Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mc Donalds'ta hayvan kesimi (5 Kullanıcı)

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Mc Donalds'ta hayvan kesimi

ABD nin gıda devi Mc Donalds şirketinde çalısan bir işçinin çektigi bu videodaki uyutularak acılar içinde kesilen keçi-at-domuz-esek-inek gibi hayvanlardan;Salam,jambon,sosis ve diger ürünler üretilmekteymiş.Fransada Facebook da yasaklanan video, teker teker silinirken sizlerin duyarlılıgınıza dayanarak bu videoyu Ülke...mizde elimizde geldigince Paylaşalım.Pc lerimize kayıt edelim..Kendi Pc lerinizden face yada youtube gibi yerlere yüklemeyiniz.Yasal haklarını arama bahanesiyle sizlere ulaşmak isteyebilirler. Zira bu yahudiler para yüzünden herşeyi yapar.) LÜTFEN SÜREKLİ PAYLAŞIN. NEDENDİR BİLMEM AMA ÜLKEMİZDE LİSE VE ÜNİVERSİTELİ GENCLİK HEP MC DONALDS'TAN YİYOR.ARTIK ONLARA BU VİDEOYU GÖSTERELİM.HAYRAN OLDUKLARI KİŞİLERİN NASIL ÜRETİM YAPTIKLARINI GÖRSÜNLER. Videoyu tıklayın

mcDonalds Hayvan Kesim on Vimeo

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı yaptım arkadaşlar.Ne yediğimize dikkat edelim İnşaallah...

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
inanamıyorum ya yazık gerçekten hayvanlara...

paylaştığınız için ALLAH razı olsun....

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
cok berbat bir görüntü bu...

Offffff...

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
daha başlar başlamaz görüntüden tiksindim.çok iğrençti.
paylaştığınız için sağolun.
selam ve dua ile......

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
allah razi olsun bizleri bilgilendirdiğiniz için .....selametle kalin.

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Mc Donald's'ta hiç yemek yemedim çok bir şey kaybettiğimide sanmıyorum, hem etlerinde İslami kurallara göre kesilmediği için haram olduğunu düşündüğüm için hep uzak dururdum. İyi ki de durmuşum...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
internet dowloader manager diye proğram var arkadaşalar youtube facebook v.b tüm sitelerden indirebilirsiniz
Teşekkürler kardeşim

Hiç ağzıma sürmedim asla pişman değilim gidin fırın kebabı yiyin bizim yemeklerimi hem daha güzel hem onlardan çok çok daha sağlıklı

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş video silinmiş elinizde olan bi yere upload edip paylaşabilirmisiniz ?

furkan.yalçın

Kayıtlı Kullanıcı
Sa kardeşlerim bu videonun gercek olduunu hiçkimse gözleriyle görmeden inanmamalı bnce ama böle bişeyin olması amerika gbi şerfszlerden bklenir...Ama şuda war hayvanlar bütün bütün atılıor bnların kemiklerinidemi yiyolar yiyenler...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Sa kardeşlerim bu videonun gercek olduunu hiçkimse gözleriyle görmeden inanmamalı bnce ama böle bişeyin olması amerika gbi şerfszlerden bklenir...Ama şuda war hayvanlar bütün bütün atılıor bnların kemiklerinidemi yiyolar yiyenler...

kardeşim sadece kemiklerini mi at kuyruğu at yelesi inek postu işkembesi bagırsağı at nalı ...: )

herhangi bir sebepten ölmüş hayvanları görüldügü gibi imha ediyorlar ..
bir kuruluşun et ihtiyacını karşılamak için degil ..

böyle bir şeye birmilyonda bir ihtimal bile vermiyorum sizde vermeyin bence .. : )

söylenen herşeye hemen inanmayın
selam ve dua ile

erzcn_24

Kayıtlı Kullanıcı
Facebook ta paylaşılan bir video..Ne kadar gercek ne kadar yalan bilemeyiz...RAKİp şirketlerinde bir oyunu olabilir...Ama biz yıne yemeyelim o firmalardan...

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
ıyyyyyyyyyyyyyyyy bune ya video yok ama anlatılanlar yeter

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
videoyu izlemedim cesaret edemedim fakat hiç sevmiyorum mc donalds burger king gibi yerleri. geçn iki ay falan önce burger king bir reklam verdi tv de. bir kukla osmanlı padişahı gibi giydirilmiş oynatılıyordu çok kızdım. geçen haftada mc donalds reklamında bir çocuk geliyor kız diyor çocuğa bana bak GENÇ OSMAN seni alırım ayağımın altına. GENÇ OSMAN kimdir bizlere kimi hatırlatır ecdadımızdan önemli bir padişah ismini böyle nefretlerini belli ediyorlar işte. kesinlikle gitmiyorum hiçbirşeyde almıyorum burlardan.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
evetsilinmiş video ben de izleyemedim..
ama zaten biliyoruz ki uzak durulması gereken yerlerden biri..
kendimi ve tüm sevdiklerimi o yerden uzak tutmaya çalışıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt