Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Ravzadakinurunkölesi canım ekledıklerın cok güzel cok tesekkürler:a03:
(ismın neydı cnm ) devamını beklıyorum çünkü cok begendım =)
selamün aleyküm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ve benim sorunlarım bana yardımcı olacak birini arıyorum.nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım kusuruma bakmayın lütfen
selamün aleyküm arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.ve benim sorunlarım bana yardımcı olacak birini arıyorum.nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım kusuruma bakmayın lütfen
Çoğu sallama bunların,Sarık cübbe Televizyon rabıta haydaaaaaaa...Allahtan islam dinine inanıyorum sizlere değil.
Bre gafil insanlar.Tabi size göre Kuranı yalnızca alimler anlar,Aha burdaki resimlerdeki Put edindiğiniz hocalarınız anlar.Bizler anlayamayız Öylemi...Şu hale bakın ki Kurandan Şaşmayın diyecek bir zat maalesef bizleri Allah yoluna götüreceğini iddia eden şahıssların yoluna sokmaya çalışıyor,şaşmayın diyor.Şeytan da bunu istemiyor muydu?Sizi Kurandan uzaklaştırmak için Allaha götüeceğim diyenlerin peşine sizleri takmak istemiyormuyduu?Beyler bayanlar.Kimse sizden akılllı değil.Kimseye aklınızı düşüncenizi kullanma yetkisi vermeyin.Allah kendinizin düşünmenizi ister.düşünmek sizden uygulamak bizden felsefesi islami bir felsefe değildir.Düşüşnüp uygulayacak ve ahiret de YALNIZCA ALLAHIN şefaatine ermek için kendiniz uğraşacaksınız.yoksa kimseden bir fayda yok,boşuna ümit etmeyin.
Mahmud Ustaosmanoğlu (Rabbim bu sözlerden ibret almamızı nasip etsin) amin...
Ben kimseyi karalamıyorum.Ayetler ışığında insanların yaptıklarına baktıkça bu mudur islam yani diyorum.Kurandan ayetler ile konuşuyorum.Tıpkı Peygamberimizin yaptığı gibi.Onu Örnek alıyor Kuran ile konuşmaya çabalıyorum.Sana benim imanımdan.Elhamdülilllah Müslümanım.Allah birdir ve yalnızca ondan yardım istenir ve yalnızca ona tapılır,ibadet edilir.Peygamberim Hz.Muhammmed onun kuludur elçisidir.Kuran allahın sözüdür ve onu anlamak için kimseye muhtaç değilimdir.İslam kimsenin tekelinde değildir,şeyhlerin efendilerin tekelinde sizleri Allaha yakınlaştıracağını iddia edenlerin tekelinde değildir.Kuran bizler için tek yoldur tek yol göstericidir o bir rehberdir.Sen kendine bak ve düşün hakikat nedir?Haaa ben mezhepsizim.Ama size göre mezhepsiz olmak dinsiz olmakla eşittir.
Rabbin dememişmiydi? Fırkalara bölünmeyin diye...Noldu.Bana sakına o yol bu yol diye yutturmayın.Haliniz ortada.İslamı yaşayanlara eskiden hayranlıkla bakarlardı.Şimdi Öcü gibi bakıyorlar sayenizde.