Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Meger ne çok münafik varmiş. (2 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşlerim.
Ben aslen karslıyım.bunu çogunuz bilyor.geçenlerde memleketim kagızmanla ilgili bir site buldum.bu benim dogdugum ilçenin adı.20 senedir gidemedigim kagızmanım adını görünce hemen üye oldum.sonra bir kaçtana forum açtım.
tabiiki benim aklım dini konulara yatkın.şeytani konularla işim olmaz.meger bu sitede sol agırlıklı görüşler fazla imiş.açtıgım konulardan biride KIYAMET ALEMETLERİ isimli forumdu.
sırf bu konu yüzünden siteye korku saldım diye beni öcü gösterdiler.gerçi site yöneticisi kişide bana yapılana razı olmadı.ama oda elindeki üyelerin çekip gitmemesi için göz yumdu.sonunda forumu kitlediler.
tabiiki ben inancımın gergini yine yaparım.elimi kolumu baglasalar sürünerektende ALLAH ALLAH ALLAH diye bagırım.ALLAHIM yeterki imanımı zayıflatmasın.
sizlerle şunu paylaşmak istiyorum.
MEGER NE ÇOK MÜNAFIK VARMIŞ.ALLAH SONUMUZU HAYR EYLESİN.AMİN.selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.dilde yaşayanlardan olmamak duası ve ümidi ile abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun.mevlam hidayet versin islah eylesin.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Aleykümselam
değerli abim AMİN...RABBİM sonumuzu hayr eylesin ...
ALLAH c.c. ıslah etsin...
ALLAH c.c. emanet olun...selametle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin onlarla bizleri karşılaştırmasın Rabbim.
Allah onları ıslah edip hidayete erdirmek nasip etsin inşallah.
Alalh razı olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam.dilde yaşayanlardan olmamak duası ve ümidi ile abi.hayırlı ve bereketli geceler olsun.mevlam hidayet versin islah eylesin.

amin kaanım amin.
inan konuşmalarını okusan onlardan daha iyi müslüman yok.adamlar resmen beni din düşmanı ilan ettiler.hatta bu yazıları 15 yaş altı çocuklara okutmayın diye not düştüler.
ALLAH ıslah eylesin.
imanımızı kuvvetlendirsin.amin.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam
değerli abim AMİN...RABBİM sonumuzu hayr eylesin ...
ALLAH c.c. ıslah etsin...
ALLAH c.c. emanet olun...selametle

RABBIM razı olsun.
inan bir an orada kendimi öyle yalnız hissettimki,elim ayagım bir birine dolaştı.bana öyle hakaretler yaptılarki şaşırırsınız.benden tek istekleri o sitede ALLAH ve PEYGAMBER adını çok özel günlerde kullanmam.
ama ALLAH bana nefes verdigi sürece her yerde bagıra bagıra ALLAH diyecem.isterseler assınlar.
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin onlarla bizleri karşılaştırmasın Rabbim.
Allah onları ıslah edip hidayete erdirmek nasip etsin inşallah.
Alalh razı olsun kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

aleykum selam kardeşim.
güzel duana amin amin amin diyorum.
ALLAHIM onları ıslah eylesin.
ama şunu bir kez daha çok iyi anladımki MÜSLÜMANIN DOSTU YİNE MÜSLÜMAN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
meger her yer münafık kaynıyormuş.ALLAH şerlerinden korusun.amin.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum.
cumanız mübarek olsun kardeşlerim.selametle

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
aleyküm selam değerli abicim
çok mutlu oldum çünkü bu tür şeyler imanımızı daha da güçlendiriyor
paylaştığnız için ALLAH razı olsun selametle.......

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam değerli abicim
çok mutlu oldum çünkü bu tür şeyler imanımızı daha da güçlendiriyor
paylaştığnız için ALLAH razı olsun selametle.......

evet çok haklısın kardeşim.
eger insanlar zorluklarla karşılaşmasa belkide imanın ne oldugunu ,mücadelenin ne oldugunu unutacak.ama ashabı kiram hep mücadele ile ömürlerini bitirmişler.ben bu olayı yaşayınca aklıma onlar geldi.şimdi onları daha iyi anlıyorum.meger kafirlerle ugraşmak ne zormuş.hele münafıklarla dahada zor.
RABBIM yar ve yardımcımız olsun.cuman mübarek olsun.selametle

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abi ... Allah Islah Etsin diyecek bir şey yok .. Müslümanlığı Müslümanım demekten ibaret sananlar çoğunlukta tabi ki .. aynı olay benim başımada geldi .. Ankaragüçlü olduğumdan Çok arkadaşım vardı görüştüğüm önceleri Ankaragücü taraftar sitesine hep dini konular açınca kıyameti koparıyolardı .. ama çoğu kişi anlayışla karşılayıp inşallah bizlerde doğru yolu buluruz gibisinden temennilerde bulunuyorlar .. Hidayet Allahtandır ..Allah Yardımcımız Olsun diyor ve sabır diliyorum :)
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abi ... Allah Islah Etsin diyecek bir şey yok .. Müslümanlığı Müslümanım demekten ibaret sananlar çoğunlukta tabi ki .. aynı olay benim başımada geldi .. Ankaragüçlü olduğumdan Çok arkadaşım vardı görüştüğüm önceleri Ankaragücü taraftar sitesine hep dini konular açınca kıyameti koparıyolardı .. ama çoğu kişi anlayışla karşılayıp inşallah bizlerde doğru yolu buluruz gibisinden temennilerde bulunuyorlar .. Hidayet Allahtandır ..Allah Yardımcımız Olsun diyor ve sabır diliyorum :)

ALLAH razı olsun kardeşim.
şimdi efendimizin ve ashabın nasıl zorluk çektiklerini azda olsa anladım.demekki onların neler çektigini anlamak için onlar gibi yaşamak ve onlar gibi mücadele etmek lazım.
ALLAHIM onlar gibi yaşamayı bizlere nasip etsin.senin başına gelenlerde benimkine benziyor.işte beni en çok üzen müslüman kılıgında dolaşan münafıklar.ALLAHIM şerlerinden korusun.amin.cuman mübarek olsun.selametle.
ha unuytmadan benim yegenlerimde çok ankaragücü fanatigidir.belki tanırsın.birinin adı alpay,digeri mustafa.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim.
şimdi efendimizin ve ashabın nasıl zorluk çektiklerini azda olsa anladım.demekki onların neler çektigini anlamak için onlar gibi yaşamak ve onlar gibi mücadele etmek lazım.
ALLAHIM onlar gibi yaşamayı bizlere nasip etsin.senin başına gelenlerde benimkine benziyor.işte beni en çok üzen müslüman kılıgında dolaşan münafıklar.ALLAHIM şerlerinden korusun.amin.cuman mübarek olsun.selametle.
ha unuytmadan benim yegenlerimde çok ankaragücü fanatigidir.belki tanırsın.birinin adı alpay,digeri mustafa.

Selamun Aleyküm Abi kusura bakma Bu günlerde çok yoğun çalışıyoruz cevap yazamadım
Dualarına Amin Diyorum inşallah ...
1 sene önceden evvel 5 seneye yakın ankaragücü maçlarının hiç birini kaçırmazdım türkiyenin yarısını gezmişimdir :) . İnternetten olsun Statta olsun çok sayıda tanıdığım oldu stattada maçlara geliyorlarsa görmüşümdür sanırım ama bir şey söyleyemem :) Ankarada mı İkamet etmekteler ?
ama artık maç falanda umrumda değil Boş şeylerin peşinden koştum yıllara artık gitmiyorum denebilir

Hayat önemlidir Her Saniyen Kıymetlidir. Neşelen ve gül. Hüzünlen ve ağla. Ne yaparsan yap, ama Allah rızası için olsun yaptığın ..

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ....

Bismillah...

Kasım abi sitenin adresini ver inşaAllah istila edelim..belki bir hayır vardır..biz görevimizi yapalım..ücretimizi alalım..vesSelam...

Elhamdülillah...
Selametle..

.....................

Lâ tağdab

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Kasim abim allah razi olsun ki senden öyle bir sitede elinden geleni yapmii bir nevi oradakileride imana davet etmişsin...ama ne yazik ki bilememişler...neyse allah heran seni ve senin gbileri korur ve görür.sen moralini bozma abicim sana kağizmanin resimlerini yollarim ben istersen.müsait bir vakitte.benim eşimde kağizmanli çok sik araliklarla gidip geliyorum memleketine.kağizman çok güzel bir yer gelip görmeni tavsiye ederim.selametle abim

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm değerli abim...seni çok iyi anlıyorum hani kendi toprağımdır diyorsunuz ..gayet iyi niyetlerle ...giriyorsunuz siteye ve hayal kırıklığı:a33:...neyapalım abi rabbim onları ıslah etsin...siz elinizden geleni yapmışsınız....
Allaha emanet olun selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Abi kusura bakma Bu günlerde çok yoğun çalışıyoruz cevap yazamadım
Dualarına Amin Diyorum inşallah ...
1 sene önceden evvel 5 seneye yakın ankaragücü maçlarının hiç birini kaçırmazdım türkiyenin yarısını gezmişimdir :) . İnternetten olsun Statta olsun çok sayıda tanıdığım oldu stattada maçlara geliyorlarsa görmüşümdür sanırım ama bir şey söyleyemem :) Ankarada mı İkamet etmekteler ?
ama artık maç falanda umrumda değil Boş şeylerin peşinden koştum yıllara artık gitmiyorum denebilir

Hayat önemlidir Her Saniyen Kıymetlidir. Neşelen ve gül. Hüzünlen ve ağla. Ne yaparsan yap, ama Allah rızası için olsun yaptığın ..

Aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.tabiiki önce iş güç.sonra bizlerle sohbet edebilirsin.ama önce aş ve ekmek.
bende
- sene önce fotbol hastası idim.şimdi bende seni gibi geçen boş vakitlere yanarım.ama milli maçlarda yine fanatikligim tutar.:a21:
benim yegenlerde ankarada biri etlikte öteki ufuktepede.
belki tanırsın.onlarada ankara gücü hayranılar.ama dedigin gibi bunlar boş işler.zamanı boş işlerle öldürmenin yollarından biri.
neyse sana hayırlı günler ve işler diliyorum.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKUM SELAM VE RAHMETULLAHİ....

Bismillah...

Kasım abi sitenin adresini ver inşaAllah istila edelim..belki bir hayır vardır..biz görevimizi yapalım..ücretimizi alalım..vesSelam...

Elhamdülillah...
Selametle..

.....................

Lâ tağdab

inan düşünmedim degil.
zaten aklımada önce sen geldin.adamlar zehir gibi cümlelerle iftira atıyorlar.onlara onlar gibi karşılık vermek istedim.fakat sonra efendimiz aklıma geldi.bende onun tarif ettigi yoldan gittim.yani kaleyi yavaş yavaş içten fetetmeye çalıştım.bazıları bana hak verdi ama hele biri varki münafıkmı münafık.nuh diyor peygamber demiyor.adam birde şair-yazar.böyle okumuş zır cahillere lafta anlatamazsınki.
ama site sahibi bana azda olsa destek verdi siteden atılmamı engelledi.ama ben yapacagımı yine yapacam inşALLAH.
sitenin adını şimdi vermeyeyim.birden yüklenirsek bizi bamlar dışarı atarlar.iyice bir yerleşelim sonra o sitede hep beraber sancagı açarız.inşALLAH.
selam ve dua ile.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Kasim abim allah razi olsun ki senden öyle bir sitede elinden geleni yapmii bir nevi oradakileride imana davet etmişsin...ama ne yazik ki bilememişler...neyse allah heran seni ve senin gbileri korur ve görür.sen moralini bozma abicim sana kağizmanin resimlerini yollarim ben istersen.müsait bir vakitte.benim eşimde kağizmanli çok sik araliklarla gidip geliyorum memleketine.kağizman çok güzel bir yer gelip görmeni tavsiye ederim.selametle abim

ALLAH sendende razı olsun.
ben elimden geleni yapmaya çalıştım.yinede yapacam.ama fazla yüklenmek istemiyorum.yoksa bamlarlar.o yüzden yavaş yavaş onlara gerçekleri izah edecem.tabi iman olmazsa sen istedigin kadar anlat.yine aynı olurlar.
bir kagızmanlı ile evli olduguna sevindim.hemşeri olmuşuz.:a21:
eşinin adı ne.belkide tanırım kendini.odamı ögretmen.
ben kagızmanın camuşlu köyündenim.soy adım turan.kasım hadi turan.belki tanır.
resimleri gönderirsen menun olurum.bu sitede yayınlada herkeste memleketimi görsün.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm değerli abim...seni çok iyi anlıyorum hani kendi toprağımdır diyorsunuz ..gayet iyi niyetlerle ...giriyorsunuz siteye ve hayal kırıklığı:a33:...neyapalım abi rabbim onları ıslah etsin...siz elinizden geleni yapmışsınız....
Allaha emanet olun selametle...

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
dedigin gibi memleketim diye giriyon ama çok farklı olaylarla karşılaşıyon.insanın morali bozuluyor.
beni üzen bu münafıkların yumuşamayan kalbi.
ama biz yinede üstümüze düşeni yapacagız.ashab gibi durmak yok.selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt