Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Lüüttttffffennn!!!!! (1 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: LLLÜÜÜÜTTTTFFFFENNNNN!!!!!!!!!

fatmana yazdı:
ÜZÜLMENİZE GEREK YOK BENDE Bİ İSTEKTE BULUNDUMA AMA 2,3 KİŞİ DIŞINDA HİÇ UĞRAYAN BİLE OLMADI AMA BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE HERKESİN İHTİYACINA KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİM....ÇÜNKÜ KARŞILIK BEKLEYEREK YAPMIYORUM....BEN ÜZÜLMEDİM SENDE ÜZÜLME..ALLAHA EMANET OL

SELAMUNALEYKÜM FATMAANA KARDESIM!YAZINDA BIRAZ SITEM HISSETTIM YAZMA IHTIYACI DUYDUM.SENIN FORUMUN ILGISIZLIGINDEN YAKINIYORSUN.BAK SENDEN ÖNCE BASKA FORUMLAR VARDI YARDIM ISTEYEN.O FORUMLARA YOGUNLUK OLDU.DOLAYISI ILE INSANLAR KALDIRAMIYACAKLARI YÜKÜN ALTINA GIREMEDILER.SENDE TARIH KOYMUSSUN O YÜZDEN OLDU BENCE.HANDOS06 KARDESIM COK BÜYÜK CABALARLA AYDA BIR HATIM DAGITIYOR.GÖRDÜNMÜ BILMIYORUM.BEN AYNI GÜN HEM SENDEN HEM ONDAN CÜZ ALDIM.SENINKINI OKUDUM YARINA KADARDA ONDAN ALDIGIMI BITIRMEK ZORUNDAYIM.BUGÜN VE YARIN BÜTÜN GÜN CALISIYORUM ÜSTELIK HAMILEYIM.NE ZAMAN OKUYACAGIM ONUDA BILMIYORUM:(YANI ANLATMAK ISTEDIGIM KRITIK BIR ZAMANDA ACILDI SENIN FORUMUN.ALLAH BÜTÜN IBADETLERIMIZI KABUL BUYURSUN.
NE OLUR BIRBIRIMIZE ANLAYISLI OLALIM HEM SITE HALKININ HEMDE ISLAM ALEMININ BUNA COK IHTIYACI VAR.SELAM VE DUA ILE

alibabar

Kayıtlı Kullanıcı

aramıza hoş geldin kardeşim buda benim ilk mesajim allaha emanet olunB)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm hemşerim :)

üye olduğunuz andan itibaren konularınızı, çok beğendim. elimden geldiğince okuyup yorum yazmaya çalıştım. bundan sonra da takibimdesiniz.. :) yaşınıza rağmen maşallah açtığınız konular çok güzel ve olgun bir kimliği gösteriyor.. daim olsun paylaşımlarınız inşallah kardeşim. bundan dolayı karamsar olmak yok.. Allah'a emanet olun inşallah, selametle.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim,
öncelikle üyeliğinizi tebrik ederim daimi olur inşallah
yazmış olduğunuz konuları büyük bi ihtimalle bayramında araya girmesi nedeniyle görmemişyizdir.Kardeşim üzülme..
Hoş geldin sefalaer getirdin
Selametle Kal...............:H

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldiniz,

Böyle kalabalık bir sitede insanlar kim yeni kim eski herhalde farkedemiyorlar ondandır. Şahsen ben de yeni üyeyim ama kendimi eskimiş, aylardan beri bu sitenin üyesi gibi görüyorum. Bence sizin de biraz girişken olmanız gerekiyor, siteye adapte olduktan sonra problem kalmıyor zaten.

Selam ve dua ile A.E.O.

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
Re: LLLÜÜÜÜTTTTFFFFENNNNN!!!!!!!!!

Re: LLLÜÜÜÜTTTTFFFFENNNNN!!!!!!!!!

..........kardeşim öncelikle hoş geldin..........

bu sitete olan harkes bizim kardeşimiz bizim dostumuzdur...
A.E.O

A

Arzu_76

Selamün aleyküm

Kardeşim hoş geldiniz dualarımızla aramızdasın buyur

Allaha emanet ol

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Bende Senin Gibi Bu Siteye Yeni üye Oldum,forumlar Açtim Banada Msj. Yazan Yok.hergün Bakiyorum Ve üzülüyorum.birgün Banada Msj.yazarsiniz Demi.allaha Emanet Olun.dua Ile.

yames

Kayıtlı Kullanıcı
selam

selam

hoşgeldin kardeşim

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
BEN YAZMIŞTIM SANIRIM.AMA GENEDE GÖRMEMİŞ OLABİLRİZ.HOŞGELDİN GÜZEL KONULARINLA........

MEVLAYA KUL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm esved kardeş bende yeni üye oldum buraya ama hiç bir bilgim yok çok ta merak ediyorum aslında neyse selametle kal inşallah

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim sitemize hoşgeldin seni bilmeden üzdüysek hakkını helal et...paylaşımlarının ve üyeliginin devamını bekliyoruz..selametle kal..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt