Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mal Da Yalan Mülk De . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Bir söz vardır mal da yalan mülk de yalan var da biraz sen oyalan.size bir örnek vermek istiyorum.amcam 5 yıl önce vefat etti.hayatı boyunca çok çalıştı sürekli ama güzel ve lüks denebilecek bir yaşam sürdü ve etrafındakilerede sürdürttü.onlarca kişiye baktı iş imkanı sağladı.mal varlığı oluşturdu tam rahat edecekken pat kanser olduğunu öğrendi.onca mal para harcadı fakat 1.5 sene yaşayabildi.sonra göçüp gitti rahmetli amcam.ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN.sonra gördüm ki cidden mal mülk evet hayat telaşesinde iyi geliyor ama sağlık gittimi dünya malın olsa fayda vermiyor.neden bunu anlattım.tekrar hatırlayalım istedim.mal mülk yapalım derken hepimiz cidden herşeyi unutuyoruz sanki ölmeyecek gibi.Dediğim gibi mal da yalan mülk de yalan var da biraz sen oyalan.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar diliyorum kardeşim,
çok güzel bir konuya değinmişsin.
E büyük hazinemiz bizim sağlığımız.
Sağlığımız yerinde olmayınca yaptığımız ibadetlerin
tadına varamayız.rabbim son nefesimize kadar yolundan ayırmasın.
Sağlık huzur bol maneviyat versin.
Rabbime şükürler olsun aldığım her nefes tattığım her tat kokladığım her koku için......
Selametle kalın.
Selam ve dualarımla....

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen öyle herşey yalan bu dünyada.bu koşuşturma telaşe.ondan diyorum sağlık olmadı mı ibadet de zor olur başka herşeyde.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH can sağlığı versin.
Sağlık olmadıktan sonra malda bir işe yaramıyor .

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
servetini dök sağlığını yerine getiremeyebilirsin.ondan diyorum dünya telaşı herşey boş aslında.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
en güzel örnekler zengin iş adamları.mal mülk lüks yaşam var hepsinde.ama ecel geldiğinde sonuç toprak ve hesap zamanı.ibretlik bir durum cidden.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
tek gerçek var toprak o da

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt