinin sahibi.şimdi oralardamı bilmem.
oraları çok özledim.ALLAHIM bir gün nasip eder inşALLAH.
fotoları bekliyom.özellikle yukarı cami ve aşagı cami.birde hacı kagızman türbesini.tabiiki okullarda olur.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kasım Abim.Rabbim onları ıslah etsin.Rabbim,kalbimizden imanımızı zayıflatanlardan eylemesin İnşallah.Allaha emanet olun...

aleykum selam kardeşim.RABBIM razı olsun.
onların kalbinede imanı yerleştirtsin.ama bizlerde üzerimize düşeni yapacagız.
her yerde LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDUN RESULALLAH.diyecegiz.selametle

merdiven

Kayıtlı Kullanıcı
Bu günlerde allah peygamber lafizlarini kimse duymak istemiyor gerçekten özel günler dişinda ,ama herkesin duyacaği bu lafizlari duymak için can atacaklari öyle bir gün varki o zaman ne yapacaklarini çok merak ediyorum şahsen
yaşadiğiniz gibi ölürsünüz öldüğünüz gibi haşredilirsiniz........

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Bu günlerde allah peygamber lafizlarini kimse duymak istemiyor gerçekten özel günler dişinda ,ama herkesin duyacaği bu lafizlari duymak için can atacaklari öyle bir gün varki o zaman ne yapacaklarini çok merak ediyorum şahsen
yaşadiğiniz gibi ölürsünüz öldüğünüz gibi haşredilirsiniz........

ALLAH razı olsun.çok güzel söyledin.
o gün onlar için ne acı bir gündür.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt